- Emoji Skoru
- 4.059
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #2.841
Ah tamam canım bende salı kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum :)Yok çok şükür
Aman Allah korusuuun
ah lokur nasıl üzdün benı :) ne guzel kacamak gunun var her ıstedıgını yemek guzel gercekden ben dıyetsyene gıdıyorum o ne ıstersn dıyor cogunlukla lahmacun ıstıyom :) bazen domdurma tatlı veryor bu sefer hepsını kesdı cunku az verdım bıde o vermesede ben kendımı ödüllendırıyorm oda ayrı :)
kahve içme dedik de hemen git çikolata mı ye dedikBiraz önce 3 parça sütlü çikolata yedim
Evet canım kareydi akşam ekmeksiz menemen ve yoğurt yiyip günü kapatcam insallahkahve içme dedik de hemen git çikolata mı ye dedikparça derken kare mi ara öğüne say tatlım akşam yemek yersin artık başka yeme bişey
yani ben kendim yaptığımdan izni kendim verdim ama inan daha iyi yani kastıkça kilo verilmiyo ama dediğim gibi ben 1 ay içinde hiç kaçamak yapmıyorum hem meyve sebze et tavuk balık süt yoğurt peynir ama bol bol yani ekmek de günde 2-3 dilim yemekler 1 yk yağ ile pişiriyorum ama o bir gün
Kızlar yarın kaçamak yapıcam oğlumun kuzeninin yengemin oğluşunun yani diş buğdayı var ondan dolayı :)))))
COK GUZEL CNM OLE DE BISEY OLMAZ BENCEDE SONUCTA O KDR TUTUYOSUN DU BENDE OLE YAPCAM TABI SNIRSIZ DIIL AMA HAFF DE OLSA HAFTADA BIR YANI YOKSA YEDIKLERIMIZ AYNI YANI
Az yapıcam ama
oh ne guzel ıste bende ole olurduda su dugun ısı benı hep kasıyor ondan snra da hep hayat kuralı olcak zaten bakalım hayrlısı.yani haftada bir yapıcaksan bence 1 öğün istediğin gibi ye yani bir yemek bir tatlı mesela istediğin şeylerden ama ayd abir yapınca ben tüm gün yiyorum yani 3 öğün istediğim birer yemek ve arada istediğim şeyler ıvır zıvır
inşallah canım düğüne kadar bence daha da güzel virirsinoh ne guzel ıste bende ole olurduda su dugun ısı benı hep kasıyor ondan snra da hep hayat kuralı olcak zaten bakalım hayrlısı.
Neyse ki benim akrabalarım istanbulda değilben bugün yoğunum pek giremedim canlarım ara öğün yulaf ezmeli süt içtim.
Bu arada benim de yarın kaçamağım olacak mecbur kuzenime çaya gidiyoruz o da döktürür şimdi ilkkez gidicez yemesen olmaz az az yicem mecbur ama şimdiden azap çekiyorum
Ah tamam inşallah canım yapıcam :))))) dayanabilirsem .dsalata turu ye tadımlık yap canım
Evet canım benim :)) yemek yemicem :)her şeyden azr azar ya da en sevdiğinden güzel bir miktarnefsini körle bence de sabah akşam falan ekmek yeme mesela kaçamağın dengelensin yani aslında önemli olan dengelemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?