Şuanlık adetimin geçmesini bekliyorum ama o kadar zor ki hiç geçmeyecek gibiCanim ne durumdasın varmı bişey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuanlık adetimin geçmesini bekliyorum ama o kadar zor ki hiç geçmeyecek gibiCanim ne durumdasın varmı bişey
Cok iyi anliyorum bende ayni durumdayim 12 günum var daha bekliyorum zor hakikatenŞuanlık adetimin geçmesini bekliyorum ama o kadar zor ki hiç geçmeyecek gibi
İnşallah vardır bu umutlarımız boşa gitmezCok iyi anliyorum bende ayni durumdayim 12 günum var daha bekliyorum zor hakikaten
Canım ben gebelik testi yaptığımda 5 dk içinde silik ama bından daha belirgin bir çizgi çıktı ertesi gün kan verdiğimde 30 çıktı değerim yani değer düşükken bile 5 dk içinde sonuç çıkıyor istersen tekrarla 5 dk içinde çıkmazsa çizgi yoktur hatta şöyle daha damlatırken diğer çizgiyle aynı anda belirmiştiKızlar bugün sabah erken gebelik testi yaptım hiç çizgi çıkmadı. Regli de daha gelmedi. Gebelik olsaydı çıkar mıydı? Geç döllenme olmuş olabilir mi?
Teşekkür ederim tavsiyeniz için yarın sabah ilk idrarla tekrarlayacağimCanım ben gebelik testi yaptığımda 5 dk içinde silik ama bından daha belirgin bir çizgi çıktı ertesi gün kan verdiğimde 30 çıktı değerim yani değer düşükken bile 5 dk içinde sonuç çıkıyor istersen tekrarla 5 dk içinde çıkmazsa çizgi yoktur hatta şöyle daha damlatırken diğer çizgiyle aynı anda belirmişti
Rica ederim canım hayırlısı olsun inşallahTeşekkür ederim tavsiyeniz için yarın sabah ilk idrarla tekrarlayacağim
Valla daha adet olmadım yarın sabah ilk idrarla bi daha test yapıcam İnşallah çift çizgiyi görürümCanim ne durumdasın varmı bişey
Kaç gün geçtiValla daha adet olmadım yarın sabah ilk idrarla bi daha test yapıcam İnşallah çift çizgiyi görürüm
Düzensiz olduğu İçin tam tarih veremiyorumKaç gün geçti
Canım naptın gebemisinDüzensiz olduğu İçin tam tarih veremiyorum
Değilim herhalde bilmiyorum dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. İki gündür de regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor ama daha gelen giden yok. Hiç ümidim yok ama acaba geç döllenme olabilir mi hiç bilmiyorumCanım naptın gebemisin
Canım naptın ne durumdasınİnşallah bakalım 9 gün sonra tekrar yapıcam şans dileyin
İnşallah öyledir canım Allah'tan ümit kesilmez bir arkadaşımın adeti iki gün geçti test yaptı negatif ti ve normalde günü gününe olurdu hatta üzüldü falan adet olurum diye beklerken bı beş gün daha geçti test yaptı ve pozitif tiDeğilim herhalde bilmiyorum dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. İki gündür de regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor ama daha gelen giden yok. Hiç ümidim yok ama acaba geç döllenme olabilir mi hiç bilmiyorum
Yaa İnşallah zaten pko olan kadınların çoğu geç yumurtladıkları için geç döllenme oluyormuş. İnşallah bebeğim bana tutunmuştur varsın geç olsun sabahtan beri ara ara sancı giriyor karnıma adet olacakmışım gibi ama daha olmadım. Bi daha test yapmaya da korkuyorum napsam bilemedimİnşallah öyledir canım Allah'tan ümit kesilmez bir arkadaşımın adeti iki gün geçti test yaptı negatif ti ve normalde günü gününe olurdu hatta üzüldü falan adet olurum diye beklerken bı beş gün daha geçti test yaptı ve pozitif ti
CanimYaa İnşallah zaten pko olan kadınların çoğu geç yumurtladıkları için geç döllenme oluyormuş. İnşallah bebeğim bana tutunmuştur varsın geç olsun sabahtan beri ara ara sancı giriyor karnıma adet olacakmışım gibi ama daha olmadım. Bi daha test yapmaya da korkuyorum napsam bilemedim
Canım benimde yumurtlamadan sonra bugün 14.gunum iki gün önce erken gebelik testi yaptım çok silik ckti sonra kaset test yaptm ckmadi bugün tekrar kaset test yaptm çok silik onda da ckti ama bilemedim daha erkenmi acaba normalde Çarşamba günü adet günüm olacak çok merak ediyorum bütün gebelik belirtilerim var baş dönmesi bu sabah mide bulantısı ilk kez oldu inanılmaz yorgunluk halsizlik var bir haftadr ek olarak göğüs hassasiyeti göğüs ucu kararması ve etrafında kabarcıklar oluştu ins gebeyimdir en son ki gebeligimde de bunlar vardı ama onu yumurtlamadan 13 gün sonra testte görmüştüm düşükle sonuçlandı iki düşüğüm var iki senelik evliyim bı bebeğim olsun çok istiyorum en son Şubat'ta oldu düşüğümYaa İnşallah zaten pko olan kadınların çoğu geç yumurtladıkları için geç döllenme oluyormuş. İnşallah bebeğim bana tutunmuştur varsın geç olsun sabahtan beri ara ara sancı giriyor karnıma adet olacakmışım gibi ama daha olmadım. Bi daha test yapmaya da korkuyorum napsam bilemedim
Bugün acilde test yaptırdım ve e nabizdan baktım sonuç rabbim isteyen herkese nasip etsinKızlar hamileyim
Canım benim düşük yapmana çok üzüldüm. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sana da bana da isteyen herkese İnşallahCanim
Canım benimde yumurtlamadan sonra bugün 14.gunum iki gün önce erken gebelik testi yaptım çok silik ckti sonra kaset test yaptm ckmadi bugün tekrar kaset test yaptm çok silik onda da ckti ama bilemedim daha erkenmi acaba normalde Çarşamba günü adet günüm olacak çok merak ediyorum bütün gebelik belirtilerim var baş dönmesi bu sabah mide bulantısı ilk kez oldu inanılmaz yorgunluk halsizlik var bir haftadr ek olarak göğüs hassasiyeti göğüs ucu kararması ve etrafında kabarcıklar oluştu ins gebeyimdir en son ki gebeligimde de bunlar vardı ama onu yumurtlamadan 13 gün sonra testte görmüştüm düşükle sonuçlandı iki düşüğüm var iki senelik evliyim bı bebeğim olsun çok istiyorum en son Şubat'ta oldu düşüğüm
Yaaaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah darısı bizim başımıza bize de dua etmeyi unutma arkadaşımKızlar hamileyim
Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçtiİnşallah bakalım 9 gün sonra tekrar yapıcam şans dileyin