Gebeliğe Hazırlık Kızlar gebelik testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım var gibi gözüküyor benimde böyle olmuştu

Buraya atınca kalitesi düşüyor ama gören oluyor mu çift çizgiyi ilk 5 dkda sadece karartı vardı sonra böyle çizgi belirdi çizgide yaklaşık 10 dk içinde oldu

Buraya atınca kalitesi düşüyor ama gören oluyor mu çift çizgiyi ilk 5 dkda sadece karartı vardı sonra böyle çizgi belirdi çizgide yaklaşık 10 dk içinde oldu
Bence var gibi bir kaç gün daha test yapın sabah ilk idrarla, yumurtlama günlerinizi biliyor musunuz

Ama ilişki 25te olmuştu ve 28inde de hafif silikti onu da değerlendirdim şuan böyle
Daha çok erken aynı benim ki gibi, biraz daha takip edin testlerinizi ve akıntınızı, normalindan farklıysa zaten anlarsınız umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız, bata ne kadar var

Daha çok erken aynı benim ki gibi, biraz daha takip edin testlerinizi ve akıntınızı, normalindan farklıysa zaten anlarsınız umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız, bata ne kadar var
Anlayamıyorum ki adetle birebir aynı adet oldum olacam diye sürekli bakınıyorum

Belirtiler ya adetle birebir aynı sürekli göğüs ağrısı ama ara ara olan birde ha bire kaşık ağrısı adet öncesinde olduğu gibi o yüzden hiçbir şey anlayamıyorum testte de ilkten karartı oldu ilk 5 dkda fln ama sonradan çizgi belirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…