- Emoji Skoru
- 6.232
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #2.781
ben hiç yememiş gibiyim onlarla yoğurt yine tutuyo ama bir de sütle olursa o gün çok acıkıyorum öğlen bari protienli bişeyler ye canım benim ayran için tavuk köfte falan ye
150 gram gibi tavuk gögsü yiyin kızlar 1 yemek kaşığı yağ ile pişirin. yanında yoğurt yemeyin bi dilim ekmek bol salata yapın. ara öğünde yoğurt yersiniz. öğlen ve ara öğünde protein aldınız akşam da sebze yiyin. bol domatesli kabak yemeği mesela ya da yeşil fasülye
Sağol canım evet ya pazara inşallah 58 olurum :)))
oglen zaten ızgaram var aksam sebzem bakalım benıde ole seyler pek tutmaz kahvaltı duzenımız herp oldugu ıcın
tweety neden tavugun yannda yogurt yeme dedın benım lıstemde hep var mesela yıyorumda
150 gram gibi tavuk gögsü yiyin kızlar 1 yemek kaşığı yağ ile pişirin. yanında yoğurt yemeyin bi dilim ekmek bol salata yapın. ara öğünde yoğurt yersiniz. öğlen ve ara öğünde protein aldınız akşam da sebze yiyin. bol domatesli kabak yemeği mesela ya da yeşil fasülye
ah evet ya ne yicez çok gıcık her gün düşünmek
tavuk zaten tok tutar ara öğüne kadar. ara öğünde de yoğurt yersin işte. hatta yoğurda bi iki tane çilek doğrarsın çok güzel bi diyet tatlısı olur
fasulyee mii daha yeni yedim ama olsa hayır demem şimdi tavk sipariş ettim salata ve adama sıkı sıkı tembih ederek sadece 3 kaşık blgur koyun dedim :) benim diyet listem de bahsettiğiniz şekilde akşama sebze ne yicem hayırlısı :)
işteyken çok zor hele heryer olmuş fast fod zaten
------------------------------
ben evden getirdim canım yoğurtlu tavuklu bakla yemeği ( benim buluşum denebilir ama çok güzel oldu)
1 dilim tam buğday ekeği 4-5 köy biberi bayılırım yemeğin yanındaama yemeğim çok 10 kaşık falan
lokur canım gerçi çok kilon yok ama sebze yemeğine et tavuk olursa *2 kalori oluyormuş bana yasak diyetisyen dedi güzel menün ama
Ee yani sürekli yemek olmuyo ki. :)Evet en güzeli ekmeksiz bile tok tutar valla mantıklı canım güzel fikir :)
Canım tartıldığında çıkıyor o tartıları ölçüyor :)inşallah canım :) benim de hedefim 60 dı yakaladım sayılır şimdiden. bide canım sana bişe sorcam ben diyetisyene gidecektim de bu gün gidemedim. test yapıp yağ kas oranına bakıyor mu?
Evet tatlım arada böyle şeyler şart :)Ee yani sürekli yemek olmuyo ki. :)
Aynen ben de üç yapmaya çalışıyorum yürüyüşle falan 4 olur umarım ... Sabırsızlanıyorum işteee olması gereken zaten o bebeğim hafta da 1 kilo emziren anne için çok bile ayda idealimiz2 kiloymuş ama ben onu 3 yapmaya çalışıyorumm
Hepimiz sabırsızız :) keşke pat diye gidiverse kilocuklarAynen ben de üç yapmaya çalışıyorum yürüyüşle falan 4 olur umarım ... Sabırsızlanıyorum işte
Ah ahh ...Hepimiz sabırsızız :) keşke pat diye gidiverse kilocuklar
Aynen ben de üç yapmaya çalışıyorum yürüyüşle falan 4 olur umarım ... Sabırsızlanıyorum işte
sağol tatlım kasım 25 de başladım şuan 56 kiloyum inşallah kalanları da 2-3 ayda vericem 50 olmak istiyorumCanım 11 kilo mu verdin maşallaaah :))))
Ben dayanamıyorum bu tartı işine☺
Canım leslie yapıyorum demişsin sana sorayım ben bikaç gündür 5 mil videosunu arıyorum youtube dan kaldırılmış indirmek için uğraştım siteler hata veriyor sende varmı yada önerebileceğin bi link varmı?
Kızlar öğle yemeğim biraz fazla oldu sanırım ama adamın hatası Allahtan diyetteyim dedim :)
*1 Porsiyon tavuk şiş
* yarım porsiyon bulgur
*3 dilim pide ekmek
* 3 tane küçük turşu
* 2 çatal acılı ezme yedim afferim banaa
afıyet olsun canm bzm burda da tavuk sıs ısteynce 2 tane pıde koyuyor ya bıde bulgur bızı ssıırmek ıstıyor bunlar :) acılı ezmeden nolck ekmek yemeseydn
Bence de erken daha telafi edersin akşama kadarbenimkine doldurmuş ama onları poşete koydum eve götürücem :) 3 taneyi mideye yolladım inanamıyorum ya ama çok güzel görünüyordu şimdi bu yüzden ara öğünün 1 tanesini iptal ettim 1 kere araöğün yapıcam midem de küçülmeye başlamış onu anladım
benimkine doldurmuş ama onları poşete koydum eve götürücem :) 3 taneyi mideye yolladım inanamıyorum ya ama çok güzel görünüyordu şimdi bu yüzden ara öğünün 1 tanesini iptal ettim 1 kere araöğün yapıcam midem de küçülmeye başlamış onu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?