Kızlar, eşinize jartiyer giydiniz mi?

Bunu denemeden bilemezsin Hiç konuşmadınızmı eşinizle bunları neden hoşlanıp neden hoşlanmadığını bilmiyormusunuz

Vücut çorabıylada ağa takılmış balina gibi durmazsın inşallah

Sendeki bu öz güven kimsede yok arkadaşım en güzel vücutlu kadınlardan daha sexsi durursun eminim cazibe önemli buda sizde var gibi geldi bana iyi deneyimler
Evet çevremdekiler çok işveli olduğumu söylerler zaten istediğin kadar güzel fizikte ol işve cilve yoksa çok bir katkısı olmuyor gel az sana da bulaştırayım

Bence böyle kıyafetler erkekten çok kadını motive ediyo. Kendini daha dişi hissettiriyo benim eşim giydiğim çamaşırlarla pek ilgilenmiyor

Gelinliginizin altina pacali don mu giydiniz yoksa?
Gercekren sacma sapan bir yorum . Herkes gelinliğin altına jartiyer giyinmek zorunda mı anlamadım. Jartiyer bir secenekse diger seçeneklerde sadece paçalı don mu var

Biz 2 aylık evliyiz. Hiç böle eşim için giyinmedim açıkcası. Ve utanıyorum böyle şeyler giymeye? Siz yapıyor musunuz? Deneyimlerinizi merak ediyorumm
Canım gıyınebılırsın giyin renk katar yatak odanıza ayıp gunah yok ama eşini heyecanladırır mı o da önemli mesela benim eşim cok isteklı oldugu zaman tanga gıy der valla ona gıymıcem de kim gıycem ıcınde kalmasın giy gitsin

Ben keyfime göre birsürü çeşit aldım kostüme kadar yani, ona soruyorum bugün ne giymemi istersin diye kafana göre takıl der bazen, bazen de özellikle istediği bir şey söyler veya tamamen çıplaklık ister ben hepsine okeyim ve keyif alıyorum zaten . Aşırı doğal ve normal bir şey bence, ilgilenmemesinden korkmak yerine güzelce sorman daha mantıklı değil mi ?

Biz 2 aylık evliyiz. Hiç böle eşim için giyinmedim açıkcası. Ve utanıyorum böyle şeyler giymeye? Siz yapıyor musunuz? Deneyimlerinizi merak ediyorumm
Başka şeyler giydim de jartiyer halen giymedim aradığım modernlikte yok
Denk gelemedim

Ben denedim ama giyim tarzımın bir parçası haline getiremediğim için lüzumsuz hissettirdi. Kendinizi rahatsız hissedecekseniz hiç zorlamayın, seksi gecelikleri yatak odasının doğal giysisi haline getirirseniz zamanla jartiyere de geçiş yaparsınız. Yalnız üzerinizde ne olduğunu hatta çıplak olup olmamanızı bile önemsemeyen bir adam için çok şey ifade edeceğini sanmıyorum. Sanki hayal kırıklığına uğramanız muhtemel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…