yok anacım korkma bişi olmaz yaa şakkıdıaslında bu sıralar bende de var karnıma dokundugumda kızlar cok sert bastıramıyorum bile bir kac saat sonra yumuşuyor neden acaba bu sıralar cok olmaya başladı sizce neden:uhm: sizdede varmı :uhm:
he bide bazen adet sancısına benzer hafif sancılar cekiyorum doktora dedim normal dedi aşırıya kacmadagı sürece doguma hazırlık sancılarıymış
yok anacım korkma bişi olmaz yaa şakkıdıaslında bu sıralar bende de var karnıma dokundugumda kızlar cok sert bastıramıyorum bile bir kac saat sonra yumuşuyor neden acaba bu sıralar cok olmaya başladı sizce neden:uhm: sizdede varmı :uhm:
he bide bazen adet sancısına benzer hafif sancılar cekiyorum doktora dedim normal dedi aşırıya kacmadagı sürece doguma hazırlık sancılarıymış
evet onemli temizlik ondan bi bakalim iyce gecsin aman olmazsa da olur az daha beklesin nolcak :)
kızlar bu sertlemeşmeler dogum kasılmalarımıymış amannınnnn:1shok::1shok:
az önce bendede vardı canım yaa adet sancısı gene başladık dedim birde bir kac saat önce karnım cok sertti korktum kızlar şimdi diyosunuz dogum kasılmaları anam erken gelmeye kalkmasın kuzum bu sıralar cok sertleşiyor karnım dokunulucak gibi degil
cadının dediği gibi iyi düşün iyi olsun canımm.belki bebeğin popsunu dayamıştır :)
yok anacım tek yerde sertlik olmuyor kuzumu hissediyorum ben neresi nerde onu biliyorum bu karnımı tamamen kaplıyan bir sertlik taş gibi :1shok:
en iyisi ılık bir duş alıyım
yok anacım tek yerde sertlik olmuyor kuzumu hissediyorum ben neresi nerde onu biliyorum bu karnımı tamamen kaplıyan bir sertlik taş gibi :1shok:
en iyisi ılık bir duş alıyım
canım aynısı bendede oluyor 1 haftadır ben okudum bu haftalarda çatı kemikleri falan ayrılır doğuma hazırlanmıak için diye birseyler yazıyordu korkma canım Allah korusun hepimizia.s.
canım aynısı bendede oluyor 1 haftadır ben okudum bu haftalarda çatı kemikleri falan ayrılır doğuma hazırlanmıak için diye birseyler yazıyordu korkma canım Allah korusun hepimizia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?