Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kilo vermeyi bırakın aldım üstüne yani. Olmuyo başaramıcam sanırım

Esracim sen sanki kafanda bitirememissin bu olayiben ilk kez kendimi bu kadar diyete motive ettim ve basaracamyiyince elimize kilodan başka bişey gelmiyohemen tadı gidiyo yaniBen Yerken Zayıflık Hayal Ediyorum Ve yemiyorum

Kilo vermeyi bırakın aldım üstüne yani. Olmuyo başaramıcam sanırım
Ben kendi adıma "diyet yapmıyorum herşeyden az az yicem " moduna geçince hepten bırakıyorum diyet yaptığımı unutmamam lazım tam tersi bence sen de direk diyet moduna geç evden abur cuburu at yiyeceklerini de önceden hazırla yaparsın neden yapamıcaksın

İnanki artık insanların lafları ndan bıktım usandim kaynanam eltime benim ne kadar kilo aldığımı soylemisenişte m Kızkardeşime ablan kocasının yanında onun ablası gibi duruyo demisve eşim benden 10 yaş büyük dusununve bunun gibi bir ton laf onun için artık buna bi dur dediminşallah basaririm

Sende ben diyetteyim az yicem de motive ol bence başarırsin inaniyoruminanki eksi rakamları gördükçe ve miden kuculdukce çok daha kolay olacak hersey

Allahım delirmemek elde değil. Diyet moduna sokmayayım diyodum ama sokmak gerek herhalde. Abur cuburlar eşimin işi yaa alma diyorum ısrarla alıyor. Kafada bitiremiyorum bu işi niye böyle başarısızım

Kendimi bu kadar iradesiz bilmezdim, resmen aciz gibiyim. Bu kadar istediğim bir şeye gün geçtikçe yaklaşmak yerine uzaklaşıyorum

Bugünkü yedikleri me gelince kizlarsabah 1 kase nesfit ara 1 şeftali ve 3 kaşık yogurt karıştırıp yedim öğle mercimek çorbası 1 dilim ekmek yanına yoğurt salata domates ara 3 kare cikolataakşam menemen ve yanına 4 kaşık yogurt ekmeksiz günü böyle kapadim nasıl kizlar

Kendimi bu kadar iradesiz bilmezdim, resmen aciz gibiyim. Bu kadar istediğim bir şeye gün geçtikçe yaklaşmak yerine uzaklaşıyorum
Canım benim şimdi sakin ol . Pişmanlığı çöpe at ve kendine şunu söyle " ben bunları yiyorum ama beni mutlu etmiyor ben anlık mutluluk değil kalıcı mutluluk istiyorum artık sizi sevindirmiycem yiyecekler de kendimi sevindiricem " tatlı abur cubur beyaz ekmek her şeyi bırak canının istediklerini 2 haftada bir ye . Sıkıntını yemek yemekle atma . Kuzum biz başarıcaz başarmak zorundayız bu yoldan dönmiycez 2 öğün beslenmek sürekli açlık hissi verir abur cubura saldırırsın sağlıklı atıştırmalıklar ye sabah bol domates salatalık yeşillik yap ki tok tutsun. Ne kadar çok hamur kurabiye yersen sonu gelmez tamamen kesmelisin

Cnm ben iki öğün yiyince acıkmıyorum,aksine daha az yiyorum ben ondan çok memnunum. Tek sorun gereksiz yere bişeyler tıkınmak. İnsan acıkmadan niye yesin ki düşünsene bi. Ama artık gerçekten kendime gelmem lazım. Yiyorum sonra pişman oluyorum, öyleyse niye yiyosun be mübarek dimi ama??

Evet ya hamile kalmadan önce öyleydim. Ben çok zayıf olmadım önrüm boyunca başaramadım
Sen bi başarıcaksın kendin dahil herkes şaşırıcak şok olucak eşim bana dün göbeğin bi avuç kalmış dedi hayretle baktı bak bu bile bana yetti . Canım seninle hani alışveriş yapıcaktık bu kadar çabuk pes etmemelisin beslenme düzenini değiştirmelisin sen şuanda zaten diyet değil kendini kısıtlama uygulaması yapıyosun yani yerken bunu yicem sadece dersen kalanınıda yemek istersin bunu hiç yemicem dersen tadına bakmadığın için yemezsin lütfen yapıcaksan 2 haftada bir sağlam kaçamak yap biz bunun adına sağlıklı yaşam tarzı diyelim yasaklar çok tatlı geliyor biliyorum hep bende gidip yemek istiyorum ama dur diyorum bak hedefine çok az kaldı 100 grmda olsa gitti geri almak mı iyi yoksa bi 100 gr daha gitmesi mi bunu hayat tarzına geliştir mesela artık tam buğday ekmeği sürekli alın eve eşin beyaz alsın ben 1 aydır ağzıma sürmüyorum ki eşim beyaz ekmek yiyor abur cuburlar eşimde yemediği için hep çöpe gidiyor meğersem eşim alıyormuş kendine diye hep ben yiyormuşum onu anladım fakat artık yok herkes kendine alışveriş yapıyor ben ton balığı kayısı alıyorum eşim kendi keyfine göre yemeklerimiz yediğimiz saatler tamamen farklı artık beraber yemiyoruz yanında oturuyorum sadece sohbet ediyoruz su içiyorum :) bunlara ben bile şaşıyorum eşim şok içinde kalıyor ve yavaş yavaş korku sardı iddayı kazanıcağımı biliyor artık bana güvenmeyen gözler şuanda korkuyla bana bakıyor . Ve bu inanılmaaaz . Şimdi sen pes edip bütün hayallerinden hırslarından vazgeçemezsin

Cnm çok güzel anlatmışsın ne mutlu size. Ben ayrı yemek istemiyorum o yüzden böyle yapıyorum. Eğer abur cubur yemeye başlarsam devamı geliyo,yemezsem ağzıma sürmüyorum çok ilginç olarak.. Yemeklerde gerçekten az yiyorum bu konuda ben de şaşkınım

Canım işte dediğim gibi yemezsen hiç yemezsin ama birazda olsa yersen devamı geliyor dediğin gibi içinden bi ses git o çikolatayı ye git o kurabiyeyi bitir diyor demi benimde aynı öyle oluyor ondan yememyi tercih ediyorum aa tabiki kaçamaklarım oluyo ama asla PES ETMEK Y O K :)

Valla Mervecim git gide işe başlama zamanım geliyo ve bende bi değişiklik yok hala eğer sabah az yersem akşama kadar kendimi tutup aralarda bişey yemezsem akşam da az yiyorum ve acayip kilo gidiyo. Ben geçen hafta öyleydm işte son 2 gün bi kastım kendimi bi baktım 1300 gitmiş

E süper canım sen nasıl diyosan öyle yap şimdi aralarda bir şey yeme o zaman sen şimdi streste yapıyosun ondanda kaynaklanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…