- 31 Temmuz 2024
- 111
- 21
- 13
- 27
- Konu Sahibi kedilililill
-
İnşallah sizinde vardir buradan haberleselim testin fotoğrafini atınİnşallah vardır canım bende sabah yapacağım test alıp
Benimde aynı marka reglime 3 gün kala silik çıktı ama yalancı falandır diye emin olamadımProdoctor erken gebelik testi
İnşallah canım testi yapınca yaz burdan ben öğlene ancak yaparım köydeyim gidip test alacamİnşallah sizinde vardir buradan haberleselim testin fotoğrafini atın
Tamam canım insallah gebesindirİnşallah canım testi yapınca yaz burdan ben öğlene ancak yaparım köydeyim gidip test alacam
Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz dün gebelik testi yaptım pozitifti ama çok çok silik bir çizgi vardı ayriyeten ovülasyon testlerini adet zamanına yakın yapanlar belirgin çizgi görünce hamile olduklarını anlayıp gebelik testinde de pozitif görüyormuş ben de bugün ovülasyon testi yaptım adetime bir gün kalmasına rağmen pozitif fotoğraflarını ekliyorum yorumlar mısınız acaba gebelik var mıdırTamam canım insallah gebesindir
Buraya atınca kalite düşüyor silikleşiyor iyice ama ovülasyon testim geçen günlere göre koyulaşmaya başladı yumurtlama dönemine girersin testin koyulaşır ya öyle şu an belirti olarak da bir şey yaşamıyorum tamamen adet belirtilerini yaşıyorum göğüs ağrısı hafiften sertlik ve adet kramplarıKızlar lütfen yardımcı olur musunuz dün gebelik testi yaptım pozitifti ama çok çok silik bir çizgi vardı ayriyeten ovülasyon testlerini adet zamanına yakın yapanlar belirgin çizgi görünce hamile olduklarını anlayıp gebelik testinde de pozitif görüyormuş ben de bugün ovülasyon testi yaptım adetime bir gün kalmasına rağmen pozitif fotoğraflarını ekliyorum yorumlar mısınız acaba gebelik var mıdır
Gebelik testinin markasi neBuraya atınca kalite düşüyor silikleşiyor iyice ama ovülasyon testim geçen günlere göre koyulaşmaya başladı yumurtlama dönemine girersin testin koyulaşır ya öyle şu an belirti olarak da bir şey yaşamıyorum tamamen adet belirtilerini yaşıyorum göğüs ağrısı hafiften sertlik ve adet krampları
Eger days doctorsa yalanci pozitif veriyorGebelik testinin markasi ne
Artımed ama yapar yapmaz karartı gördüm 10 dk içinde çizgi belirdiGebelik testinin markasi ne
Onda yanilma cok olmuyor diye biliyorum ama yinede ayni durumdayiz bende hala emin değilim var mi yok mu testlerim silikArtımed ama yapar yapmaz karartı gördüm 10 dk içinde çizgi belirdi
Gebelik testini dün yapmıştım bugün beklemek istedim yarın sabah tekrar yapcamOnda yanilma cok olmuyor diye biliyorum ama yinede ayni durumdayiz bende hala emin değilim var mi yok mu testlerim silik
Ama sizde çizgiler git gide koyulaşmış bence var Allah gönlünüze göre versinEki Görüntüle 3572243
Bu sekilde
Kan verebilirsiniz testleriniz gittikçe koyulaşmışEki Görüntüle 3572243
Bu sekilde
İkisini dün yaptim 3. Ve ovulasyon testini bugün yaptim yarin regl olmazsam giderim siz de yarin tekrar yapin bence saat farkiyla bile koyulasma olabiliyor insallah kimsenin kucağı boş kalmazAma sizde çizgiler git gide koyulaşmış bence var Allah gönlünüze göre versin
Yarin inşallahKan verebilirsiniz testleriniz gittikçe koyulaşmış
Amin Bnde testimi dün yaptım pozitif ovülasyon da bugün koyulaştı inşallah vardır Bnde yarın tekrarlicam regl olmazsam ve orda da pozitifse kan vermeye gidecem inşallah buraya güzel haberlerimizi yazarız haber verin mutlakaİkisini dün yaptim 3. Ve ovulasyon testini bugün yaptim yarin regl olmazsam giderim siz de yarin tekrar yapin bence saat farkiyla bile koyulasma olabiliyor insallah kimsenin kucağı boş kalmaz
İnşallah hamilesinizdir yarin yine ayni yerde bulusalim o zamanAmin Bnde testimi dün yaptım pozitif ovülasyon da bugün koyulaştı inşallah vardır Bnde yarın tekrarlicam regl olmazsam ve orda da pozitifse kan vermeye gidecem inşallah buraya güzel haberlerimizi yazarız haber verin mutlaka
Tabikiiiİnşallah hamilesinizdir yarin yine ayni yerde bulusalim o zaman
Canım testen pozitif gibi görünüyor diğer sayfaları ne yazdığını falan hiç okumadım ama devamını bu kanda bakılan gebelik tespiti var ya ben onu tam 600 lirayken falan almıştım keşke daha önce görseydim ya da paylaşsaydın alsam mı diye görsem direkt yazardım asla alma diye inanır mısın benim evdeki erken gebelik testim ondan daha belirgindi yani o destanınacağını prodüktörün şu erken hassas olanları var ya onlardan alsan daha iyi olurdu yeminle onlar daha net çıkarıyor ama ben sana söyleyeyim bence pozitifKızlar bata 8 gün var, tüm yumurtlama günlerimi degerlendirdik, aslında ben yaklasık 1 hafta önceden yapmaya başladım testleri, bazıları silik bazıları negatif çıkmıştı, şimdi bu sabah yine erken gebelik testi yaptım bı bakar mısınız?
Ve ayrıca evde kan testi kiti gebelik belirlemek için varmış onu sipariş etmistim bugün oda gelecek onuda deneyecegim bakalım varmı diye, sizi de bilgilendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?