Evet ben de çok silik bit çizgi gördüm. Umarım hamilesinizdirSabah ilk idrarla yaptım. (Yarım saat kadar önce). İkinci çizgiyi çoookkk silikte olsa görüyorum ben resimlerde pek gözükmedi ama Sizde bi bakar mısınız? Gebelik olabilir mi? Yoksa kuruma çizgisi dedikleri bu mu? Ben daha önce hiçbir testimde görmedim. Bu arada adete 2 gün var. Şimdiden teşekkür ederim
Canım gördün mü sendeEvet ben de çok silik bit çizgi gördüm. Umarım hamilesinizdir
OlabilirsinCanım gördün mü sendehamile olabilir miyim acaba İnşallah çok teşekkür ederim
Eşimi hemen heyecanlandırmıyım sonra daha çok üzülürOlabilirsinbence kan ver. İçin rahatlar. Muhtemelen çok düşük çıkacak ama var sanki. En azından ben de silik bir çizgi gördüm.
Siz bilirsiniz tabiEşimi hemen heyecanlandırmıyım sonra daha çok üzülüradetim iyice geçsin bi daha test yapayım ikinci çizgi çıkarsa öyle kan veririm
Bilmiyorum ki canım bende yarım saat içinde fark ettimBende silik bir çizgi görüyorum. Hemen mi cıktı o çizgi?
Teşekkür ederim cevabın İçinbence de hemen kan ver belirli belirsiz bir yansıma gördüm.
Çok teşekkür ederim canım inşallahSiz bilirsiniz tabiumarım sonuç dilediğiniz gibi olur
Canım istersen 2 gün sonra testi tekrarla ama bu sefer 5 dk basında bekleBilmiyorum ki canım bende yarım saat içinde fark ettim
Bekliycem canımCanım istersen 2 gün sonra testi tekrarla ama bu sefer 5 dk basında bekle
İnşallah değildir5 dk icinde cıkmadıysa kuruma cizgiside olabilir cünkü üzülme diye diyorum
2 gün var canım çok teşekkür ederim İnşallah vardıradetinize kaç gün var inşAllah vardır gebelik
inşAllah gebesinizdir bence kan verin varsa değer düşükte olsa belli olur.2 gün var canım çok teşekkür ederim İnşallah vardır
Kan İçin erken adetim iyice geçsin testi tekrarlayıp öyle kan vermeyi düşünüyorum canım teşekkür ederiminşAllah gebesinizdir bence kan verin varsa değer düşükte olsa belli olur.
En iyisi kan verin testiniz erken gebelik testlerindenmi bu arada2 gün var canım çok teşekkür ederim İnşallah vardır