Gebeliğe Hazırlık Kızlar gebelik testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bata 8 gün var, tüm yumurtlama günlerimi degerlendirdik, aslında ben yaklasık 1 hafta önceden yapmaya başladım testleri, bazıları silik bazıları negatif çıkmıştı, şimdi bu sabah yine erken gebelik testi yaptım bı bakar mısınız?
Ve ayrıca evde kan testi kiti gebelik belirlemek için varmış onu sipariş etmistim bugün oda gelecek onuda deneyecegim bakalım varmı diye, sizi de bilgilendirin🌸
Canım var gibi gözüküyor benimde böyle olmuştu

Arkadaşlar sizde görüyor musunuz doğru olma ihtimali var mıdır acaba
image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 20
Buraya atınca kalitesi düşüyor ama gören oluyor mu çift çizgiyi ilk 5 dkda sadece karartı vardı sonra böyle çizgi belirdi çizgide yaklaşık 10 dk içinde oldu

Buraya atınca kalitesi düşüyor ama gören oluyor mu çift çizgiyi ilk 5 dkda sadece karartı vardı sonra böyle çizgi belirdi çizgide yaklaşık 10 dk içinde oldu
Bence var gibi bir kaç gün daha test yapın sabah ilk idrarla, yumurtlama günlerinizi biliyor musunuz

Ama ilişki 25te olmuştu ve 28inde de hafif silikti onu da değerlendirdim şuan böyle
Daha çok erken aynı benim ki gibi, biraz daha takip edin testlerinizi ve akıntınızı, normalindan farklıysa zaten anlarsınız🌸 umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız, bata ne kadar var

Daha çok erken aynı benim ki gibi, biraz daha takip edin testlerinizi ve akıntınızı, normalindan farklıysa zaten anlarsınız🌸 umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız, bata ne kadar var
Anlayamıyorum ki adetle birebir aynı adet oldum olacam diye sürekli bakınıyorum

Back
X