Gebeliğe Hazırlık Kızlar gebelik testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım insallah gebesindir
Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz dün gebelik testi yaptım pozitifti ama çok çok silik bir çizgi vardı ayriyeten ovülasyon testlerini adet zamanına yakın yapanlar belirgin çizgi görünce hamile olduklarını anlayıp gebelik testinde de pozitif görüyormuş ben de bugün ovülasyon testi yaptım adetime bir gün kalmasına rağmen pozitif fotoğraflarını ekliyorum yorumlar mısınız acaba gebelik var mıdır

Buraya atınca kalite düşüyor silikleşiyor iyice ama ovülasyon testim geçen günlere göre koyulaşmaya başladı yumurtlama dönemine girersin testin koyulaşır ya öyle şu an belirti olarak da bir şey yaşamıyorum tamamen adet belirtilerini yaşıyorum göğüs ağrısı hafiften sertlik ve adet krampları

Eklentiler

• 67F999B1-EC18-407A-AF91-63E55D63A6A6.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_1206.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 18
Gebelik testinin markasi ne

Ama sizde çizgiler git gide koyulaşmış bence var Allah gönlünüze göre versin
İkisini dün yaptim 3. Ve ovulasyon testini bugün yaptim yarin regl olmazsam giderim siz de yarin tekrar yapin bence saat farkiyla bile koyulasma olabiliyor insallah kimsenin kucağı boş kalmaz

İkisini dün yaptim 3. Ve ovulasyon testini bugün yaptim yarin regl olmazsam giderim siz de yarin tekrar yapin bence saat farkiyla bile koyulasma olabiliyor insallah kimsenin kucağı boş kalmaz
Amin Bnde testimi dün yaptım pozitif ovülasyon da bugün koyulaştı inşallah vardır Bnde yarın tekrarlicam regl olmazsam ve orda da pozitifse kan vermeye gidecem inşallah buraya güzel haberlerimizi yazarız haber verin mutlaka

İnşallah hamilesinizdir yarin yine ayni yerde bulusalim o zaman

Canım testen pozitif gibi görünüyor diğer sayfaları ne yazdığını falan hiç okumadım ama devamını bu kanda bakılan gebelik tespiti var ya ben onu tam 600 lirayken falan almıştım keşke daha önce görseydim ya da paylaşsaydın alsam mı diye görsem direkt yazardım asla alma diye inanır mısın benim evdeki erken gebelik testim ondan daha belirgindi yani o destanınacağını prodüktörün şu erken hassas olanları var ya onlardan alsan daha iyi olurdu yeminle onlar daha net çıkarıyor ama ben sana söyleyeyim bence pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…