- 9 Mart 2016
- 1.114
- 1.468
- 53
- 30
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #2.981
Gunaydin canim uzulme bu hafta dikkat edersin daha fazla verirsinGünaydın kızlar. Benim malesef eksilme yok +700 hatta kilo almışım. Biliyodum zaten :) neyse sağlık olsun
Aynen bu sefee sevndim cunku hep 2 haftada anca gidiodu smdi 1haftada iyi geldi ama muglama yedim az ☺Çok iyisin tatlımm :))))
Gunaydn cnm senle ayniyiz iyi yaolsun bi duyetyen demisdi ki elbiselerinzden anlarsiniz die ona bak kilo onemli diilGunaydin kizlar pek aktiv olamasamda kilomu bildireyim
Gecen hafta 65 500
Bu hafta 65
Fark 500
Evet kizlar 500 gramdan fazla veremedim ins gelen hafta daha iyi olur
Dogru diyosun tatlim elbiseler biraz buyuk duruyor ustume.Hem beni uzun sure gormeyen arkadaslar zayifladigimi soyluyor,cok mutlu oluyorumGunaydn cnm senle ayniyiz iyi yaolsun bi duyetyen demisdi ki elbiselerinzden anlarsiniz die ona bak kilo onemli diil
Ay canım benim ne güzel yazmışsın senin ve bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun :)Slm herkeslere,
Rabbimin emanetleri olan evlatlarımıza gece-gündüz demeden, saçının teline bile zarar gelmesin diye onları koruyup kollayan, uzakta veya yakında, maddi-manevi,canıyla, sesiyle,sevgisiyle ve yüreğiyle yanında olan, hiçbir karşılık beklemeden onları önce karnında sonra kucağında taşıyıp, ömürleri boyunca yanlarında destekçileri olan tüm fedakar annelerimizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN!
Allah evlatlarımıza sağlıklı,mutlu,huzurlu ve uzun bir ömür nasip etsin..
Anne adaylarımıza da öncelikle hayırlı güzel bir yuva kurmayı nasip etsin ardından yuvalarını şenlendirecek mis kokulu, sağlıklı bebişler göndersin inşaallah...
Diline sağlık canım ne hoş yazmışsın oyleSlm herkeslere,
Rabbimin emanetleri olan evlatlarımıza gece-gündüz demeden, saçının teline bile zarar gelmesin diye onları koruyup kollayan, uzakta veya yakında, maddi-manevi,canıyla, sesiyle,sevgisiyle ve yüreğiyle yanında olan, hiçbir karşılık beklemeden onları önce karnında sonra kucağında taşıyıp, ömürleri boyunca yanlarında destekçileri olan tüm fedakar annelerimizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN!
Allah evlatlarımıza sağlıklı,mutlu,huzurlu ve uzun bir ömür nasip etsin..
Anne adaylarımıza da öncelikle hayırlı güzel bir yuva kurmayı nasip etsin ardından yuvalarını şenlendirecek mis kokulu, sağlıklı bebişler göndersin inşaallah...
4 dilim ekmekmi naptııın bebeğim senbende sabah kahvaltı da 4 dilim ekmek iki dilim kaşarla tost yaptım. geç yemiştim zaten akşam yemeğine kadar meyve ve yoğurtla geçiştiricem. bi kaç tane de badem yerim.
4 dilim ekmekmi naptııın bebeğim sen
Canım tebrik ederim süperGünaydın kızlar pazartesi 70. 0 tim bugün 68.8 olmuşum 1.2 gayet iyi benim için. Yeni haftada umarım hepimizin hedefi gerçekleşir
Canim cok iyi masallah sanada sonucda yapiyosun karsiligini gorceksin tabikiKızlar dr ben anca geldimmm ben dayanamadım ve tartindim ama bi kaç sonuç elde ettim 70.9 oldu 71.2 oldu ama 72 yi geçmedi yani kilo vermişim cook mutluyumm ustelik 1 haftam dolmadi ☺ bu arada asli merve kilolar güzel gitmiş sizde de '
canım az yağ ile yaptığınız sebze yemeklerine de mi 4-5 kaşık sınır koyuyosunuz. yoksa rast gele mi?
Günaydın kizlarilk bildirim benden gelsin geçen hafta 73 bu hafta 72 hedef 55 giden 1 kilo çok memnun kalmadım ama
Canım bende 60 tan 58.5 giden 1buçuk kilo normal yni böyle vermemiz lazm 1 1 buçuk arası
Günaydin kizlar gayet iyisiniz ben 65 dim sabah 64.2 geldim cok sevndim uzun zmandir haftada vermiodum 2 haftada 700 gram veriodum demek baya kismak iyi geldi
Günaydın kızlar. Benim malesef eksilme yok +700 hatta kilo almışım. Biliyodum zaten :) neyse sağlık olsun
Gunaydin kizlar pek aktiv olamasamda kilomu bildireyim
Gecen hafta 65 500
Bu hafta 65
Fark 500
Evet kizlar 500 gramdan fazla veremedim ins gelen hafta daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?