- 5 Nisan 2025
- 37
- 28
- 3
- 25
- Konu Sahibi kedilililill
-
Evet varmış Trendyol dan sipariş ettim gün içinde gelecek, onu da deneyip sonra kan testi verip ona göre doğrulayacagım markasını bırakıyorumGebelik testi için çok erken pek belli olmuyor biraz daha bekleyip yapmaya başlayın bence
Evde kan testi kiti mi varmış nereden aldınız doğru sonuç veriyor muymuş
Deneyince yazar mısınızEvet varmış Trendyol dan sipariş ettim gün içinde gelecek, onu da deneyip sonra kan testi verip ona göre doğrulayacagım markasını bırakıyorum
Kesinlikle yazacağımDeneyince yazar mısınız
Merhaba denedim, pozitif çıktı galiba hamileyim, bugün gün içinde yaptığım 2 tane erken gebelik testi de pozitif çıkmıştı çok silik bir şekilde, bu kan testini de denedim buda pozitif verdiDeneyince yazar mısınız
Hayırlı olsunMerhaba denedim, pozitif çıktı galiba hamileyim, bugün gün içinde yaptığım 2 tane erken gebelik testi de pozitif çıkmıştı çok silik bir şekilde, bu kan testini de denedim buda pozitif verdi
Yani yumurtlama üzerinden kaç gün geçti? Adete 8 gün varsa çok geçmedi muhtemelen.Kızlar bata 8 gün var, tüm yumurtlama günlerimi degerlendirdik, aslında ben yaklasık 1 hafta önceden yapmaya başladım testleri, bazıları silik bazıları negatif çıkmıştı, şimdi bu sabah yine erken gebelik testi yaptım bı bakar mısınız?
Ve ayrıca evde kan testi kiti gebelik belirlemek için varmış onu sipariş etmistim bugün oda gelecek onuda deneyecegim bakalım varmı diye, sizi de bilgilendirin
Pazartesi ye kadar dayanabilirsem pazartesi gideceğim hastaneye ve o zaman yazacağım sonucuHayırlı olsunbize de dua eder misiniz birde hastane sonucunu da söyler misiniz testin güvenilirliği açısından
Tek kullanımlık dimiEvet varmış Trendyol dan sipariş ettim gün içinde gelecek, onu da deneyip sonra kan testi verip ona göre doğrulayacagım markasını bırakıyorum
Yumurtlamanın üstünden 13 gün geçti ya da 14, ve betaya baktırdım, 42.37 çıktı şuan gebe olduğum dogrulandi inşallah sağlıklı ilerlerYani yumurtlama üzerinden kaç gün geçti? Adete 8 gün varsa çok geçmedi muhtemelen.
Evet tek kullanımlık, betaya baktırdım, 42.37 çıktı şuan gebe olduğum dogrulandi inşallah sağlıklı ilerlerTek kullanımlık dimi
betaya baktırdım, 42.37 çıktı şuan gebe olduğum dogrulandi inşallah sağlıklı ilerlerHayırlı olsunbize de dua eder misiniz birde hastane sonucunu da söyler misiniz testin güvenilirliği açısından
betaya baktırdım, 42.37 çıktı şuan gebe olduğum dogrulandi inşallah sağlıklı ilerlerKesinlikle yazacağım
İnşallah Allah sağlıkla kucağına aldırsınbetaya baktırdım, 42.37 çıktı şuan gebe olduğum dogrulandi inşallah sağlıklı ilerler
Ben de onu diyecektim en az 12 gün geçtiyse doğrudur diye. Hayırlı olsunYumurtlamanın üstünden 13 gün geçti ya da 14, ve betaya baktırdım, 42.37 çıktı şuan gebe olduğum dogrulandi inşallah sağlıklı ilerler
Çok teşekkür ederimBen de onu diyecektim en az 12 gün geçtiyse doğrudur diye. Hayırlı olsun
Amin inşallah, Rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallahİnşallah Allah sağlıkla kucağına aldırsın
Hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almak nasip olur darısı bana, isteyen herkeseEvet tek kullanımlık, betaya baktırdım, 42.37 çıktı şuan gebe olduğum dogrulandi inşallah sağlıklı ilerler
Arkadaşlar sizde görüyor musunuz doğru olma ihtimali var mıdır acabaHayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almak nasip olur darısı bana, isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?