Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar artık adet olmak istiyorum bana bi fikir veriiin

Ara öğün bir bardak kefir.. Öğlen patlıcan biberli salata yarım kase yoğurt iki dilim ekmek ... Bir saat de yürüdüm :)) arada da kalan yarım kase yoğurda yarım muz doğrayacağım idare eder herhalde

afıyet olsun salatanın yannda sebze tavukda yıyebılırsn hem o zmanda ekmegı bı dılım yersn daha saglıklı olur senn ıcın bebıs kucukdu sanırım.

evet benim de ödül günüm olacak 58in altına düşünce. sen kaç kiloydun başladığında
ben 67 kilo ile başladım her ayın sonund abir gün ödül günü yaptım allah ne verdiyse ama yani bir de vücut kıtlık sinyali vermiyo ve şaşırıyo aslınd afaydalı oldu birşey canım istediğinde ödül günümde yerim diyorum o gün dünyalar benim

oglen zaten ızgaram var aksam sebzem bakalım benıde ole seyler pek tutmaz kahvaltı duzenımız herp oldugu ıcın

tweety neden tavugun yannda yogurt yeme dedın benım lıstemde hep var mesela yıyorumda
benim de hem öğünlerimde var hem de akşam üstü arada yiyorum yani ben aslında baştan beri süt yoğurt ayranda hiç sınırlama yapmadım acıkıp da zarralı şeyler yiycğime onları yedim içtim

mesela öğle yemeğim böyleyse akşam sadece sebze yemei ve yoğurt yiyorum bir de göğüs tavukla yaptım ve ekstra yağ da koymadım yemeğe ana öğünlerde biraz çok yiyorum aralarda pek yemiyorum aslında akşam üstü yoğurt muz yiycem ama bugün yani aslınd açok kuralcı değilim de tamamen sağlıklı şeyleri bol miktarda yiyorum denebilir

bence güzel ezmede hiç sorun yok pideler olmamaymış iyiymiş ama ara öğün iptal mantıklı afiyet olsun canım benim

Bence de erken daha telafi edersin akşama kadar

edicem canım taviz veremem taviz tavizi doğurur

kız 3 dene yenır mı cızzz :) ben burda abıye verıyorum dun dırek dedım koyma dıorum abı sende kılo aldn ekmek ıyı dııl :) tabı yemeynce bı kacırınca rahatsz edıyor

ben önceden olsa dahasını da yerdim bende dedim diyetteyim az koyun bulguru felan dedim ekmek hiç demedim enee görünce tepeden aşağı pideyle dolu geldii

Ara öğün bir bardak kefir.. Öğlen patlıcan biberli salata yarım kase yoğurt iki dilim ekmek ... Bir saat de yürüdüm :)) arada da kalan yarım kase yoğurda yarım muz doğrayacağım idare eder herhalde

kefir çok iyiymiş diyetisyenler tavsiye ediyor canm hep

Kızlar artık adet olmak istiyorum bana bi fikir
veriiin

Maydonozu haşla suyunu iç canm söktürrür anındaa

Ah canım süpersin hemen yapıcam inşallah söktürür

O şekilde yazınca çıkıyor evet ama sadece 1 dk 19 sn süren bi tanıtım videosu bu, videonun tamamı bukadar deildir herhalde sabah 2 mil akşam 3 mil yapıyorum bende ama sanki hafif geliyo 5 i veya diğer kardio egsersiz videolarını da bulamadımda oyüzden sordum canım

ben bi bakıyım akşam evde burda torent sitelerine giremiyorum sana yarın bilgi veririm canım en azından nerden inidirebileceğini söylmeye çalışıcam iş yerinde giremiyorum

Kızlar yarım çiğköfte yedim yeşil çay içtim 5 tane badem 2 kayısı yedim bunların arasınsa yarım saat var tabi :)

ben bi bakıyım akşam evde burda torent sitelerine giremiyorum sana yarın bilgi veririm canım en azından nerden inidirebileceğini söylmeye çalışıcam iş yerinde giremiyorum
Anladım tatlım sağol, ilgilendiğin için ayrıca teşekkür ederim. Torrent sitelerinden uğraştım hata veriyo veya sayfa bulunamıyo yinede aklında bulunsun sende bi bak birşey bulursan takipteyim ☺

canım kokulusabun bir de burada okumuştum yani farklı bir başlık altındaydı yandex ten gir arama motoru olarak, leslie sansone 5 mile yazınca farklı farklı pekçok video çıkıyor yandan video seçeneğini seçince...you tube da değil ama dailymotion da falan var birsürü

Kızlar artık adet olmak istiyorum bana bi fikir veriiin
Merveee bende aynı dertten muzdaribim canım yaaa
Azönce bi kaç sitede bi yazı okudum tarçın adet geciktirici olarak kullanılabilirmiş ben kabahati yeşil çaya bulurken tarçın mı böyle yapıyo bizi acep yaaaa

aaa tarcın ole mıymıs ben o zman ıcım :)

Tmm canım bunu denicem birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…