- 5 Nisan 2025
- 92
- 4
- 1
- 21
- Konu Sahibi kedilililill
Bi test daha yapın bende de böyle 3 test yaptım hepsi aynı yarın sabah Sağlık ocağına kan vercemArkadaşlar sizde görüyor musunuz doğru olma ihtimali var mıdır acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi test daha yapın bende de böyle 3 test yaptım hepsi aynı yarın sabah Sağlık ocağına kan vercemArkadaşlar sizde görüyor musunuz doğru olma ihtimali var mıdır acaba
Yaptım onda da kıl gibi bir ince çizgilik duruyor ama gölge mi anlamadımBi test daha yapın bende de böyle 3 test yaptım hepsi aynı yarın sabah Sağlık ocağına kan vercem Eki Görüntüle 3572572
Bugün kan verdim hayırlısıYaptım onda da kıl gibi bir ince çizgilik duruyor ama gölge mi anlamadım
Resmini atın yorumlayalim istersenizYaptım onda da kıl gibi bir ince çizgilik duruyor ama gölge mi anlamadım
Atarım da buraya attığımız herşeyin kalitesi düşüyor ya çığlak gözle görülen burda görünmüyorResmini atın yorumlayalim isterseniz
Ay inşallah hamilesinizdir ya dualarım sizinle. Bende bugün kan vermeye gidecemBugün kan verdim hayırlısı![]()
Evet hafif bir çizgi görünüyorBen çıplak gözle görüyorum da burda siz görüyor musunuz bilmiyorum
Bizede haber verin inşallah hamilesinizdirBugün kan verdim hayırlısı![]()
İnşallah doğrudur ya aylardır negatif sonuç almaktan o kadar yoruldum kiEvet hafif bir çizgi görünüyor
Tabiki de veririm inşallah ya çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinBizede haber verin inşallah hamilesinizdir![]()
Amiin çıktı mi sunucunuzTabiki de veririm inşallah ya çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin
Of hayır acil bakmıyormuş üstelik direk beta istiyorum demememe rağmen ilaç verecekken gebelik şüphem var kullanmam zararlı olmaz mı dememe rağmen bakmadılarAmiin çıktı mi sunucunuz
Sonuç neBugün kan verdim hayırlısı![]()
Daha çıkmadı sonuç bekliyorum bendeSonuç ne
Benden kan almadılar ya aşırı canımı sıktı üstelik ayağım alçıda olmasına rağmen gittimDaha çıkmadı sonuç bekliyorum bende
Sağlık ocağına gitseydiniz keşkeBenden kan almadılar ya aşırı canımı sıktı üstelik ayağım alçıda olmasına rağmen gittim
Yasaklamışlar bende dün gittim almadılar sabah sağlık ocağına verdimBenden kan almadılar ya aşırı canımı sıktı üstelik ayağım alçıda olmasına rağmen gittim
Evet ama onu aylar öncesinde duymuştum zaten hatta geçen ay bile acilde yine de aldılar bugün neden böyle oldu anlamadımYasaklamışlar bende dün gittim almadılar sabah sağlık ocağına verdim
Onlar da sabah 10 a kadar tek alıyor sanırım Bnde ayağım kırık olduğu için gidemem tek başıma eşimde çalışıyor o yüzden her türlü acile kalmıştımSağlık ocağına gitseydiniz keşke