kızlar fikrinize ihtiyacım var

canım reklam denilirse diye paylaşmıyorum yoksa paylaşmaktan neden çekiniyim çok isterim hatta bakıp şöyle şöyle yapsan daha iyi olur demenizi
Cok tesekkurler canim iyi baslamissin insallah daha guzel olur buarada canim sayfa dizaynin renkler falan fazla pembe agirlikli bence ismine uygun daha farkli bi sayfa blog dizayni tasarimi olabilirdi bunu dusun bence

Cok tesekkurler canim iyi baslamissin insallah daha guzel olur buarada canim sayfa dizaynin renkler falan fazla pembe agirlikli bence ismine uygun daha farkli bi sayfa blog dizayni tasarimi olabilirdi bunu dusun bence
tamam cnm ben tam bir pembe sapığıyım ondan sanırım biraz ama aklımda çok teşekkürler:)

Haftanın en şık kombini ve en kötü kombinini seç .. En şık ünlüler en kokoş ünlüler secebilirsin .. Makyaj hileleri , zayıf gösteren mayo örnekleri

Kızlar bu gece arkadaşımın saçını koyu kızıldan sarı yapmak için açtım ve bloğumda bunu paylaşıcam :)

canım tasarımı değiştirdim bakıp tekrar yorum yapabilir misin :)

Bit pazarına bekleriz

Tek bir parçayı baz alarak mesela sadece etek, o etekle ilgili olan bir kac kombin. Yani tek parçadan 3kombin önerisi gibi. Haki yeşil uzun bir eteğim var mesela üzerine ne giysem yakışır acaba diye baktığımda gardolabimda olan parçalara benzer bişeyler görmek işimi kolaylaştırır. Ancak giyilmis halini görmek isterdim

Cnm zaten bende giyilmiş hallerini başka dillerdede arayıp buluyorum böylece bloğuma gelenler uğraşmadan en güzel parçalara ulaşmış olacak :) teşekkür ederim

şunu arıyorum ama bulamıyorum dediklerinizi bekliyorum kızlar :)

Blog için vakit gerek bide yaptığında zevk alman, severek yapman gerek.. 'şu mu olsun, şunu mu paylaşıyım' diye sormanada gerek yok.. Aklına gelen herşeyi paylaşabilirsin.. Takibin iyise tabii..

Blog için vakit gerek bide yaptığında zevk alman, severek yapman gerek.. 'şu mu olsun, şunu mu paylaşıyım' diye sormanada gerek yok.. Aklına gelen herşeyi paylaşabilirsin.. Takibin iyise tabii..
beyin fırtınası yapıyorum... blog yazarısın sanırım sormana gerek yok dediğine göre sen bu işi çok iyi biliyorsun demek

beyin fırtınası yapıyorum... blog yazarısın sanırım sormana gerek yok dediğine göre sen bu işi çok iyi biliyorsun demek
Sen 'sormana gerek yok' dememden yola çıkarak blog yazarı olduğumu nasıl anladın..?

Bloglarda genel bilgiler yerine kişisel görüşler veya paylaşımlar daha çok ilgimi çekiyor.

Mesela " X markanın 2015 yaz koleksiyonu" başlığına tıklamam.
Ama " X mağazası alışverişim" başlığına tıklarım :)

Veya ürün karşılaştırması,makyaj malzemesi Swatch ları,biten bakım ürünleri hakkında faydalı-faydasız yorumları,aynı tarz ayakkabı veya çantanın pahalı ve ucuz versiyonları nerelerde bulunur gibi gibi...

Evet cnm bunlarada yer vereceğim özellikleri rimel ve cilt temizleme ürünlerim hep soruluyor arkadaşlarım tarafından. Onları paylaşıcam bide yolda falan bile rimelimi soruyorlar onuda yazıyım :) çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…