Kızlar evim yorum

:nazar:canım evin çok huzurlu çok güzel.güle güle otur hep mutlulukla inşallah:nazar:
mutfağın masa örtüsüyle perdesi çok hoşuma gitti,evlenince bende yapıcamm:dance:

Canım mutfağını beğendim.ama tam anlayamadım.resim çok büyük olmuş.biraz puslu çıkmış.bi de diğer odaları eklememişin.bekliyoruz canım

mutfağınız çok güzel fakat bir tek önerim olacak sanırım çay makinası altı plastik olanlardan.ben de evime tonla para verip almıştım onlardan sürekli kullanımda plastiği önce çatladı sonra parçalandı 2 sene önce felix in çelik olanını aldım çok memnunum fiyatı da uygundu almayı düşünen varsa hani öneri olur belki.

canim mutfagin guzelmis gule gule otur ama neden bulasikligin hem de agzi beraber dolu tezgahin ustunde. yani kizma ama baktim bulasik makinan da var. neden elinde yikiyorsun? hem deterjan hem su tasarrufu icin elde yikama onerilmiyor. hem de zamanina yazik. yoksa sen de annem gibi makinayi ayda yilda bir acanlardan misin? misafirden misafire. yani bu benim gorusum.

çok yakından çekmişsin pek anlaşılmıyor şöyle geriden çeksen mutfağın tümünü alabilsen daha iyi olur

Allah agız tadıyal oturmayı nasıp eylesın..a.s.

mutlulukla kullanın inş. güzel mutfağınızı . çok hoş cnm . sevgilerimle..

mutfağın çok güzel görünüyor ama keşke fotolar biraz küçük olsaydı

mutfak çok güzel görünüyor dolaplar falan.
ama çok net değil fotolar ve çok büyük..
güle güle otur..

Ankastre kullanmak kolay mı? Temizliği ve kullanışlılığı açısından iyi ki yaptırmışım mı diyorsunuz? Yoksa nerden yaptırdım mı?

Mutfağınız güzelmiş. Bir onu görebiliyorum ben:KK43:

Güle güle oturun ağız tadı ile.
Başka resim yok mu? :1rolleyes:

canım resimler çok büyük küçülterek koysan daha çok yorum alırsın..
mutfağın gerçekten güzel...

şu an görebildiğim tek yanlış resimler çok büyükkaydirigubbakcemile3 çok şirin mutfağın canım ağız tadıyla oturun

gamzezy lake kaplama mutfaklar kullanışlımı bende yeni evimde yaptırmak istiyorum ama çiziliyor ve iz kalıyor diyorlar ya senin fiikrin ne

X