Kuzeninden korkmasina bende anlam veremedim canim.insan ne olursa olsun sevdigi kadinin sevdigini soyleyebilmeli...
Ben kadin oldugum halde sozlumle 17 yasjnda tanistik 18 yasinda babam ogrendi istemedi hatta abilerim fln ama ben seviyorum dedimm ister sov ister dov babam guveni sarsildigi icin 2 sene benimle duzgunce ne ilgilendi nede eski babam oldu...snra ben buyudukce babam bu iliskiye bsy dememeye basladi cnku anladi birakmayacagimi onunda benden ayrilmayacagini.he cok saglam bi iliskim mi vardi tbiki yoktu her iliskide byle sorunlar olur.bu kdr buyutmemeye calis.kafani dagitacak seyler yapmaya calis.o seni arasin o seninle bulusmak istesin.bende bi donem byleydim ve cok yipranmistim.en sonunda etrafiminda destegiyle bastim tekmeyi.snra bi baktim bu benim pesimde dolasiyor.snra baktim sozlenmisiz.daha yolun cok basindayiz ama bu her zaman byledir.kacan kovalanir.ve sevgide ask da vicik vicik illa her dakika konusulsun illa her hafta bulusulsun denilcek bsy degildir.seni seven adam simdi ilgilenemiyorsa bakarsin islerini yoluna koyunca seni ilgi delisi eder.bilemezsin.birazcik elini etegini cek derim...