Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.

İnanın hayatımızda tek ama tek sorun o kuzeni kuzeni yanında olmayınca adam işi bile olsa beni arıyor düşünün kaç kere ben yanında gittim işe ufak tefek işlerini hep beraber hallettik ama lanet olası kuzeni varken adam 90 derece değşiyor

Kuzenini hayatından çıkartmayacağına göre, çıkartılan sen olacaksın.

ayrilalim de
bidaha beni arama de...
sen terk et ...
seni seviyprsa senden vazgecmez
yok eger sevmiyorsa hemen unutur gider inan bana yap bunu...

bide cancazim kuzen seni istemiyor
aile seni istemiyor
hersey uzun cok uzun peki sen bu adamla evlebip uzak diyarlarami gidicen ne dusunuyorsun ne istiyorsun yol yakinken ayril bu sekilde zaten kopru yikik tamirde etsen ilerde yine coker

Kuzeninden korkmasina bende anlam veremedim canim.insan ne olursa olsun sevdigi kadinin sevdigini soyleyebilmeli...
Ben kadin oldugum halde sozlumle 17 yasjnda tanistik 18 yasinda babam ogrendi istemedi hatta abilerim fln ama ben seviyorum dedimm ister sov ister dov babam guveni sarsildigi icin 2 sene benimle duzgunce ne ilgilendi nede eski babam oldu...snra ben buyudukce babam bu iliskiye bsy dememeye basladi cnku anladi birakmayacagimi onunda benden ayrilmayacagini.he cok saglam bi iliskim mi vardi tbiki yoktu her iliskide byle sorunlar olur.bu kdr buyutmemeye calis.kafani dagitacak seyler yapmaya calis.o seni arasin o seninle bulusmak istesin.bende bi donem byleydim ve cok yipranmistim.en sonunda etrafiminda destegiyle bastim tekmeyi.snra bi baktim bu benim pesimde dolasiyor.snra baktim sozlenmisiz.daha yolun cok basindayiz ama bu her zaman byledir.kacan kovalanir.ve sevgide ask da vicik vicik illa her dakika konusulsun illa her hafta bulusulsun denilcek bsy degildir.seni seven adam simdi ilgilenemiyorsa bakarsin islerini yoluna koyunca seni ilgi delisi eder.bilemezsin.birazcik elini etegini cek derim...

Bence bu adamla daha fazla vakit kaybetme.
Şuan ilk sevgilim aklıma geldide, o da öyleydi. Sonradan iş kolik olmadığını beni aldattığını öğrenmiştim. Sıkıntı vardı hissediyordum ama çok seviyordum çok aşıktım ölüyordum bitiyordum :KK70:

Ailesine senin için nasıl karşı çıkıyor şekerim?
Zaten görüşmüyorsunuz işte ailenin ve hatta kuzenin dediği oluyor.
Gerçekten neden bu kadar gözlerini kapatıyorsun?
Adam arabesk tavırlarda sen de ona inanıyorsun.
Kafasında 40 tane zımbırtı varmış heh hepimiz de dönme dolapta dönüyoruz zaten.

Aile konuları çok ayrı bir muhabbet ailesi kusura bakmayın gerikafalılar kendi istedikleri kız olacak tek istedikleri bu benim için çok büyük kavglar edildi evi terk etti babasıyla tartışıp 3 ay dükkanda yattı vs vs inanın çok uzun . Zaten bi evlenebilsek bunlar olmuycak . ve şöyle bir şey daha var o kadar sakin mulayım biri ki ağzını açıp kımseye bişe diyemiyor kımsyi kıramıyor herkezi idare etmeye uğraşıyor. ailesi ile kavga ettiğinde çok şaşırmıştım ama bu ilk kavgası değil tabi sorunlu bir aile yapısı olduğu için sürekli kavga içersindeler. Diyeceğim oki kafasındaki sorunlar bunlar ailesi borcu işi benim üstüne gitmem gibi

Kuzeninden korkmasina bende anlam veremedim canim.insan ne olursa olsun sevdigi kadinin sevdigini soyleyebilmeli...
Ben kadin oldugum halde sozlumle 17 yasjnda tanistik 18 yasinda babam ogrendi istemedi hatta abilerim fln ama ben seviyorum dedimm ister sov ister dov babam guveni sarsildigi icin 2 sene benimle duzgunce ne ilgilendi nede eski babam oldu...snra ben buyudukce babam bu iliskiye bsy dememeye basladi cnku anladi birakmayacagimi onunda benden ayrilmayacagini.he cok saglam bi iliskim mi vardi tbiki yoktu her iliskide byle sorunlar olur.bu kdr buyutmemeye calis.kafani dagitacak seyler yapmaya calis.o seni arasin o seninle bulusmak istesin.bende bi donem byleydim ve cok yipranmistim.en sonunda etrafiminda destegiyle bastim tekmeyi.snra bi baktim bu benim pesimde dolasiyor.snra baktim sozlenmisiz.daha yolun cok basindayiz ama bu her zaman byledir.kacan kovalanir.ve sevgide ask da vicik vicik illa her dakika konusulsun illa her hafta bulusulsun denilcek bsy degildir.seni seven adam simdi ilgilenemiyorsa bakarsin islerini yoluna koyunca seni ilgi delisi eder.bilemezsin.birazcik elini etegini cek derim...

canımm o kdar iyi anlıyorum ki bende seni bastım tekmeyi tekrar barıştık demişin ya biz de öle ayrıldık bi keresinde 4 ay ayrı kaldık. sonrasında barıştık o gün barışmadan önce bi kere daha buluşmuştuk bana sarılmıştı ben dayanamamıştım ağlamıştım benim ağlamama o kadar kötü olmuştu boğazı düğümlenmişti gözleri dolmuştu ilk defa onu o halde görmüştüm sorunlardan yıpransakta birbirimizi yıpratsakta seviyoruz işte :( sonrasında işte barıştık :( kuzeni olmasa hayatımızda eminimki şu kavgalarımızda olmuycak ben anlamıyorumki onun yanında neden böyle yaptığını size anlatım
:( soruyorum neden böyle davranıyor diyorum kesin ccvp lar yok biz o adamla çok ters düştük zamanında mesala o benimkinin yanına çalışmaya ortaklığa geldiğinde ilk zmanlar biz çok sık buluşurduk her gün ben onun dükkanına giderdim iş çıkışı veya hafta 1 gün 2 gün tam anlamıyla bana zman ayırırdı o adam da bunla kavga etmiş iş zamanı neden hep geliyor diye asıl kavgamız birbirimize zıt düşmemiz burda başladı sonra da iyice zıt düştük o yüzden benimkide ortayı bulmayı çalışıyor aklın ca ne onun yanında benim lafımı açıyor nede benim yanımda onla ilgili konuşturuyor. Ama anlamadığım bu işte sen erkeksin o kim ki hayatımıza bu kadar mudahale edebiliyor

Aile konuları çok ayrı bir muhabbet ailesi kusura bakmayın gerikafalılar kendi istedikleri kız olacak tek istedikleri bu benim için çok büyük kavglar edildi evi terk etti babasıyla tartışıp 3 ay dükkanda yattı vs vs inanın çok uzun . Zaten bi evlenebilsek bunlar olmuycak . ve şöyle bir şey daha var o kadar sakin mulayım biri ki ağzını açıp kımseye bişe diyemiyor kımsyi kıramıyor herkezi idare etmeye uğraşıyor. ailesi ile kavga ettiğinde çok şaşırmıştım ama bu ilk kavgası değil tabi sorunlu bir aile yapısı olduğu için sürekli kavga içersindeler. Diyeceğim oki kafasındaki sorunlar bunlar ailesi borcu işi benim üstüne gitmem gibi
Evlenmenize müsade etmeyecekleri belli.
Daha beraber çıkmanıza bile fırsat vermiyorlar.
Büyük ihtimalle görüşmenize engel olmak için kuzen bu kadar çok çağırıyor,iş yüklüyor ona.
Yarın evlenseniz kuzen dükkanda yatıracak onu,bak dediydi dersin.

Evlenmenize müsade etmeyecekleri belli.
Daha beraber çıkmanıza bile fırsat vermiyorlar.
Büyük ihtimalle görüşmenize engel olmak için kuzen bu kadar çok çağırıyor,iş yüklüyor ona.
Yarın evlenseniz kuzen dükkanda yatıracak onu,bak dediydi dersin.

Kuzen deseniz o zaten apayrı bir b.k adam 2 senedir burda karısı memlekette bi tarafına takıp karısını buraya getirmedi 2 sene boyunca benimkinin ailesi o adamı istemiyor o kuzen dükkanda yatıp kalkıyor şimdi benimkinin ailesi memlekette diye evlerinde kalıyor. anlıyacağınız kuzen tam bir psikopat

Back