Gebeliğe Hazırlık Kızlar gebelik testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu testlere güvenmiyorum ben , bende de hep bu çizgilerden çıktı hemde 5 dk içinde ama sonra regl oluyordum. Hatta burda bir üye bu testlerde hcg 1 bile olsa çizgi çıkarıyor demişti. Umarım sizin öyle degildir gebesinizdir.

Bu testlere güvenmiyorum ben , bende de hep bu çizgilerden çıktı hemde 5 dk içinde ama sonra regl oluyordum. Hatta burda bir üye bu testlerde hcg 1 bile olsa çizgi çıkarıyor demişti. Umarım sizin öyle degildir gebesinizdir.
Umarım ben gebeyimdir 🥰 teşekkürler 🌸

Rabbim gönlune gore versin inşallah. Bizde deniyoruz bakalım rabbim hepimize hayırlı sağlikli evlatlar nasip etsin
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Dediğin gibi Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲🏻🌸

Kızlar bugün sabah erken gebelik testi yaptım hiç çizgi çıkmadı. Regli de daha gelmedi. Gebelik olsaydı çıkar mıydı? Geç döllenme olmuş olabilir mi?

Sabah ilk idrarla yaptım. (Yarım saat kadar önce). İkinci çizgiyi çoookkk silikte olsa görüyorum ben resimlerde pek gözükmedi ama Sizde bi bakar mısınız? Gebelik olabilir mi? Yoksa kuruma çizgisi dedikleri bu mu? Ben daha önce hiçbir testimde görmedim. Bu arada adete 2 gün var. Şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻
Ya benim adetime 10 gün var test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_20210526_234015.jpg
    IMG_20210526_234015.jpg
    161,6 KB · Görüntüleme: 358
Ya benim adetime 10 gün var test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim
Canım silik bir çizgi gördüm ben de İnşallah vardır 🙏🏻😍ama çok erken yapmışsın. Adet gününde testi tekrarla bence. Ya da bekleyemem diyorsan kan testi ver.

İnşallah bakalım bugün erken gebelik testi alıp tekrarlayacağim çıkan sonucu atıcam şans dileyin kızlar
Canım sabah ilk idrarla yap gün içinde yapılan testler sağlıklı olmuyor diye biliyorum

İdrar testi icin çok erken daha ayrica fazla idrar damlatmişsın sanırım testin bozulmuş gibi duruyo 3 damla yeterli varsa çıkıyo zaten ama dediğim gibi erken senin hele bu testte adete 10gun kala mümkün deil çıkmaz bekle biraz daha canım allah gonlune gore versin insallah😊

X