BEN AĞDAMI KENDİM HALLETTİM.ay sabah sabah iyi güldüm yaa.. alemsiniz kızlar... ben açılmanın ilişkiyle anlaşılacağına ihtimal vermiyorum pek. açılma rahim ağzında oluyor hiden'in dediği gibi... epey ilerde ama adasu o kadar ileri gidiyorsa bilemiyorum valla :roflol: :roflol: :roflol: ben de ctesi günü ağda yaptırdım ve güya kapanışı yaptık ama belli olmaz tabi :))))
BEN AĞDAMI KENDİM HALLETTİM.
VALLA BU HALİMLE NASIL YAPTIM BEN BiLE HAYRET ETTİM.
BENİM MAKSİMUM 18 GÜNÜM VAR.
SEZERYAN OLURSA 10 GÜN CiVARI.
İNŞALLAH RAHAT EDERİM.
bende geçen aynada baktımm ve büyüdüğünü gördüm.açılma değildir genişlemiştir belki.hatta ölçtüm bir işaret parmağım kadar olmuş.düşünün ben normal standarlar üstündeyimm işaret parmağımda sizinkilerden büyük :roflol:
ay çok güldüm walla bende anlamadım açılma olduğunu yalnızca benim akıntım çok çoğaldı acaba bende açılma olduda ondanmı bu kadar çoğaldı diye düşünüyorum normalden daha çok oluo sanki sizdede ölemi kızlarr ?
ay çok güldüm walla bende anlamadım açılma olduğunu yalnızca benim akıntım çok çoğaldı acaba bende açılma olduda ondanmı bu kadar çoğaldı diye düşünüyorum normalden daha çok oluo sanki sizdede ölemi kızlarr ?
kız hiden seninde Allah iyiliğini versin nerede olacak açılma herhalde orada olacak bebek rahimden sonra nereden çıkıyor :)))))) aradamı bekliyor :))))))))açılma dedikleri sey o kanımca
ZATEN DOĞUMU DA KOLAYLAŞTIRIR BENCE :)):dilcikar:
FANTAZi YAPICAZ DİYE RİSKE ATMAYIN KENDİNİZİ SAKİN SAKİN DEVAM KIZLARsırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?