- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #2.261
Evet gördüm ben :) gayet bilindik şeylerle çok güzel kilo verenler oluyo valla. Tek iş sabır :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/98-den-69-a-resimli.923984/ KIZLAR BU KONUYU GÖRDÜNÜZ MÜÜ
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/98-den-69-a-resimli.923984/ KIZLAR BU KONUYU GÖRDÜNÜZ MÜÜ
bugün inşaallah şu diyetisyene gidiyorum bu ilk 250 ye anlaştığım değil ondan o gün vazgeçtim kzıılay da bu. .Eski gittiğim diyetisyen bloglarda bundan bahsedilince ona gideyim geri dedim. hem az para vermiş olurum. ve rövanşımı bazı karbonhidrat gruplarıyla yaptım bundan sonra kaçamaksız 4-5 ay var
Yağ takıp tok tuttuğu için olabilir herhaldesımdı bakıyorum bende daha okuyorumda seyı anlamadm nıe kalkar kalkmaz hep yogurt acep
Aslında çok da zor bir liste değil mesele kaçamaksız olması ve yürüyüş sporhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/98-den-69-a-resimli.923984/ KIZLAR BU KONUYU GÖRDÜNÜZ MÜÜ
HiççççAlma yeme boşver yiyoz da n'oluyo :)
Yağ takıp tok tuttuğu için olabilir herhalde
ara öğün üç ceviz yarım portakal - öğle 7 Kaşık kıymalı ıspanak yemeği yarım kase yoğurt ... Bir saat de yürüyüş ... bir de bu gün eşimin doğum günü ara öğün yerine inceciiiikk bir dilim pasta yesem mi acaba ???
Bizdede eşim alır genelde ama zaten oda okula yürüyerek gitti bugün, çıkınca da eve gelcek, araba evde, oyüzden almaya da gidemicek doğal olarak
Hadi bakalm hyırlı olsun inş işe yarar da kurtulursun kilocuklarından :)
sımdı bakıyorum bende daha okuyorumda seyı anlamadm nıe kalkar kalkmaz hep yogurt acep
ıyı yapdın canım 250 cokdu gercekden sonucta hepsı bılındık lısteler ıns gzl olur haber et
Aslında çok da zor bir liste değil mesele kaçamaksız olması ve yürüyüş spor
Yok şekerim araba falankurtuldum dıosun seni gidi :) bende aksam arabayla eve gtcem dıorum bankaya cıkcam alm cantaya atım seytana uyma aslı
Bu soruna daha önceki deneyimimle cevap vereyim canımcııımsımdı bakıyorum bende daha okuyorumda seyı anlamadm nıe kalkar kalkmaz hep yogurt acep
Yok şekerim araba falan
Ben çocuklar olmasa anneme kv ye yürüyerek gitcem ama mecbur onlarla yürünmüyo şubatta 15 tatilde idareci olduğum için okula gittim hergün, eşim evdeydi çocukları götürmedim yürürüm dedim 40 dk sürüyo yürüyerek, dondum soğukta yaa baktım olmadı hoop arabanın anahtarı çantayaçok soğuktu ama yaa
Sağol canım bana mukayet olucağnız aranızdaki en iradesiz benim de
yağ yaktığı için olabilir gibi geldi bana da
evet içime oturdu sonra o rakam bir de kızımın alerjik tedavisi görmesi gerekiyor ona da para çok gidecek mecbur bundan kıstım
Bana zaten 1 numara iyi gelen tempolu yürüyüştür anında vücudum etki verir ama artık doğru dürüst zaman olmuyor iş giriş çıkışlarda durağa yürüyorum 20 dk o kadar.
Bu soruna daha önceki deneyimimle cevap vereyim canımcııım
Ben nişanlanmadan 5-6 ay önce tartıda 78i görünce şok oldum ne ara almışım onuda hiçfark etmedim
38 beden giyerken 44 olmuşumsonra yine şuanki yaptığım gibi ekmeği bırakıp herşeyden yedim hatta ozaman etimek yiyodum her öğün 1 dilim, sabah mutlaka küçük bi kase yoğurt sonra kahvaltı(şuan da öyle yapıyorum) 30-40 dk yürüyüşle 2 ayda 14 kilo verdim buna etki olarak yoğurtun ciddi katkısının olduğunu düşünüyorum şekerim
Vuuuu nasıl 2 ayda 14 kilo verdin yahu detaylı anlat bakayımBu soruna daha önceki deneyimimle cevap vereyim canımcııım
Ben nişanlanmadan 5-6 ay önce tartıda 78i görünce şok oldum ne ara almışım onuda hiçfark etmedim
38 beden giyerken 44 olmuşumsonra yine şuanki yaptığım gibi ekmeği bırakıp herşeyden yedim hatta ozaman etimek yiyodum her öğün 1 dilim, sabah mutlaka küçük bi kase yoğurt sonra kahvaltı(şuan da öyle yapıyorum) 30-40 dk yürüyüşle 2 ayda 14 kilo verdim buna etki olarak yoğurtun ciddi katkısının olduğunu düşünüyorum şekerim
İşe yürüyerek gidip terleme olayından bende hoşlanmıyorum canım keza aşırı terleyen biriyim zor oluyosogukda yurunmuyor canım banada mesela dıyetsyen cık yuru dıyor sankı bebekde oturuyomda sahılde yurıyım :)
ben bıde ıse yurumeyı sevmem terlıom snra ıse ole gıtmekde sarmıyor hep bahne bahane :) hala calısıor musun pekı cocuklarla zor olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?