- Emoji Skoru
- 4.059
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #2.801
Kızlar artık adet olmak istiyorum bana bi fikir veriiin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ara öğün bir bardak kefir.. Öğlen patlıcan biberli salata yarım kase yoğurt iki dilim ekmek ... Bir saat de yürüdüm :)) arada da kalan yarım kase yoğurda yarım muz doğrayacağım idare eder herhalde
ben 67 kilo ile başladım her ayın sonund abir gün ödül günü yaptım allah ne verdiyse amaevet benim de ödül günüm olacak 58in altına düşünce. sen kaç kiloydun başladığında
benim de hem öğünlerimde var hem de akşam üstü arada yiyorum yani ben aslında baştan beri süt yoğurt ayranda hiç sınırlama yapmadım acıkıp da zarralı şeyler yiycğime onları yedim içtimoglen zaten ızgaram var aksam sebzem bakalım benıde ole seyler pek tutmaz kahvaltı duzenımız herp oldugu ıcın
tweety neden tavugun yannda yogurt yeme dedın benım lıstemde hep var mesela yıyorumda
fasulyee mii daha yeni yedim ama olsa hayır demem şimdi tavk sipariş ettim salata ve adama sıkı sıkı tembih ederek sadece 3 kaşık blgur koyun dedim :) benim diyet listem de bahsettiğiniz şekilde akşama sebze ne yicem hayırlısı :)
işteyken çok zor hele heryer olmuş fast fod zaten
------------------------------
ben evden getirdim canım yoğurtlu tavuklu bakla yemeği ( benim buluşum denebilir ama çok güzel oldu)
1 dilim tam buğday ekmeği 4-5 köy biberi bayılırım yemeğin yanındaama yemeğim çok 10 kaşık falan
lokur canım gerçi çok kilon yok ama sebze yemeğine et tavuk olursa *2 kalori oluyormuş bana yasak diyetisyen dedi güzel menün ama
Kızlar öğle yemeğim biraz fazla oldu sanırım ama adamın hatası Allahtan diyetteyim dedim :)
*1 Porsiyon tavuk şiş
* yarım porsiyon bulgur
*3 dilim pide ekmek
* 3 tane küçük turşu
* 2 çatal acılı ezme yedim afferim banaa![]()
Bence de erken daha telafi edersin akşama kadar
kız 3 dene yenır mı cızzz :) ben burda abıye verıyorum dun dırek dedım koyma dıorum abı sende kılo aldn ekmek ıyı dııl :) tabı yemeynce bı kacırınca rahatsz edıyor
Ara öğün bir bardak kefir.. Öğlen patlıcan biberli salata yarım kase yoğurt iki dilim ekmek ... Bir saat de yürüdüm :)) arada da kalan yarım kase yoğurda yarım muz doğrayacağım idare eder herhalde
Kızlar artık adet olmak istiyorum bana bi fikir
veriiin
yavru ole kendılıgınden gelmez kı bı doktora gostersen ılac verırdıKızlar artık adet olmak istiyorum bana bi fikir veriiin
Ah canım süpersin hemen yapıcam inşallah söktürüredicem canım taviz veremem taviz tavizi doğurur
ben önceden olsa dahasını da yerdim bende dedim diyetteyim az koyun bulguru felan dedim ekmek hiç demedim enee görünce tepeden aşağı pideyle dolu geldii
kefir çok iyiymiş diyetisyenler tavsiye ediyor canm hep
Maydonozu haşla suyunu iç canm söktürrür anındaa
Canım emziriyorum diye şimdi vermez ki eczaneden istedim vermediyavru ole kendılıgınden gelmez kı bı doktora gostersen ılac verırdı
O şekilde yazınca çıkıyor evet ama sadece 1 dk 19 sn süren bi tanıtım videosu bu, videonun tamamı bukadar deildir herhaldesağol tatlım kasım 25 de başladım şuan 56 kiloyum inşallah kalanları da 2-3 ayda vericem 50 olmak istiyorum
canm ben şuan yürüyorum ve dambıl çalışıyorum ama leslie yi yout tube dan yapıyordum 'leslie sansone's 5 mile fat burning walk' şimdi baktım bu şekilde yazarsan çıkıyor video ama ben bazen bunun 3 mile kadarını bazen tamamını yaptım 1.19 dk çünkü
ben bi bakıyım akşam evde burda torent sitelerine giremiyorum sana yarın bilgi veririm canım en azından nerden inidirebileceğini söylmeye çalışıcam iş yerinde giremiyorumO şekilde yazınca çıkıyor evet ama sadece 1 dk 19 sn süren bi tanıtım videosu bu, videonun tamamı bukadar deildir herhaldesabah 2 mil akşam 3 mil yapıyorum bende ama sanki hafif geliyo 5 i veya diğer kardio egsersiz videolarını da bulamadımda oyüzden sordum canım
Anladım tatlım sağol, ilgilendiğin için ayrıca teşekkür ederim. Torrent sitelerinden uğraştım hata veriyo veya sayfa bulunamıyo yinede aklında bulunsun sende bi bak birşey bulursan takipteyim ☺ben bi bakıyım akşam evde burda torent sitelerine giremiyorum sana yarın bilgi veririm canım en azından nerden inidirebileceğini söylmeye çalışıcam iş yerinde giremiyorum![]()
O şekilde yazınca çıkıyor evet ama sadece 1 dk 19 sn süren bi tanıtım videosu bu, videonun tamamı bukadar deildir herhaldesabah 2 mil akşam 3 mil yapıyorum bende ama sanki hafif geliyo 5 i veya diğer kardio egsersiz videolarını da bulamadımda oyüzden sordum canım
Canım emziriyorum diye şimdi vermez ki eczaneden istedim vermedi((
Merveee bende aynı dertten muzdaribim canım yaaaKızlar artık adet olmak istiyorum bana bi fikir veriiin
Kızlar yarım çiğköfte yedim yeşil çay içtim 5 tane badem 2 kayısı yedim bunların arasınsa yarım saat var tabi :)
Merveee bende aynı dertten muzdaribim canım yaaa
Azönce bi kaç sitede bi yazı okudum tarçın adet geciktirici olarak kullanılabilirmişben kabahati yeşil çaya bulurken tarçın mı böyle yapıyo bizi acep yaaaa
Kız sen niye içiyosuuunaaa tarcın ole mıymıs ben o zman ıcım :)
Tmm canım bunu denicem birazdancanımkokulusabun bir de burada okumuştum yani farklı bir başlık altındaydı yandex ten gir arama motoru olarak, leslie sansone 5 mile yazınca farklı farklı pekçok video çıkıyor yandan video seçeneğini seçince...you tube da değil ama dailymotion da falan var birsürü
Kızlar artık adet olmak istiyorum bana bi fikir veriiin