Kızlar, eşinize jartiyer giydiniz mi?

genc1kadin

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2022
1.526
3.606
29
Biz 2 aylık evliyiz. Hiç böle eşim için giyinmedim açıkcası. Ve utanıyorum böyle şeyler giymeye? Siz yapıyor musunuz? Deneyimlerinizi merak ediyorumm

Biz 2 aylık evliyiz. Hiç böle eşim için giyinmedim açıkcası. Ve utanıyorum böyle şeyler giymeye? Siz yapıyor musunuz? Deneyimlerinizi merak ediyorumm
Kendim için giyiyorum arada eşim de faydalanıyor. Deneyimleri merak etmenizin sebebini merak ettim.

[QUOTE="Nau Nau, post: 72464647, member: 972746"] Jartiyer giyio neyi beklicen ki ? Jartiyeri giyince işe başlarsın 🤣 [/QUOTE] Gereksiz yorumlarda bulunmayın. Gerçekten fikir vermek isteyen arkadaşlarımla muhabbet etmek için yazdım. İnsanlarla alay etmeniz hoş değil.

Jartiyer giyip beklemek çıplak şekilde penetre olmaktan inan daha normal
Hani çıplak şekilde penetre olup bundan zevk almak daha içgüdüsel(tabi normal olan bu)

Nedense bende mahmut vibe’ı aldım
Kendim için giyiyorum arada eşim de faydalanıyor. Deneyimleri merak etmenizin sebebini merak ettim.
Yani eşinizin hoşuna gidiyor mu yoksa çok ilgilenmiyor mu? Şahsen benim eşim iç çamaşırlarımla pek ilgilenmiyor ondan dolayı sordum

Jartiyer giyip beklemek çıplak şekilde penetre olmaktan inan daha normal
Hani çıplak şekilde penetre olup bundan zevk almak daha içgüdüsel(tabi normal olan bu)

Nedense bende mahmut vibe’ı aldım
Yorumunuza anlam vermedim. Beğenmediyseniz cevap vermeyin. Tuhaf tuhaf şeyler yazıyorsunuz.

Yorumunuza anlam vermedim. Beğenmediyseniz cevap vermeyin. Tuhaf tuhaf şeyler yazıyorsunuz.
Saçma şekilde yorum yapanları ve alay edenleri şikayet ediyorum. Muhattabım değiller bilginize..

Yani eşinizin hoşuna gidiyor mu yoksa çok ilgilenmiyor mu? Şahsen benim eşim iç çamaşırlarımla pek ilgilenmiyor ondan dolayı sordum
Eşlerimiz ayrı olduğu için bilemeyiz, hepimizin eşi tek kişi olsaydı hoşuna gidip gitmediği konusunda fikir verebilirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…