Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım evin çok huzurlu çok güzel.güle güle otur hep mutlulukla inşallah mutfağın masa örtüsüyle perdesi çok hoşuma gitti,evlenince bende yapıcamm:dance:
mutfağınız çok güzel fakat bir tek önerim olacak sanırım çay makinası altı plastik olanlardan.ben de evime tonla para verip almıştım onlardan sürekli kullanımda plastiği önce çatladı sonra parçalandı 2 sene önce felix in çelik olanını aldım çok memnunum fiyatı da uygundu almayı düşünen varsa hani öneri olur belki.
canim mutfagin guzelmis gule gule otur ama neden bulasikligin hem de agzi beraber dolu tezgahin ustunde. yani kizma ama baktim bulasik makinan da var. neden elinde yikiyorsun? hem deterjan hem su tasarrufu icin elde yikama onerilmiyor. hem de zamanina yazik. yoksa sen de annem gibi makinayi ayda yilda bir acanlardan misin? misafirden misafire. yani bu benim gorusum.