Canim unlu markalarin sezon koleksiyonlari farkli kombinler moda tarihi stil onerileri belli kozmetik markalari ve yapabiliyosan makyaj ornekleri veskızlar ben şimdi bir moda ve güzellik bloğu açtım sizce neler yazmalı ve paylaşmalıyım. Şu şu konu olsa merak ediyorum dediğiniz ne var
yazdım cnm sorma amacım siz olsanız neleri görmek isterdinizCanim unlu markalarin sezon koleksiyonlari farkli kombinler moda tarihi stil onerileri belli kozmetik markalari ve yapabiliyosan makyaj ornekleri ves
zaten o şekilde yaptım sorma amacım siz olsanız neler görmek isterdiniz beyin fırtınası yapmak içinKomple kafanda konumlandırdıktan sonra açsaydın daha iyi olurdu diye düşünüyorum..Blog yazmak keyfiyet isteyen bir durum, içten gelmeli ne yazıp ne yazmayacağını zaten biliyor olmalısın..Başarılar yinede..
cevaplamak isteyene sordum size sormadım zatenbize sorduguna göre açmamalıymışsın
canım teşekkür ederim aynen öyle yapıyorum bende demmeki doğru yoldayım :)Bence kesinlikle ne neyle kombinlenir gibi bi bolumun olsun. Atiyorum boyfriend jean nasil kombinlenir kombinle birkac farkli sekilde ve resimlerini paylas. Cok insana yardimci olacagindan eminim...
teşekkür ederim yorumların için şimdi reklam için denmesin o yüzden koymayayım en iyisi :)sahsi düsüncem kiyafet vs alindiginda kisinin üstünde görmektir illa yüzünü göstermesi gerekmez.
makyaj konusunda ise , isterse ürünleri denedikten sonra yorumlarini yazmasi gerekir ama illaki fotograf cekip koysun diyemem eger kendi isterse onuda koyabilir
bunlar disinda genel anlamda kitap,sinema filmi, netten bir film (kore japon vs) icinden gelen herseyi samimi bir sekilde paylasabilir
trend olan konulardan örnekler hazirlayip yazilar koymalidir
bunlar aklima geldi :) blogunun linkini bizlerede ver görelim:)
canım teşekkür ederim aynen öyle yapıyorum bende demmeki doğru yoldayım :)
Ben olsam moda blogu sahibinin kendi gunluk hayatinda ozel gunlerde neyi tercih etdiyini nasil giyindiyini tarzini kendinin nasil bi zevk sahibi oldugunu merak ederdimyazdım cnm sorma amacım siz olsanız neleri görmek isterdiniz
Bende cok merak etdim canim blogunu niye paylasmayi tercih etmiyorsunuz acaba???teşekkür ederim yorumların için şimdi reklam için denmesin o yüzden koymayayım en iyisi :)
ay olur mu canım ya yaz sen çok iyi oluyor benim için :)Ya ben cok ariyorum google amcadan boyle kombin onerileri diye adam gibi bir site cikmiyor ondan
Bir de mesela anahtar parcalari farkli stillerde kombinleyebilirsin, hangi parcayi nerden aldigini belirtebilirsin atiyorum crop toplar cok moda su magazalarda bulabilirsiniz cinsinden...
Cok konustm kusuruma bakma ama ben hep kendi aradiklarimi soyluyorum
canım reklam denilirse diye paylaşmıyorum yoksa paylaşmaktan neden çekiniyim çok isterim hatta bakıp şöyle şöyle yapsan daha iyi olur demeniziBende cok merak etdim canim blogunu niye paylasmayi tercih etmiyorsunuz acaba???
ay bende öyleyim canım ya kozmetik kıyafet takı tutamıyorum kendimi :) okuldayken hep soruyorlardı hangi rimeli kulanıyosun hangi ürünlerle yüzünü yıkıyosun, hangi şampuan falan diye o yüzden zaten blog açmaya karar verdim:) bence sende yazabilirsin.
Bende açmayı düşünüyorum makyaj ve kozmetik ile ilgili. Bende hastalık derecesinde kozmetik malzemesi tutkusu var o kadar çok ki, gene de gözüm doymuyor, yemiyorum içmiyorum onları alıyorum. :)
Kullandığın kozmetik ürünleri ile ilgili yorumlarını yazabilirsin. Olumlu ya da olumsuz...
Günlük kombinlerini paylaşabilirsin. Yeni sezonun ayrıntılarını paylaşabilirsin. Mesela bu yıl hanri renk revaçta vs gibi gibi.