tatlılıkla hallolmuyor söyleyeyim de. genel olarak hiçbir şekilde hallolmuyor.
Her türlü yıpratılacağız yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlılıkla hallolmuyor söyleyeyim de. genel olarak hiçbir şekilde hallolmuyor.
Parasında değilsen neresindesin diyeydin hayır otobüs şirketini mağdur etmemek adına, boş koltuk kalmasın hepsi dolsun önceden haber vereyim sirkete Kafasında bir pollyanna efendime Söyleyeyim bir iyilik meleği değilse, kesinmi bak ona göre iptal edeyim demez yani bide kuzen olacakvalla kız onu deyince pek sakin kalamadım, eskişehir tekel savaşları diye bi olay vardı ordaki ahmet abi'ye bağladım. "veririm ben parasını" dedim, "ay yok ben parasında değilim" falan dedi de zaten konuştuğunun yarısını anlamadım otobüsteydim.
Her türlü yıpratılacağız yani
Parasında değilsen neresindesin diyeydin hayır otobüs şirketini mağdur etmemek adına, boş koltuk kalmasın hepsi dolsun önceden haber vereyim sirkete Kafasında bir pollyanna efendime Söyleyeyim bir iyilik meleği değilse, kesinmi bak ona göre iptal edeyim demez yani bide kuzen olacak
Parasında değilsen neresindesin diyeydin hayır otobüs şirketini mağdur etmemek adına, boş koltuk kalmasın hepsi dolsun önceden haber vereyim sirkete Kafasında bir pollyanna efendime Söyleyeyim bir iyilik meleği değilse, kesinmi bak ona göre iptal edeyim demez yani bide kuzen olacak
Yok olayları anlatırsan zaten ipler kopar, ama dengesiz olduklarını bilmesi hakkı yani ailenin. İnşallah en az hasarla psikolojin ve sinirlerin alt üst olmadan hayırlı bir şekilde sonuçlanır tatlım. Burdaki en büyük rol erkek Arkadaşının. Senin yapacağın bişey yok. Çicek cikolata yaptırıp ben oğlunuzu seviyorum uleeyn diyecek değilsin, onlar koşsun peşinden. Bazılarıda buldumcuk delisi oluyor. Hayallerindeki gelin adayından daha iyisi denk gelince ulan bizimki bu değildi hayaller karıştı deyip böyle ellerinin tersiyle itiyorlar ellerine gelen kısmeti. Sonra totosunu açıp avuçlarını yalarlar ama olan senin sinirlerine ve kaybolan zamanına olurAnneme hafiften söylemeye başladım zaten. Dengesizler biraz falan diye.. Tabi olayları anlatamam asla
çekip gidene kadar. "neden böyle yapıyorsun" dersen "olur mu kızım biz seni çok seviyoruz sen yanlış anladın" diyecekler.
Haklısın tatlım, biraz kıskançlık vs de olabiliyor genelde kuzenler arasındaAy kuzenler daha fena oluyor zaten.
Yok olayları anlatırsan zaten ipler kopar, ama dengesiz olduklarını bilmesi hakkı yani ailenin. İnşallah en az hasarla psikolojin ve sinirlerin alt üst olmadan hayırlı bir şekilde sonuçlanır tatlım. Burdaki en büyük rol erkek Arkadaşının. Senin yapacağın bişey yok. Çicek cikolata yaptırıp ben oğlunuzu seviyorum uleeyn diyecek değilsin, onlar koşsun peşinden. Bazılarıda buldumcuk delisi oluyor. Hayallerindeki gelin adayından daha iyisi denk gelince ulan bizimki bu değildi hayaller karıştı deyip böyle ellerinin tersiyle itiyorlar ellerine gelen kısmeti. Sonra totosunu açıp avuçlarını yalarlar ama olan senin sinirlerine ve kaybolan zamanına olur
Insanın alıcılarıyla oynuyorlar böyleleri, sonra Uğraş dur işin yoksa!o da eşinin ailesiyle çok çirkin şeyler yaşadı, ayarı kaydı bi yerden sonra. çok yadırgamamak lazım.
Yaptım söyleyin aramasın beni bir daha dedim. Yapma kızım güzelim ilişkinize zarar mı vermek istiyosun dediler. Şok oldum diyecek laf bulamadım...
Hakkında en Hayırlısı neyse o olsun tatlım Kıymet bilen insanlarla karşılaşalım insallah hepimizAynen öyle... Yazı bekliyoruz işte hayırlısıyla az kaldı 1 ay sonra ipler çözülecek.
Neden rest çekmiyosun? Bana hakaret edilmesine tahammül edemezdim şahsen. Sevgilin anne babasına size terbiyesizlik yaptıysa onu mahvederim demiş size terbiyesizlik yapılırken nerde bu tavrı? Bence sakinlikten öte bi durum sizinki. Rest çekin 'madem annen baban beni gelini olarak görmek istemiyo böyle hakaretler ediyolar ben istemiyorum haketmediğim şeyleri duymak zorunda değilim anne baban ya bana benim onlara gösterdiğim saygıyı gösterir ya da toptan biter' diyin.
Aynı şeyleri siz ailesine yapsanız sizi mahvedecekmiş madem bu tavrı hakediyo.
Amiiin canım inşallah :)Hakkında en Hayırlısı neyse o olsun tatlım Kıymet bilen insanlarla karşılaşalım insallah hepimiz
çünkü senin açığını bekliyorlar. oğullarını doldurup postayı koyacaklar. "biz bitirdik, biz istemedik" diyecekler.
Çok acayipmiş ama sebep söylemeden böyle davranmaları. Kıskançlık o zaman tek mantıklı açıklama. Sizin yanınızda biraz canım annem canım babam siz çok değerlisiniz gibi davranışlara mı girse
Biliyorum zaten. Erkek arkadaşımın yüzüne söyledim. Simdi böyle durmalarının sebebi yanlarına gittiğinde senin fikirlerini değiştireceklerini düşündükleri için dedim.. Yine bu iyi zamanlarımız haberin olsun ona göre hazırla kendini dedim... Biliyorum diyor. Durmayacağım evde hemen askere gideceğim diyor...