- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #2.301
Kalori hesabı yapmadığım için bilmiyorum ki şekerim, olabilir. Sabah bazen 1 bazen 2, akşamda 1 dilim yiyorum zaten hayırlısı artıkKalorisi yüksek sanırım onun :)
Ben kızarmış ekmeğe bayılırım mesela ama etimek haddinden fazla sert :)
Tam tahıllı ekmeği fırından mı alıyosun yoksa paketli satılan uno mu
Kalori hesabı yapmadığım için bilmiyorum ki şekerim, olabilir. Sabah bazen 1 bazen 2, akşamda 1 dilim yiyorum zaten hayırlısı artık
1 kupa limonlu yeşil çay içtim demleme olarak :)
Kızlar akşam için kıymalı bulgurlu biber dolması yaptım, biberler küçük. Yoğurtla 2 tane yesem olur dimi
Yok yok ekmek yemicem :)ye tabıkı cnm 2 tanecık bıde bulgurlu ne guzel :) ekmek yeme ama
Cok tesekkurler tatlimTebrik ederim canım süper bi menu çıkarmışsin böyle devam et
Evet uzun süre taze kalabiliyo☺bende uno alıyorum sanmıyorum ya bazen alıyom ama seyını sevıyorum 10 gun dayanıklı olusunu :) cocuklar salata cekmıs canları demek onlara da mı dıyet yaptırıosun
Evet uzun süre taze kalabiliyo☺
Ne diyeti anacım onlar benden çok yiyo maaşaallah, akşama kadar durmadan acıkıyolar, bende boşuna mı kilo alıyorum, marketten zararlı şeyler yemesinler die kendim kek, kurabiye falan yaparım. Oyle cikolata bisküvi alışkanlıkları yok yani, nadir yiyolar eee onlara yapınca bizde yiyoruz haaliyle
Afiyet olsun metabolizman hızlı hızlı çalışsın inşaallaaaah☺1 kupa limonlu yeşil çay içtim demleme olarak :)
Kızlar akşam için kıymalı bulgurlu biber dolması yaptım, biberler küçük. Yoğurtla 2 tane yesem olur dimi
Şimdi sık biraz dişini tatlım evlendikten sonra yaparsın yanına da bi çay demlersin eşinle birlikte yersiniz oooh ☺canım cocuk olunca ole tabı ama en guzelını yapıosun dısardan almakdansa ne gzl seyler yapılıo artık vaktınde varsa bende denemek ısttıyorum yavas yavas ama suara dıyetteym bıtsn kyrabıyeler kekler ah :)
Bu tarz şeyleri sabahla öğlen arası yesek nasıl olur ki (hiç yemesek daha iyi olacak ama dayanamıyor insan) hani en azından akşama kadar enerji harcıyoruz gider herhaldeAy kızlar cnm bişeyler yemek istedi yine :)) birkaç kaşık yoğurt yedim,ardından da 3 tane çiğköfte :)) Evde gofret var benim hakkımdı ama yemiyorum kaç gündür direniyorum :) ama yicem sanırım çok cnm çekti
Ağlama kıııız benide ağlatıcaksınHeeehh yedim gitti. Durup dururken aldım kalorileri ühhühühü
Offf akşam saatlerinde geliyolar bana böyleBu tarz şeyleri sabahla öğlen arası yesek nasıl olur ki (hiç yemesek daha iyi olacak ama dayanamıyor insan) hani en azından akşama kadar enerji harcıyoruz gider herhalde
Şimdi sık biraz dişini tatlım evlendikten sonra yaparsın yanına da bi çay demlersin eşinle birlikte yersiniz oooh ☺
Biz yeni evlendiğimizde gece saat 12 de evde tantuni yapmışlığımız vardır
Okullarda tatildi yiyip içip sefa sürdük hee şimdide al sana kilolar
Neyse ben yemeğimi yiyim kızlar yoksa işler kötüye gidicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?