Kızlar, eşinize jartiyer giydiniz mi?

bacaklarım ince olsa giycem de kalın olduğu için aşağı kıvrılıyor namızsız :KK70: :KK70: gelinliğimin altına giyeyim demiştim kenarlarında silikonu vardı kaymasın diye, düğün başlamadan çıkartmıştım çünkü boru gibi kıvrılarak inmiş öyle bir vedamız oldu kendisiyle :KK70:
şuanlık gecelikler yeterli bana bir sonraki turumuz vücut çorabı olacak ahgdgd :KK70:

bacaklarım ince olsa giycem de kalın olduğu için aşağı kıvrılıyor namızsız :KK70: :KK70: gelinliğimin altına giyeyim demiştim kenarlarında silikonu vardı kaymasın diye, düğün başlamadan çıkartmıştım çünkü boru gibi kıvrılarak inmiş öyle bir vedamız oldu kendisiyle :KK70:
şuanlık gecelikler yeterli bana bir sonraki turumuz vücut çorabı olacak ahgdgd :KK70:
😂 benimde bacağım çok ince yakışırmı bilmiyorum hiç denemedim🥲

Zannetmiyorum. Evliliğimizde önemli bir sorun yok. Benim için 27 ileri bi yaş. Hamile kalması çocuğun doğması vs. Zaten şuan hamile kalmakta kolay değil, 3. Ayımıza girdik olmadı mesela. Belkide tedavi ile olacak bilemeyiz. 30 yıllık evlilerde bile bazı sorunlar olabilir. Bunlar doğal bence.
Yani öyle değil ama bazen kıyafetlerimi bile çıkartmak istemiyo. Yani bedenimi çok önemsemiyomuş gibi geliyo. Sanki işe odaklıymış gibi. Tuhaf bi his

5 ay boyunca kusarsanız eşiniz sizinle ilgilenir mi ? Utanmadan yardım isteyebilirsiniz umarım.

Üstteki mesajınız ,acele ettiğinizi düşündürüyor.

5 ay boyunca kusarsanız eşiniz sizinle ilgilenir mi ? Utanmadan yardım isteyebilirsiniz umarım.

Üstteki mesajınız ,acele ettiğinizi düşündürüyor.
Hamilelikte böyle bir şey olursa bende cinsellik canım çekmeni düşünmüyorum. Bebeğim için herşeye değer. Ve uzun bi ilişkim var evliyim bebek istiyorum. Gayet normal. Utanacak bir durumda değilim. Buraya bir fikir için yazdığımda siz sadece saygılı bir şekilde soruyu yanıtlayabilirsiniz. Secimlerimize ve isteklerimize ve hayatımıza karışamazsınız. Herkesin bir bildiği vardır. Herkes kendi hatalarından ve davranışlarından utansın öncelikle. Teşekkürler

evet giydiğim oldu, siz de giyinin, tavsiye ederim, ama her erkek jartiyer sevecek diye bir kural yok, çeşit çeşit fantezi kıyafetleri gecelikler vs var, eşinizin de hoşuna giden bir şeyler giyerseniz iki taraf için de daha zevkli olur.

evet giydiğim oldu, siz de giyinin, tavsiye ederim, ama her erkek jartiyer sevecek diye bir kural yok, çeşit çeşit fantezi kıyafetleri gecelikler vs var, eşinizin de hoşuna giden bir şeyler giyerseniz iki taraf için de daha zevkli olur.
Denemeyi düşünüyorum inşallah güzel olur ve eşimin hoşuna gider, hiç denemedim bende tuhaf geliyor

Hamilelikte böyle bir şey olursa bende cinsellik canım çekmeni düşünmüyorum. Bebeğim için herşeye değer. Ve uzun bi ilişkim var evliyim bebek istiyorum. Gayet normal. Utanacak bir durumda değilim. Buraya bir fikir için yazdığımda siz sadece saygılı bir şekilde soruyu yanıtlayabilirsiniz. Secimlerimize ve isteklerimize ve hayatımıza karışamazsınız. Herkesin bir bildiği vardır. Herkes kendi hatalarından ve davranışlarından utansın öncelikle. Teşekkürler

Utanmayı yanlış değerlendirdiniz sanırım. Eşinizin yanında giymeyi düşündüğünüz bir çamaşır , aksesuar ürününe dair şu an "utanırım" ifadesini kullandığınız için; birbirinizin yanında daha rahat olacak süreyi ilişkinize tanısanız ilişkinizin geleceği daha sağlıklı olabilir diye söyledim.

Arkadaşlar burası nası bi site😂 altı üstü bir soru sordum bir kısmı erkek muamelesi yapar (profilimde bir sürü gebelik testi felan var bide) 😂 diğeri aile planlamamıza karışır. Öbürü paçalı don giy der. Gebelik grubuna üye olmak için katıldım aslında ama Nefret ettim siteden. Şuan hesabı kapatacağım. Buradaki insanların çoğunun psikolojik yardıma ihtiyacı var cidden. Size tavsiyem saygınızı kaybetmeyin. İnternet sitesi bile olsa. Gerçekten cevap veren arkadaşlarıma teşekkürler😘

Açıkcası o gün öyle bir durumumuz oldu. Ama eşim normalde sürekli alkol alan biri değil. Yani kısa süreli bir krizdi. Sağlam bir ilişkimiz var zaten Uzun süredir birlikteyiz. Ama arada sorunlarımızda oluyor. Yaşımızda ilerlediği için biran önce Çocuk istiyoruz. Tabi nasip Allah bilir
Eşinizle sağlıklı bir ilişkiniz varsa, böyle bir soru sormak yerine kendiniz halledebilirdiniz sorununuzu.Bence de çocuk yapmayın.

Eşinizle sağlıklı bir ilişkiniz varsa, böyle bir soru sormak yerine kendiniz halledebilirdiniz sorununuzu.Bence de çocuk yapmayın.
İstediğime istediğimi sorabilirim. Bence sizin kendi öz saygınız yok. Ayrıca kötü enerji sahibine geri döner bilgin olsun

X