- 24 Aralık 2015
- 541
- 192
- 103
- Konu Sahibi umutlu2525
-
AyrılKızlar merhabalar öncelikle ...
İnanın burda içimi dökmek sizden gelen fikirleri okumak beni rahatlatıyor . Geçen gün burda erkek arkadaşımla olan durumları bahsetmiştim sürekli çalıştığı için görüşemememiz birbirimize vakit ayırıp telefonda bile konuşamamamız o konum uzundu hatırlamız için linkini paylaşıyorum ..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kten-kafayi-yedim.949490/page-6#post-47724225
Evet şimdi asıl konumuza geliyorum. yukardaki konuyu perşembe günü açmıştım ve en son ayak üstü görüştüğümüzde bana pazar günü için buluşcaz herşeyi ayarladım hatta %200 falan muhabbeti yaptı neyse gel gelelim düne buluşma saatimiz 1 eve geliş saatim 2.5 şaka gibi farkındayım biz bunla buluştuk ve telefon geldi mazeme gitmesi lazım arabayı getir diye mesajı atan ortağı... neyse çıktık hiç surat asmadım bu konularımızıda konuştuk yine aynı şeyler sabret bizim için uğraşıyorum rahat hayat yaşayalım diye vs.vs.vs...
bende dedim ben herşeyi görüyorum herşeyin farkındayım ama senden çok bişe de beklemiyorum hiç değilse gün içinde bi sesini duyup naptığını bileyim tamam dikkat edecem dedi kiii adım gibi biliyorum yine lafta kalacak.. bu konu böle kapandı kızlar asıl mevzu yu gece yaşadık ben bunu gece 1 de aradım telefonu açtı kısık bir sesle aşkım musait değilim çamaşır asıyorum seni arıycam tamam dedim .. (ailesi memlekette evde kuzeni ile kalıyor kuzeni de aynı zmanda ortağı ve evli barklı adam beni istemediği için onun yanında telefonda konuşmuyor şimdi onane diyceksiniz asıl bu konu çok çok çok uzun o adamla kavgalıyız ve beni istemiyor kısacası)
Neyse saat 2 ye doğru doğru aradı yıne kavga ettik bu sefer yine o adam yüzünden ağzıma geleni saydım gündüzleri çalışıyorum diyosun geceleri de şu g.zekalı yüzünden konuşmuyosun vs vs vs yine sessiz konuşuyor telefonda en sonunda dedim o kim ki ona bu kadar boyun eğiyosun o karısıyla konuşurken senden köşe bucak kaçıyormu bu sefer sinirlendi teli kapadı mesaj attı beni anlamıyosun kafaya taktığın tek nokta o artık bunaldım benim kafamda 40 tane şey varken saçma sapan tripler çekiyorum bana ayak uydurup anlaman anlayış göstermen gerekiyorken sürekli isyan edip şikayet ediyorsun vs hep bu şekil konuştu bende laf arasında buna dedim bak gecenın 3 ü ben kendimden fadakarlık gösteriyorum gündüz zaten konuşamıyoruz hiç değilse gece konuşuruz diye asıl senin yaptığına bak ben sabahın köründe kalkp bide bu kafayla işe gidiyorum dedim bana dediği şey Umutlu uyu bekleme bana bir daha senin için şunu bunu yapıyorum dersen sırf bu yüzden ayrılcaz dedi...
Kızlar uzun oldu kusura bakmayın şimdi soruyorum size bende mi hata ben mi çok isyan ediyorum üstüne gidiyorum bunaltıyorum...?
Çok saolun
Oooooo sen niye bu adama bu kadar katlanıyorsun ki?
Hani seviyorum dersen ona da inanmam!
Beraber vakit geçirmiyorsunuz,bir paylaşımınız yok,doğru düzgün hatıranız yok,nasıl ve nesini seveceksin ki?
Adamın senin için bi çabası yok. Haftada 1 saat nedir ya? Böyle sevgililik mi olur. En azından sevgilim yok dersin kafanda rahat olur.biz 4 ay ayrı kaldık sonra barıştık oda olmuyorben de oda öle gönül eğlendiren her önüne gelenle çıkan biri değiliz ayrılınca da olmuyor beraberkende olmuyor veya ben baya abartıyorum
Ne alışkanlığı pardon?herkez aynı şeyi diyor nasıl sabrediyorsunseviyorum 2.5 sene nin alışkanlığı belkide ama bilmiyorum.. Gerçekten kafaya takmış durumdayım sanki hiç işim gücüm yokmuş gibi hayatımın merkezine koydum resmen . Şu aralar baya baya hiç bişe yapamıyoruz ama bana vakit ayırdığında çok nadir olsada o kdar güzel geçiriyoruz ki bana değer verdiğini sevdiğini o kdar iyi anlıyorum ki kendi kendime söz veriyorum hatta bıdaha bunaltmıycam diye ... Dün birde diyoki bana ben işim varken bile sırf sen laf etme diye en azından haftada 2 kere 3 kere gelip seni alıyorum eve bırakıyorum evet yapıyor yalan değil ama ben hep benim demem le ben istiyorimki çat kapı gelsin veya arasın çık işi gücü bırak gelyorum desin biraz ben kız olduğumu hatırlayım
Heh bir de o var?Aslına bakarsan bana "senin için şunu yaptım, bunu yaptım" diye sürekli söylenen biri olsa ben de bunalırım. Yapmasaydın der geçerim.
Yaklaşımınız yanlış. Türk kadınında hep vardır bu saçımı süpürge ettim, emek verdim mevzusu. Vermeyin emek, saçınızı süpürge de etmeyin. Kendinizden ödün vermeyin. Bunları yapmadığınız halde yanınızda duracak mı o adam acaba?
Kuzeninden korkan adamla benim işim olmaz açıkçası. Ne bu çocuk mu? Ben bu kızı seviyorum diyemiyor mu?
ben de oda öle gönül eğlendiren her önüne gelenle çıkan biri değiliz
Heh bir de o var?
Kuzene "sana ne" bile diyemiyor.
Adamın senin için bi çabası yok. Haftada 1 saat nedir ya? Böyle sevgililik mi olur. En azından sevgilim yok dersin kafanda rahat olur.
Adam buluşmuyo aramıyo sormuyo. Ee ne anladım bu işten?
ne alakası var bu söyledinizin. birinden ayrılınca gönül eğlendirmiş filan mı oluyor millet. ilişki bile denmeyecek bişey yaşıyosunuz yani. ayrılmamakta diretirseniz daha çok üzülürsünüz. ne demek adam sizi istemiyor diye kısık sesle konuşmak. ilişkiye sahip çıkan yok bence karşınızda.
Ailesine senin için nasıl karşı çıkıyor şekerim?evetbirde bakın dün geceki mesajı şu : ben gerçekten sıkıldım şu şıkayetlerden benim kafamda 40iş 40bela var senin yaptığın şu tribe bak ben mantıklı düşünen beni tam anlamıyla anlamanı beklerken sen tam tersini yapıyorsun. Birde şunu belirtmek isterim gerçekten acayip sorunlu bir ailesi var aile bile denmiycek bir aile benim için sırf ailesine karşı çıkıyor çünkü beni istemiyorlar bu konularda baya karışık ve uzun bende diyorum kendime hiç değilse bak arkanda sana sahip çıkıyor sevmese s.tiri çeker kafasını ağrıtmaz off Allahım off
Valla durum vahim. Bu çocuk işlerini yoluna koyunca bu kıza tekmeyi atar.
sahip çıkıyor derken neler yapıyor?evetbirde bakın dün geceki mesajı şu : ben gerçekten sıkıldım şu şıkayetlerden benim kafamda 40iş 40bela var senin yaptığın şu tribe bak ben mantıklı düşünen beni tam anlamıyla anlamanı beklerken sen tam tersini yapıyorsun. Birde şunu belirtmek isterim gerçekten acayip sorunlu bir ailesi var aile bile denmiycek bir aile benim için sırf ailesine karşı çıkıyor çünkü beni istemiyorlar bu konularda baya karışık ve uzun bende diyorum kendime hiç değilse bak arkanda sana sahip çıkıyor sevmese s.tiri çeker kafasını ağrıtmaz off Allahım off
Yok o mana da demedim hani çogu kişi özellikle yaşı küçükler sevgi ye bakmadan önemsemeden onla çıkar yarın başkasıyla çıkar ya o anlamda demek istedim. İşte en büyük sorun o g.zekalı kuzeni ona karşı ağzını açıp tek kelime edemiyor
Bence çok üstüne gidiyorsunuz aramayın sormayın umursamayın ararsa arayın aramazsa konuşmayın kıblesi şaşsın bir ne oluyor desin tabi seviyorsa erkek milletini umursadıkça poposu uçuş moduna girer bunu unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?