- 21 Mart 2025
- 95
- 14
- 3
- 17
- Konu Sahibi derya2897877
-
Sığınma evıne alırlar .Kızlar Evden kaçsam beni devlet alırlar mı?
18 yaşındayım
Bundan önce konuştuğum biri vardı internet üzerinden buluşmak istediğini falan söylemişti gitmedim ailevi hayatımı anlattım biliyordu
Ama ben güvenmedim
Ailemden hayır görmedim ondan mı göreceğim diye düşündüm ilişkiyi kestim
Ailem yüzünden in düşünüyorum
Bana hiçbir yararları yok
Kendilerine karşı gram sevgi hissetmiyorum
Durmadan kırıcı konuşuyor
Eğitim hayatımdan da umut görmüyorum
Lise 2 de okudan almışlardı
3 sene evde kaldım temel de yok
O kadar sıkıldım ki anlatamam ölsem de kurtulsam diyorum
Nasıl çalışayımÇalışmayı dene. Ayakların üzerinde durmak seni güçlendirecektir.
Zaten ben kendimden değil ailemden kaçmaya çalışıyorum. Nasihat akılı insanlardan alırsanız kar eder sizden beter insanların size verdiği nasihat nasihat değildir.İnsan kendinden kaçamaz. Nereye gidersen git ruhun senle gelecek. İdeali olmayan birine hiçbir nasihat kâr etmez.
Ailen çalışmana okumana izin vermeyip seni eve kapatıp şiddet uyguluyorsa sığınma evi alabilir ama bu şartlar geçerli değilse çok düşük bir ihtimal.Kızlar Evden kaçsam beni devlet alırlar mı?
18 yaşındayım
Bundan önce konuştuğum biri vardı internet üzerinden buluşmak istediğini falan söylemişti gitmedim ailevi hayatımı anlattım biliyordu
Ama ben güvenmedim
Sakın sakın aman diyim. Burda senin gibi ailesinin evinden kaçmaya çalışan bir üye vardı. Hiçbir erkek arkadaşına güvenme. Hele ki internetten konuşup tanışarak hiç olmaz. Liseye açıktan devam et. Sonra üniversiteye hazırlan bence. Ailen çalışmana bir şey diyor mu?Kızlar Evden kaçsam beni devlet alırlar mı?
18 yaşındayım
Ama ben güvenmedim
Ailem izin vermez çalışmama kuaför aklımdan geçti annem olmaz dediKendi ayaklarının üzerinde durmadan asla kaçmayı deneme. İşe girip çalışmaya başla kuaför olur çiçekçi olur bir şekilde ayakta durmaya çalış biseyler başarmaya başlarsan kendine güvenin gelir. İntihar, kaçmak bu tarz şeylerin sonu hüsran.. ileriye bak kendi önünü kendin aç. Hedef koy kendine.. içine kapanıp karamsar olma.. en azından dene çalışmayı..
Sana verecek hiçbir nasihatim yok. Güle güle.Zaten ben kendimden değil ailemden kaçmaya çalışıyorum. Nasihat akılı insanlardan alırsanız kar eder sizden beter insanların size verdiği nasihat nasihat değildir.
Zaten sonunu bildiğim için geri adım attım çocukla en az 8 ay konuşuyordum ama asla telefon no arama gibi şeyler olmadı güvenmedimSakın sakın aman diyim. Burda senin gibi ailesinin evinden kaçmaya çalışan bir üye vardı. Hiçbir erkek arkadaşına güvenme. Hele ki internetten konuşup tanışarak hiç olmaz. Liseye açıktan devam et. Sonra üniversiteye hazırlan bence. Ailen çalışmana bir şey diyor mu?
Neden sana karşı bu kadar güvensizlik duyuyorlar? Neden bu kadar baskı uyguluyorlar? Lise2 ye kadar gönderip neden aldılar?Ailem izin vermez çalışmama kuaför aklımdan geçti annem olmaz dedi
Ben bu aileleri hiç anlamıyorum ya.. İnsan evladının kendi kendine yetebilmesini bile neden istemez kiAilem izin vermez çalışmama kuaför aklımdan geçti annem olmaz dedi
Ben lise 2 ailemden şiddet görüyordum ve iğrenç laflar duyuyordum onlarda alışmıştı sessizliğime küçüklüğümden belli yediğim için onlarda alışmıştı karşı gelmiyordumSeni lise 2de neden okuldan aldılar?
Nasıl çalışayım ne demek arkadaşım ? Çalışmak isteyen her türlü iş bulur kendine. Marketlere başvuru yap. Zincir marketler lise mezunu alıyor ama semtine yakın normal marketlere sorabilirsin. Ne bileyim ufak işletmelere sor ses tonun ve diksiyonun düzgünse sekreter olarak işe alabilirler. En olmadı git bir tekstilde paketlemeci olarak başla. Çalışmak isteyene seçenek çok. Ya da ismek kurslarına yazıl dikiş nakış vs bir şeyler öğrendikten sonra gelinlikçilerde işe başlayabilirsinNasıl çalışayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?