Teşekkür ederim canım rabbim gönlünüzden geçeni en kısa sürede versin inşallahYaaaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah darısı bizim başımıza bize de dua etmeyi unutma arkadaşım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım rabbim gönlünüzden geçeni en kısa sürede versin inşallahYaaaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah darısı bizim başımıza bize de dua etmeyi unutma arkadaşım
16 gün geçti canımYumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bütün belirtilerin yaşadıkların merak ettim yazarmisn bizede yol gösterici olur adetin gecmismiydi mesela belirtilerKızlar hamileyim
Maşallah peki daha önce test yaptınız mı hiç? Birde ilişki her gün mü oldu gün aşırı mi? Yumurta takibi yaptınız mı?16 gün geçti canım
Yok adetimin geçmesine 2 gün var ama erken döllenme olmuş göğüs ağrım mide bulantım ve kasıklarda ağrı vardı yani adet belirtisi gibiydi birazcıkCanım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bütün belirtilerin yaşadıkların merak ettim yazarmisn bizede yol gösterici olur adetin gecmismiydi mesela belirtiler
Test yaptım silik çizgi çıkmıştı şansımızı arttirmak amacli hergün yaptıkMaşallah peki daha önce test yaptınız mı hiç? Birde ilişki her gün mü oldu gün aşırı mi? Yumurta takibi yaptınız mı?
Bu testi yumurtlamadan kaç gün sonra yaptinizTest yaptım silik çizgi çıkmıştı şansımızı arttirmak amacli hergün yaptık
En iyisini yapmışsın yani benim yumurtlamin 8. Günü bugün ve testim negatif çıktı normal miTest yaptım silik çizgi çıkmıştı şansımızı arttirmak amacli hergün yaptık
Normal şuan erken bekle biraz dahaEn iyisini yapmışsın yani benim yumurtlamin 8. Günü bugün ve testim negatif çıktı normal mi
11 gün felan sanırım ama dediğim gibi erken döllenme olmuş herkeste aynı olacak diye bişey yok bazı insanların adet 1 hafta gecikiyor öyle görüyorBu testi yumurtlamadan kaç gün sonra yaptiniz
Durum nedir canım naptınız16 gün geçti canım
Merhaba, merak ettim sonucunuz ne oldu? İnşallah gebeliğiniz vardır.Ya benim adetime 10 gün var test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim
Evet canım hamileyimMerhaba, merak ettim sonucunuz ne oldu? İnşallah gebeliğiniz vardır.
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin çol sevindim.Evet canım hamileyim
Merhaba, erken gebelik testi adetten 10 gün önce değil de 4 5 gün öncesinde yapılmalı aslında. Ben adetimden 1 gün önce yaptım kesin sonuç alayım diye çift çizgiyi gördüm bugün de kan testi vereceğim. Umarım isteyen herkes güzel sonuçlar elde eder.Ya benim adetime 10 gün var test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim
Bizim bişe söylememize gerek yok test herşeyi söylemiş zaten tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)Bata 4 gun var yorumlarinizi alirim canlar
Cok tesekkur ederim insallahBizim bişe söylememize gerek yok test herşeyi söylemiş zaten tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)
Bata 4 gun var yorumlarinizi alirim canlarmer
merhaba test markası nedir erken gebelik ?Bata 4 gun var yorumlarinizi alirim canlar