- Konu Sahibi kedilililill
-
Canım var gibi gözüküyor benimde böyle olmuştuKızlar bata 8 gün var, tüm yumurtlama günlerimi degerlendirdik, aslında ben yaklasık 1 hafta önceden yapmaya başladım testleri, bazıları silik bazıları negatif çıkmıştı, şimdi bu sabah yine erken gebelik testi yaptım bı bakar mısınız?
Ve ayrıca evde kan testi kiti gebelik belirlemek için varmış onu sipariş etmistim bugün oda gelecek onuda deneyecegim bakalım varmı diye, sizi de bilgilendirin
Hayırlı olsunCanım var gibi gözüküyor benimde böyle olmuştu
Arkadaşlar sizde görüyor musunuz doğru olma ihtimali var mıdır acaba
Amin inşallah, Rabbim isteyen herkese en güzel zamanda nasip etsin inşallahHayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almak nasip olur darısı bana, isteyen herkese
Bence var gibi bir kaç gün daha test yapın sabah ilk idrarla, yumurtlama günlerinizi biliyor musunuzBuraya atınca kalitesi düşüyor ama gören oluyor mu çift çizgiyi ilk 5 dkda sadece karartı vardı sonra böyle çizgi belirdi çizgide yaklaşık 10 dk içinde oldu
Ve gayettt net görünüyor burda daBuraya atınca kalitesi düşüyor ama gören oluyor mu çift çizgiyi ilk 5 dkda sadece karartı vardı sonra böyle çizgi belirdi çizgide yaklaşık 10 dk içinde oldu
Evet 26 marttaBence var gibi bir kaç gün daha test yapın sabah ilk idrarla, yumurtlama günlerinizi biliyor musunuz
Ama ilişki 25te olmuştu ve 28inde de hafif silikti onu da değerlendirdim şuan böyleEvet 26 martta
Daha çok erken aynı benim ki gibi, biraz daha takip edin testlerinizi ve akıntınızı, normalindan farklıysa zaten anlarsınızAma ilişki 25te olmuştu ve 28inde de hafif silikti onu da değerlendirdim şuan böyle
2 gün kaldıDaha çok erken aynı benim ki gibi, biraz daha takip edin testlerinizi ve akıntınızı, normalindan farklıysa zaten anlarsınızumarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız, bata ne kadar var
Anlayamıyorum ki adetle birebir aynı adet oldum olacam diye sürekli bakınıyorumDaha çok erken aynı benim ki gibi, biraz daha takip edin testlerinizi ve akıntınızı, normalindan farklıysa zaten anlarsınızumarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız, bata ne kadar var
Nasıl yaniAnlayamıyorum ki adetle birebir aynı adet oldum olacam diye sürekli bakınıyorum
Nasıl yani
Çizgi görünüyorKizlar sizce gebelik var mi adetime 2 gün var Eki Görüntüle 3571848
Sabah yeniden yapacağım testiÇizgi görünüyor
İnşallah vardır canım bende sabah yapacağım test alıpSabah yeniden yapacağım testi
Prodoctor erken gebelik testiTestinin markası neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?