Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ben hiç yememiş gibiyim onlarla yoğurt yine tutuyo ama bir de sütle olursa o gün çok acıkıyorum öğlen bari protienli bişeyler ye canım benim ayran için tavuk köfte falan ye

oglen zaten ızgaram var aksam sebzem bakalım benıde ole seyler pek tutmaz kahvaltı duzenımız herp oldugu ıcın

tweety neden tavugun yannda yogurt yeme dedın benım lıstemde hep var mesela yıyorumda

Sağol canım evet ya pazara inşallah 58 olurum :)))

inşallah canım :) benim de hedefim 60 dı yakaladım sayılır şimdiden. bide canım sana bişe sorcam ben diyetisyene gidecektim de bu gün gidemedim. test yapıp yağ kas oranına bakıyor mu?

oglen zaten ızgaram var aksam sebzem bakalım benıde ole seyler pek tutmaz kahvaltı duzenımız herp oldugu ıcın

tweety neden tavugun yannda yogurt yeme dedın benım lıstemde hep var mesela yıyorumda

tavuk zaten tok tutar ara öğüne kadar. ara öğünde de yoğurt yersin işte. hatta yoğurda bi iki tane çilek doğrarsın çok güzel bi diyet tatlısı olur

fasulyee mii daha yeni yedim ama olsa hayır demem şimdi tavk sipariş ettim salata ve adama sıkı sıkı tembih ederek sadece 3 kaşık blgur koyun dedim :) benim diyet listem de bahsettiğiniz şekilde akşama sebze ne yicem hayırlısı :)

ah evet ya ne yicez çok gıcık her gün düşünmek

işteyken çok zor hele heryer olmuş fast fod zaten

------------------------------
ben evden getirdim canım yoğurtlu tavuklu bakla yemeği ( benim buluşum denebilir ama çok güzel oldu )

1 dilim tam buğday ekeği 4-5 köy biberi bayılırım yemeğin yanında ama yemeğim çok 10 kaşık falan

lokur canım gerçi çok kilon yok ama sebze yemeğine et tavuk olursa *2 kalori oluyormuş bana yasak diyetisyen dedi güzel menün ama

tavuk zaten tok tutar ara öğüne kadar. ara öğünde de yoğurt yersin işte. hatta yoğurda bi iki tane çilek doğrarsın çok güzel bi diyet tatlısı olur

ya tatlım bana ara ogunde burcak falan verdı ama ben dedm onu almım bugun mavı yesıl aldım bıde arada da sutle yogurdum gene var benım 3 ogunde yogurt var yanı :)
bıde merveye sormussun ya dıyetsyen tartınca yag kas su hepsını sana soluyor benım kı ole mesela

herkezın dıyetsyenı farklı soluyor onu anladım mesela ben sey demısdım annem sebzelerı kıymalı yapar zateb kocaman sebzede ne kdr kıyma olurkı bısey olmaz demısdı. ama bu hafta sebzelerım kıymasız patatessız susuz :)

inşallah canım :) benim de hedefim 60 dı yakaladım sayılır şimdiden. bide canım sana bişe sorcam ben diyetisyene gidecektim de bu gün gidemedim. test yapıp yağ kas oranına bakıyor mu?
Canım tartıldığında çıkıyor o tartıları ölçüyor :)

ee olması gereken zaten o bebeğim hafta da 1 kilo emziren anne için çok bile ayda idealimiz2 kiloymuş ama ben onu 3 yapmaya çalışıyorumm
Aynen ben de üç yapmaya çalışıyorum yürüyüşle falan 4 olur umarım ... Sabırsızlanıyorum işte

Kızlar öğle yemeğim biraz fazla oldu sanırım ama adamın hatası Allahtan diyetteyim dedim :)

*1 Porsiyon tavuk şiş
* yarım porsiyon bulgur
*3 dilim pide ekmek
* 3 tane küçük turşu
* 2 çatal acılı ezme yedim afferim banaa

Canım 11 kilo mu verdin maşallaaah :))))
sağol tatlım kasım 25 de başladım şuan 56 kiloyum inşallah kalanları da 2-3 ayda vericem 50 olmak istiyorum

canm ben şuan yürüyorum ve dambıl çalışıyorum ama leslie yi yout tube dan yapıyordum 'leslie sansone's 5 mile fat burning walk' şimdi baktım bu şekilde yazarsan çıkıyor video ama ben bazen bunun 3 mile kadarını bazen tamamını yaptım 1.19 dk çünkü

afıyet olsun canm bzm burda da tavuk sıs ısteynce 2 tane pıde koyuyor ya bıde bulgur bızı ssıırmek ıstıyor bunlar :) acılı ezmeden nolck ekmek yemeseydn

afıyet olsun canm bzm burda da tavuk sıs ısteynce 2 tane pıde koyuyor ya bıde bulgur bızı ssıırmek ıstıyor bunlar :) acılı ezmeden nolck ekmek yemeseydn

benimkine doldurmuş ama onları poşete koydum eve götürücem :) 3 taneyi mideye yolladım inanamıyorum ya ama çok güzel görünüyordu şimdi bu yüzden ara öğünün 1 tanesini iptal ettim 1 kere araöğün yapıcam midem de küçülmeye başlamış onu anladım

Bence de erken daha telafi edersin akşama kadar

kız 3 dene yenır mı cızzz :) ben burda abıye verıyorum dun dırek dedım koyma dıorum abı sende kılo aldn ekmek ıyı dııl :) tabı yemeynce bı kacırınca rahatsz edıyor

Ara öğün bir bardak kefir.. Öğlen patlıcan biberli salata yarım kase yoğurt iki dilim ekmek ... Bir saat de yürüdüm :)) arada da kalan yarım kase yoğurda yarım muz doğrayacağım idare eder herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…