Naptın canım, son durumun nedir?Sabah ilk idrarla yaptım. (Yarım saat kadar önce). İkinci çizgiyi çoookkk silikte olsa görüyorum ben resimlerde pek gözükmedi ama Sizde bi bakar mısınız? Gebelik olabilir mi? Yoksa kuruma çizgisi dedikleri bu mu? Ben daha önce hiçbir testimde görmedim. Bu arada adete 2 gün var. Şimdiden teşekkür ederim
var tabi :)varmi sizce arkadaşlar??
Canım hamile değilmişimNaptın canım, son durumun nedir?
buharlasma çizgisi falan olma ihtimali varmi ki yaa . kan verdim ama sonuç yarına kaldıvar tabi :)
umarım güzel haber verirsiniiz ne kadar süre sonra çıktııı silik çizgiibuharlasma çizgisi falan olma ihtimali varmi ki yaa . kan verdim ama sonuç yarına kaldı
ya yaptım baktm bisey yoktu ama beklemedim is güç yapmaya devam ettm bi bisaat sonra baktığımda gördüm. kısa sürede mi çıktı daha uzunmu bilemiyorumumarım güzel haber verirsiniiz ne kadar süre sonra çıktııı silik çizgii
Merak ettim. Ne çıktı sonucunuz? Hamile misinya yaptım baktm bisey yoktu ama beklemedim is güç yapmaya devam ettm bi bisaat sonra baktığımda gördüm. kısa sürede mi çıktı daha uzunmu bilemiyorum
sağlık ocaginda yaptırdım ama sonuç henüz yok yarına kaldı e nabiza baktim orayada bisey düşmemiş sabah ogrencem artik bende meraktan var yok catlicammMerak ettim. Ne çıktı sonucunuz? Hamile misin
Merhabalar sonucunuzu öğrendiniz misağlık ocaginda yaptırdım ama sonuç henüz yok yarına kaldı e nabiza baktim orayada bisey düşmemiş sabah ogrencem artik bende meraktan var yok catlicamm
yokmuş. bu testler çok yanıltıyor insaniMerhabalar sonucunuzu öğrendiniz mi
Geçmiş olsun. Umarım gelecek ay olur. Bende hep böyle kuruma çizgileri çıkıyoryokmuş. bu testler çok yanıltıyor insani
Olsun birdahaki aya olursunuz inşallahyokmuş. bu testler çok yanıltıyor insani
insallahh hepimiz için aminGeçmiş olsun. Umarım gelecek ay olur. Bende hep böyle kuruma çizgileri çıkıyor
insallahhhOlsun birdahaki aya olursunuz inşallah
Öncelikle hayırlı olsun inşallah Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bir sorum olucaktı benimde adetime 8 gün var çok afedersiniz ilişki esnasında aniden alt karnıma kasığıma yani rahmin tam üstüne kasılmalar girdi ve ilişkiye devam edemedim yaklaşık 15-20 dk kadar sürdü idrarımı bile edemedim sancıdan o derece yani sizce gebelik söz konusu olabilir mi? Sizin belirtileriniz nelerdi? Test yapmak istiyorum fakat tek çizgi görmekten korkuyorum. Şimdiden teşekkür ederimYa benim adetime 10 gün var test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim