Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ayy evet idarecilik zordur. Biz bile evrak işlerinde nasıl bunalıyoruz bir düşün onlar neler çekiyolardır kim bilir :)

cok iyimiş canım cok saol bılgın ıcın o zman bende sabah yıyım barı :) ac karnına yıcez snra kahvaltı. bu arada kac yasındasn bıde isim :)
Rica ederim canım, ben yoğurt yedikten hemen sonra kahvaltımı yapıyodum arada bekleme süresine gerek olmadığını düşünüyorum, 33 yaşındayım tatlım adım zümra

Ayy evet idarecilik zordur. Biz bile evrak işlerinde nasıl bunalıyoruz bir düşün onlar neler çekiyolardır kim bilir :)
Aynen öyle, bide sadece anaokulu benim olduğum yer, ilkokulun ortaokulun müdürlerine Allah kolaylık versin. Sadece meb.in işleri bitmiyo ki okul işleriyle uğraşsak

Aynen öyle, bide sadece anaokulu benim olduğum yer, ilkokulun ortaokulun müdürlerine Allah kolaylık versin. Sadece meb.in işleri bitmiyo ki okul işleriyle uğraşsak
Valla şimdi evde durmaya öyle alıştım ki hiç okula dönüp çocukları çekesim yok, nasıl katlanıcam diyorum Allahım.. Ben ortaokuldayım bi de

Vuuuu nasıl 2 ayda 14 kilo verdin yahu detaylı anlat bakayım
Etimek konusunda şuan yardımcı olamıcam şekerim çünkü şimdi yesem acıkırım herhalde
Ama ozaman olmuştu yaa detayda yokki hani anlatayım ekmeği bıraktım, arada yürüdüm herşeydende yedim ozamanlar bitki çayı falanda içmedim hiç, zaten içemem yeni yeni alışıyorum. Tek yaptığım şu kahvaltı öncesi yoğurttu, ayrıca kendi adıma konuşayım sanırım çogunuzun yaşı benden küçük, yaş ilerledikçe kilo verme işi zorlaşıyo bunu fark ettim

Valla şimdi evde durmaya öyle alıştım ki hiç okula dönüp çocukları çekesim yok, nasıl katlanıcam diyorum Allahım.. Ben ortaokuldayım bi de
Aman Allahııım eşimden biliyorum o ortaokul uşaklarını Allah yardımcın olsun çok zor

Anladım cnm. Etimek de katır kutur bişey yaa. Her öğün 1 dl ekmek yemek daha iyi :) hiç bırakmamak gerekli bence içindeki vitaminler vs gerkliymiş vucut için. Ben çavdar ekmeği yiyorum 1 haftadır bitmedi :)) son dilimler artık bitince ne alsam bilemedim. Bir sürü ekmek çeşidi var

aynen bende sen gıbı cok terlerım malesef. anladım senn ısınde zor canım 3 cocuk bıde okulda da cocuklarla ılgılenıosun hakkında hayrlısı olur ınsallah.

Rica ederim canım, ben yoğurt yedikten hemen sonra kahvaltımı yapıyodum arada bekleme süresine gerek olmadığını düşünüyorum, 33 yaşındayım tatlım adım zümra

cok memnun oldum canım. ıyı bıraz da onu deneyeyım derm ama tembelımdır ben :)

aynen bende sen gıbı cok terlerım malesef. anladım senn ısınde zor canım 3 cocuk bıde okulda da cocuklarla ılgılenıosun hakkında hayrlısı olur ınsallah.
Ayyu ben de terlerim öyle uffff çok rahatsızlık veriyor bana.

canım etımek yarım dılım ekmek oluyor dedı bana dıyetsyen bana bu hafta 1 etımek peynır yumurtada verdı ben tadını sevıyorum yanı ekmekle pek fark yok yanı ekmek de yıyebılrsn

canım etımek yarım dılım ekmek oluyor dedı bana dıyetsyen bana bu hafta 1 etımek peynır yumurtada verdı ben tadını sevıyorum yanı ekmekle pek fark yok yanı ekmek de yıyebılrsn
Ya tadını ben de seviyorum ama tok tutuyo mu onu bilmiyorum o amaçla yemedim hiç

Niye etimek yedin diye sorsana
Bende katır kutur olduğu için yedim zaten 2.dilimi hayatta yiyemezdim çok sert çünkü, isteksiz yedim yaaani şimdi tam tahıllı ekmek yiyorum tok tutuyo ayrıca içindekiler lifli olduğundan iyi bir bağırsak çalıştırıcı

Ben kızarmış ekmeğe bayılırım mesela ama etimek haddinden fazla sert :)
Tam tahıllı ekmeği fırından mı alıyosun yoksa paketli satılan uno mu

Ben kızarmış ekmeğe bayılırım mesela ama etimek haddinden fazla sert :)
Tam tahıllı ekmeği fırından mı alıyosun yoksa paketli satılan uno mu
Uno nun premium çok tahıllı olanından alıyorum marketten canım

Yahu kendime biraz salata yaptım
Mesajları okuyup cvp yazayım derken yemiş ya benim kızlar salatamı
Bi tabak daha yapiiim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…