Kızlar fikir verin yardım edin nolur!!!

dertliii4x

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
91
-55
1
24
Kızlar çok dertliyim lütfen fikirlenize ihtiyacım var yardımcı olun. Öncelikle 24 yaşında nişanlı bir kızım ve nişanlım babasi ve üvey annesi ile yaşıyor. Üvey annesinin yeğeni 1 aylığına belki daha fazla onlara kalmaya gelecek kız bekar ve 22 yaşında. Nişanlım belli bir süre o evde kalmayacak ama birşey olduğunda bir yere gitmek lazım olunca nişanlımı çağıracak babası götürmek bırakıp etmek ve ilk geldiği gün nişanlım alacak onu getirecek falan sonrasında eve illa girip çıkacak nişanlım kiyafet almak , ihtiyaçlarını karşılamak vs. Belki bazı günler evde bile kalacak . Istemiyorum desemde zorundayım mecburum bana güvenmiyor musun diyor. Her ne kadar ona guvensemde kız necidir nedir bilmiyorum. Ayrılmayı bile düşünüyorum aklima o kadar iğrenç kuruntular bile geliyor ki bu bir ayı nasıl geçireceğim bilmiyorum . Şimdiden her gün ağlayıp sürekli tartisma çıkarıyorum. Sizce napmaliyim kizlar Lütfen akıl verin siz olsanız naparsiniz??????.

Evet çok güvenmek ile hiç güvenmemek iki aşırı duygu durum sorunu. Kimseye çok güvenme ama özgüvensiz bir şekilde de aklı kayabilir deme. Çünkü aklı kaymıyor, öyle tercih ediyor.
Seni kaybetmek istemiyorsa bile bu şekilde kaybetmesine kendin zorluyorsun. Azıcık özgüven be..

Ozgvenli biri degilim halbuki elim yuzum duzgun her girdigim ortamda dikkat ceken biriyimdir ve begenilen iste ama ozguven sifir

Komik mi sizce

Ya insanlardan hersey beklenir kız aklını çelerse yani?
Neden hep akıl çelen kadın oluyormuş? Belki nişanlınız çekecek kadının aklını. Nişanlınız aklına uçkuruna sahip çıkamıyorsa başka yerlerde de çıkamaz. Kaldı ki erkekler avcıdır av değil

Konuyu okuyunca anılarım canlandı. Bundan 10 küsür sene önce eski sözlümün aile evine yurt dışından kuzeni gelecekti de kıyametleri koparmıştım aynı evde kalamazsın onla diye. Ne kadar kezbanmışım. Ama gerçi bi bildiğim varmış, sonuç olarak şu an kuzeniyle 10 yıldır evli ve 2 çocukları var =)) Bazen diyorum düşünce gücümle adamları evlendirdim =))

Sonrada bana magarada yasiyorsunuz diyorlar

Sonrada bana magarada yasiyorsunuz diyorlar

İyi de böyle davranarak olacakların önüne geçemezsin ki. Adamın hamuru bozuksa ve evine gelen misafire de hallenecekse zaten sttrsin gitsin yani. Ben hiç üzülmemiştim mesela. Bu olay olmasa şu an saçma sapan bi evliliğim vardı belki onla.

Bu kadar kontrolcü olma.Erkeklerle ilgili çok yanlış düşünce kalıpların var. Sana göre erkekse dürtülerini kontrol edemez, aklı çelinir falan. Kendini bilen bi erkek için bu asla geçerli değil. Kaldı ki kızın da günahını alıyorsun. Teyzesinin evine gelecek bi ay kafa dinlemeye. Ne yapsın elin nişanlısını.

Sizde aynisini yasayip kiyameti koparmissiniz ama benden sakin olmami bekliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…