- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #2.961
Olur tabi cnm yanında başka yemek yoksaben sebze yemeklerinde hiç sınırlamıyorum kendimi :) kabak patlıcan falan 1 tanesi 17 kalori bişey zaten doyana kadar yiyorum da :)
Ben de artılarla burda olcam cnm :) olsun diğer hafta daha iyi oluruz inşallahKızlar bugün misafirim vardı çok fena yedim saymak bile istemiyorum yarın artılarla karşınızdayım
Canım senin için 54 55 çok iyi zaten maşallah 1 aya kalmaz gider yarın 58 olmuş olursam ayda 6 kilo gitmiş olucak bendencanım boyum 165 başlangıç 62.5 şu an 60 hedefim 54-55
Canım benim göbek basen de çok var yağbende göbekten kilo alıyorum. yüzü çöküyo insanın evet ama bi süre o verdiğin kiloda kalınca geri toparlanıyo
Canım ben bazrn 4 5 kaşık bazen 2 kaşık bazen 6 kaşık yiyorum kabaksa 6 kaşık daha kalorili şeylerse bakliyat gibi 3 4 kaşık falan yemeye çalışıyorumcanım az yağ ile yaptığınız sebze yemeklerine de mi 4-5 kaşık sınır koyuyosunuz. yoksa rast gele mi?
Canım üzülme çok iyi olucaksınız bu haftaBen de artılarla burda olcam cnm :) olsun diğer hafta daha iyi oluruz inşallah
Bebeğim olsun kaçamak yapmış ol :) yarın tekrar devam sabahta eksiler olucak :))Off kızlar ya bugün çok fenaydi baştan aşağı ve yedimakşamda bi tabak sebze yenegi 2 kaşık makarna yedim amaçok üzüldüm tutamadım kendimi
Abla kilo vermek isteyenlerin sorusu felan varsa bizzat yardimci olabilirim elimden geldigince sporcuyum ben babamda antrenorKızlar super tuyolarla haftada 3 kilo verdim sizinle beraber vermeye ne dersiniiiz :)))
Canım yaşın kaç senin :) ne sporu yapıyorsun bakim :)Abla kilo vermek isteyenlerin sorusu felan varsa bizzat yardimci olabilirim elimden geldigince sporcuyum ben babamda antrenor
18 boks yapiyorum :)Canım yaşın kaç senin :) ne sporu yapıyorsun bakim :)
İnş:)Ben de artılarla burda olcam cnm :) olsun diğer hafta daha iyi oluruz inşallah
Gayet iyi canım en azından vermişşin ben yerinde sayıyorum :)Günaydın kizlarilk bildirim benden gelsin geçen hafta 73 bu hafta 72 hedef 55 giden 1 kilo çok memnun kalmadım ama
Canım bende 60 tan 58.5 giden 1buçuk kilo normal yni böyle vermemiz lazm 1 1 buçuk arasıGünaydın kizlarilk bildirim benden gelsin geçen hafta 73 bu hafta 72 hedef 55 giden 1 kilo çok memnun kalmadım ama
Çok iyisin tatlımm :))))Günaydin kizlar gayet iyisiniz ben 65 dim sabah 64.2 geldim cok sevndim uzun zmandir haftada vermiodum 2 haftada 700 gram veriodum demek baya kismak iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?