Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

öğlen 12-13 ara var türk kahvesi içtim şekersiz kahvaltıdan sonra yeşil çay içmiştim 1lt su içtim şuana kadar ben kahvaltımı 10-10.30 arası yaptığımdan yemek 15 de

Son düzenleme:
Yaaa evet ben çok tarçın içiyorumm

Canım bebiş yok demi sende

Hamile olmayasınnn

afıyet olsun salatanın yannda sebze tavukda yıyebılırsn hem o zmanda ekmegı bı dılım yersn daha saglıklı olur senn ıcın bebıs kucukdu sanırım.
Patlıcan biber salatası sebze yemeği gibiydi aslında bi nevi tavuk da yapmaya üşendim akşama yapıcam

Kizlar 72 çıktım şimdi acaba ramazana kadar 6li rakamı gorebilirmiyim

Ben su satılan latte ve moccalardan içiyorum arada acaba onların kalorisi cokmu

Kizlar 72 çıktım şimdi acaba ramazana kadar 6li rakamı gorebilirmiyim

tabii ki görebilirsin tam 1 ay var 3 kg mantıklı yani ama sanki biraz az yiyosun canım yaa tabii sen bilirsin bünyen nasıl bilmiyorum ama

Ben su satılan latte ve moccalardan içiyorum arada acaba onların kalorisi cokmu

yani kahve dükkanlarındakiler çok şekerli kremalı ve oldukça kalaroili bir de içeceklerden insan farkında olmadan çok kalori alıyor normal bir su bardağı latte 220 kalori imiş ama toz satılıp sen mi yapıyosun hazır mı alıyosun yani sonuç olarak boşa kalori aslında en iyisi sütlü şekersiz neskafe içmek aslında yani 220 kaloriyi kahveden alıcağıma 4-5 kare çikolata yerim aynı çünkü tabii çok seviyosan bişery diyemem tatlım ama içicekten almak yazık gibi geliyo bana

bende arkadasa dıyorumda hafta sonu nısanlımla ıcmısdım gerek yok yanı bencede cıkolata tercıhımdır :) arada ne yıyosn sen ben bgun mavı yesılın bıskuvulerını aldım

bende arkadasa dıyorumda hafta sonu nısanlımla ıcmısdım gerek yok yanı bencede cıkolata tercıhımdır :) arada ne yıyosn sen ben bgun mavı yesılın bıskuvulerını aldım

ben de çok severim ama yani illa alıcaksam çikolatadan alıyım bari acıbademden eve yürüyorum her akşam ayaklarım gidiyo yani yol üstünde çok var biliyosundur oraları ama girmiyorum aralarda sütlü kahve yanında 10 badem mesela ya da 1 muz yoğurdun içine ya da bir elma yine yourdun içine ve tarçın ben o mavi yeşillerin de sonunu bulamam benim bisküvi nesfit v.s gibi şeylere hiç direncim yok br iki yesem arkasını getirmek istiyorum

aynen bende yedm buda kakolu yenı cıkmıs hala aklımda :)

ıyı ıradelısın yuruyon gormuyon ben emınonune kdr yurudugum ıcın kopru ustundede bısey yok allahdan :)

bıde nısanlım kek aldı yemedm barı kek yıyeydm bosuna kalorı aldm ah aslı olcak ıs mı bu

ya yok iradeli değilim okadar ama o kaçaak günü kurtarıyo beni çünkü delice yiyorum ama zayıfladıkça hayır demek kolaylaştı bence de keki yeseydin bari yazık kahveden alıcağına

ya yok iradeli değilim okadar ama o kaçaak günü kurtarıyo beni çünkü delice yiyorum ama zayıfladıkça hayır demek kolaylaştı bence de keki yeseydin bari yazık kahveden alıcağına

ah lokur nasıl üzdün benı :) ne guzel kacamak gunun var her ıstedıgını yemek guzel gercekden ben dıyetsyene gıdıyorum o ne ıstersn dıyor cogunlukla lahmacun ıstıyom :) bazen domdurma tatlı veryor bu sefer hepsını kesdı cunku az verdım bıde o vermesede ben kendımı ödüllendırıyorm oda ayrı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…