Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan İçin erken bence bikaç gün daha geçsin adet olmazsam öyle kan vericem Evet canım erken gebelik testiEn iyisi kan verin testiniz erken gebelik testlerindenmi bu arada
Öyle yapıcam canım çok sağolKuruma çizgisi gbi ama biraz bekle sonra yap zaten adet olursan yoktur adet olmazsan da çıkar
Umarım ben gebeyimdir teşekkürlerBu testlere güvenmiyorum ben , bende de hep bu çizgilerden çıktı hemde 5 dk içinde ama sonra regl oluyordum. Hatta burda bir üye bu testlerde hcg 1 bile olsa çizgi çıkarıyor demişti. Umarım sizin öyle degildir gebesinizdir.
Rabbim gönlune gore versin inşallah. Bizde deniyoruz bakalım rabbim hepimize hayırlı sağlikli evlatlar nasip etsinKan İçin erken bence bikaç gün daha geçsin adet olmazsam öyle kan vericem Evet canım erken gebelik testi
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Dediğin gibi Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinRabbim gönlune gore versin inşallah. Bizde deniyoruz bakalım rabbim hepimize hayırlı sağlikli evlatlar nasip etsin
Ya benim adetime 10 gün var test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyimSabah ilk idrarla yaptım. (Yarım saat kadar önce). İkinci çizgiyi çoookkk silikte olsa görüyorum ben resimlerde pek gözükmedi ama Sizde bi bakar mısınız? Gebelik olabilir mi? Yoksa kuruma çizgisi dedikleri bu mu? Ben daha önce hiçbir testimde görmedim. Bu arada adete 2 gün var. Şimdiden teşekkür ederim
Canım silik bir çizgi gördüm ben de İnşallah vardır ama çok erken yapmışsın. Adet gününde testi tekrarla bence. Ya da bekleyemem diyorsan kan testi ver.Ya benim adetime 10 gün var test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim
Canım kan verdin mi ?Canım silik bir çizgi gördüm ben de İnşallah vardır ama çok erken yapmışsın. Adet gününde testi tekrarla bence. Ya da bekleyemem diyorsan kan testi ver.
İnşallah bakalım 9 gün sonra tekrar yapıcam şans dileyinCanım silik bir çizgi gördüm ben de İnşallah vardır ama çok erken yapmışsın. Adet gününde testi tekrarla bence. Ya da bekleyemem diyorsan kan testi ver.
Yok henüz vermedimCanım kan verdin mi ?
Bol şans diliyorum sana sonucu bizimle de paylaş mutlakaİnşallah bakalım 9 gün sonra tekrar yapıcam şans dileyin
İnşallah bakalım bugün erken gebelik testi alıp tekrarlayacağim çıkan sonucu atıcam şans dileyin kızlarBol şans diliyorum sana sonucu bizimle de paylaş mutlaka
Canım sabah ilk idrarla yap gün içinde yapılan testler sağlıklı olmuyor diye biliyorumİnşallah bakalım bugün erken gebelik testi alıp tekrarlayacağim çıkan sonucu atıcam şans dileyin kızlar
İnşallah bakalım canım valla çok heyecanlıyım bu ikinci çocuğum olacak ama ne zamandır istiyordumCanım sabah ilk idrarla yap gün içinde yapılan testler sağlıklı olmuyor diye biliyorum
Kızlar bu evde parmakla yapılan test için ne düşünüyorsunuzCanım sabah ilk idrarla yap gün içinde yapılan testler sağlıklı olmuyor diye biliyorum
İdrar testi icin çok erken daha ayrica fazla idrar damlatmişsın sanırım testin bozulmuş gibi duruyo 3 damla yeterli varsa çıkıyo zaten ama dediğim gibi erken senin hele bu testte adete 10gun kala mümkün deil çıkmaz bekle biraz daha canım allah gonlune gore versin insallahYa benim adetime 10 gün var test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim
Canim ne durumdasın varmı bişeyKızlar bugün sabah erken gebelik testi yaptım hiç çizgi çıkmadı. Regli de daha gelmedi. Gebelik olsaydı çıkar mıydı? Geç döllenme olmuş olabilir mi?