- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
evet bunların normal olduğunu ben de okumuştum. vücut kendini doğuma hazırlıyormuş. ama çok fazla olduğunda doktora haber vermekte de fayda varmış.
ya ben hamileyken sık ilişkiye girmenin doğum açısından faydalı olduğunu duymuştum daha rahat oluyomuş doğum sık dediysemde hergün değilde haftada 3 4 kere falan tabi eğer sorunlu bir hamilelik deilse sizde duydunuzmu böle bişi kızlar ?
ayıp olmazsa canım ilişkiye girebiliyomusunuz siz? ben çok rahatsız oluyorum ilişkiden sonra gun boyu ağrılarım oluyor alt tarafta ben duymadım öyle bişey ama varsa işe yaarıcak bizimkiler desene :1ninca:
yok canım ayıp olmaz:smiley-cool:giriyoruz ama sık deil haftada 1 yada 2 kere ben rahatsız olmuyrumda ağrımda olmuyo çok şükür ama bebeğime bişi olcak korkusu oluo halbuki çok şükür herşey yolunda ama genede ister isteemz düşünüyo insan wallahi keşke işe yarasa doğru olsa o zaman hergün olur artık kolay doğum yapalım diye:roflol::roflol::roflol: