-
- Konu Sahibi genc1kadin
Ben giymedim esofmanla dolastım ılk zamnlar :d 3.haftadan sonra utana sıkıla gecelık gıymeye basladım benım bu durumum 6 ay surdu :/Biz 2 aylık evliyiz. Hiç böle eşim için giyinmedim açıkcası. Ve utanıyorum böyle şeyler giymeye? Siz yapıyor musunuz? Deneyimlerinizi merak ediyorumm
Bunu denemeden bilemezsinEvet 1 yıldır var aslında. Ama şöyle bir korkum var şimdi ben jartiyer giyersem. Sonra o ilişki istemezse felan. Yada çok ilgilenmezse. O şekilde bozulurum. Aklıma bu tarz şeyler geliyor. Yada beğenmezse bunu niye giydin derse felan diye
Ay galiba ben deEşinize jartiyer giydirdiniz mi diye okudum ahahashas
Vücut çorabıylada ağa takılmış balina gibi durmazsın inşallahbacaklarım ince olsa giycem de kalın olduğu için aşağı kıvrılıyor namızsızgelinliğimin altına giyeyim demiştim kenarlarında silikonu vardı kaymasın diye, düğün başlamadan çıkartmıştım çünkü boru gibi kıvrılarak inmiş öyle bir vedamız oldu kendisiyle
şuanlık gecelikler yeterli bana bir sonraki turumuz vücut çorabı olacak ahgdgd
olsa olsa levrek gibi olurum her giydiğimi çok iyi temsil eden bir vücudum varVücut çorabıylada ağa takılmış balina gibi durmazsın inşallah
Sendeki bu öz güven kimsede yok arkadaşım en güzel vücutlu kadınlardan daha sexsi durursun eminim cazibe önemli buda sizde var gibi geldi bana iyi deneyimlerolsa olsa levrek gibi olurum her giydiğimi çok iyi temsil eden bir vücudum varbalina olsaydım yine çok çekici olurdum ooohh maşallah bana
Evet çevremdekiler çok işveli olduğumu söylerlerSendeki bu öz güven kimsede yok arkadaşım en güzel vücutlu kadınlardan daha sexsi durursun eminim cazibe önemli buda sizde var gibi geldi bana iyi deneyimler
Benim ihtiyacım yok cnm seninkileride alıp benimkini kalpten götürmeye niyetim de yok kocam bana daha çokk lazımEvet çevremdekiler çok işveli olduğumu söylerlerzaten istediğin kadar güzel fizikte ol işve cilve yoksa çok bir katkısı olmuyor gel az sana da bulaştırayım
hahahah oda iyiymişBenim ihtiyacım yok cnm seninkileride alıp benimkini kalpten götürmeye niyetim de yok kocam bana daha çokk lazım
Ben de öyle okudum, kafamda acayip görüntüler canlandı.Eşinize jartiyer giydirdiniz mi diye okudum ahahashas
Gercekren sacma sapan bir yorum . Herkes gelinliğin altına jartiyer giyinmek zorunda mı anlamadım. Jartiyer bir secenekse diger seçeneklerde sadece paçalı don mu varGelinliginizin altina pacali don mu giydiniz yoksa?
Mesela uyanıyorsan bir elbise giyin üstüne. Böylece ilk basta cok anlamaz. Harekete gecerse görür ne dersinÇıplaklıktan utanmıyorum zaten fantezi kıyafetleri tuhaf geliyor
Canım gıyınebılırsın giyin renk katar yatak odanıza ayıp gunah yok ama eşini heyecanladırır mı o da önemli mesela benim eşim cok isteklı oldugu zaman tanga gıy der valla ona gıymıcem de kim gıycem ıcınde kalmasın giy gitsinBiz 2 aylık evliyiz. Hiç böle eşim için giyinmedim açıkcası. Ve utanıyorum böyle şeyler giymeye? Siz yapıyor musunuz? Deneyimlerinizi merak ediyorumm
Başka şeyler giydim de jartiyer halen giymedim aradığım modernlikte yokBiz 2 aylık evliyiz. Hiç böle eşim için giyinmedim açıkcası. Ve utanıyorum böyle şeyler giymeye? Siz yapıyor musunuz? Deneyimlerinizi merak ediyorumm
Jartiyer giymedim hic. Gecelik ve bodysuit tarzi giydim.Yani eşinizin hoşuna gidiyor mu yoksa çok ilgilenmiyor mu? Şahsen benim eşim iç çamaşırlarımla pek ilgilenmiyor ondan dolayı sordum
Ay yok artık ya, abartmasak mı? Jartiyer ve aldatma bağınız fazlasıyla abartı sankiben her gün giyiyorum erkekler sever böyle seyleri sevmiyorum doyen erkege inanma kesin başka kadinlarla gideriyordur kendini