- Emoji Skoru
- 6.652
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #2.821
Tmm canım bunu denicem birazdan
Yaaa evet ben çok tarçın içiyorummMerveee bende aynı dertten muzdaribim canım yaaa
Azönce bi kaç sitede bi yazı okudum tarçın adet geciktirici olarak kullanılabilirmişben kabahati yeşil çaya bulurken tarçın mı böyle yapıyo bizi acep yaaaa
Canım bebiş yok demi sendeMerveee bende aynı dertten muzdaribim canım yaaa
Azönce bi kaç sitede bi yazı okudum tarçın adet geciktirici olarak kullanılabilirmişben kabahati yeşil çaya bulurken tarçın mı böyle yapıyo bizi acep yaaaa
Hamile olmayasınnnMerveee bende aynı dertten muzdaribim canım yaaa
Kız sen niye içiyosuuun
Biz olsun die uğraşıyoz buda olmasın dieAllahım yarabbiiiimm
Patlıcan biber salatası sebze yemeği gibiydi aslında bi nevi tavuk da yapmaya üşendim akşama yapıcamafıyet olsun salatanın yannda sebze tavukda yıyebılırsn hem o zmanda ekmegı bı dılım yersn daha saglıklı olur senn ıcın bebıs kucukdu sanırım.
Patlıcan biber salatası sebze yemeği gibiydi aslında bi nevi tavuk da yapmaya üşendim akşama yapıcam
Kizlar 72 çıktım şimdi acaba ramazana kadar 6li rakamı gorebilirmiyim
Kizlar 72 çıktım şimdi acaba ramazana kadar 6li rakamı gorebilirmiyim
Ben su satılan latte ve moccalardan içiyorum arada acaba onların kalorisi cokmu
yani kahve dükkanlarındakiler çok şekerli kremalı ve oldukça kalaroilibir de içeceklerden insan farkında olmadan çok kalori alıyor normal bir su bardağı latte 220 kalori imiş ama toz satılıp sen mi yapıyosun hazır mı alıyosun yani sonuç olarak boşa kalori aslında en iyisi sütlü şekersiz neskafe içmek aslında yani 220 kaloriyi kahveden alıcağıma 4-5 kare çikolata yerim aynı çünkü tabii çok seviyosan bişery diyemem tatlım ama içicekten almak yazık gibi geliyo bana
bende arkadasa dıyorumda hafta sonu nısanlımla ıcmısdımgerek yok yanı bencede cıkolata tercıhımdır :) arada ne yıyosn sen ben bgun mavı yesılın bıskuvulerını aldım
ben de çok severim ama yani illa alıcaksam çikolatadan alıyım bariacıbademden eve yürüyorum her akşam ayaklarım gidiyo yani yol üstünde çok var biliyosundur oraları ama girmiyorum aralarda sütlü kahve yanında 10 badem mesela ya da 1 muz yoğurdun içine ya da bir elma yine yourdun içine ve tarçın ben o mavi yeşillerin de sonunu bulamam benim bisküvi nesfit v.s gibi şeylere hiç direncim yok br iki yesem arkasını getirmek istiyorum
Canım ben ac kalmadan kilo veremiyen tiplerdenimtabii ki görebilirsin tam 1 ay var 3 kg mantıklı yani ama sanki biraz az yiyosun canım yaa tabii sen bilirsin bünyen nasıl bilmiyorum ama
Canım bebiş yok demi sende
aynen bende yedm buda kakolu yenı cıkmıs hala aklımda :)
ıyı ıradelısın yuruyon gormuyon ben emınonune kdr yurudugum ıcın kopru ustundede bısey yok allahdan :)
bıde nısanlım kek aldı yemedm barı kek yıyeydm bosuna kalorı aldm ah aslı olcak ıs mı bu
ya yok iradeli değilim okadar ama o kaçaak günü kurtarıyo beni çünkü delice yiyorumama zayıfladıkça hayır demek kolaylaştı bence de keki yeseydin bari yazık kahveden alıcağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?