Kızlar, eşinize jartiyer giydiniz mi?

Evet 1 yıldır var aslında. Ama şöyle bir korkum var şimdi ben jartiyer giyersem. Sonra o ilişki istemezse felan. Yada çok ilgilenmezse. O şekilde bozulurum. Aklıma bu tarz şeyler geliyor. Yada beğenmezse bunu niye giydin derse felan diye

Normalde ilişkinizde böyle bi şey yaşadınız mı? Yani sizin yükseldiğiniz ya da bi ilişkiyi başlatmaya çalıştığınız ama karşı tarafın reddettiği?

Normalde ilişkinizde böyle bi şey yaşadınız mı? Yani sizin yükseldiğiniz ya da bi ilişkiyi başlatmaya çalıştığınız ama karşı tarafın reddettiği?
Yani öyle değil ama bazen kıyafetlerimi bile çıkartmak istemiyo. Yani bedenimi çok önemsemiyomuş gibi geliyo. Sanki işe odaklıymış gibi. Tuhaf bi his

Biz 2 aylık evliyiz. Hiç böle eşim için giyinmedim açıkcası. Ve utanıyorum böyle şeyler giymeye? Siz yapıyor musunuz? Deneyimlerinizi merak ediyorumm
Canım isterse herşeyi giyinip hazırlanıyorum bazen eşim ister eve geliyorum hazırlan diye arar falan yani bunlar ilişkide normal şeyler ve aşırı pozitif etkileri var bana göre. İçinden geliyorsa yap utanacak bişey yok utanan insan hiç sevişmesin çıplakken oluyor da jartiyer, gecelik vs ile niye olmasın

Biz 2 aylık evliyiz. Hiç böle eşim için giyinmedim açıkcası. Ve utanıyorum böyle şeyler giymeye? Siz yapıyor musunuz? Deneyimlerinizi merak ediyorumm

Yani öyle değil ama bazen kıyafetlerimi bile çıkartmak istemiyo. Yani bedenimi çok önemsemiyomuş gibi geliyo. Sanki işe odaklıymış gibi. Tuhaf bi his

Sadece 2 aydır evlisiniz. Ve siz azimle 2 aydır hamile kalmaya çabalıyormuşsunuz.

Aynı zamanda eşinizin bazı davranışlarından da hoşlanmadığınız için 4 temmuzda Eşim arkadaşının düğününde içip içip saçmaladı? Evden gidesim var demiştiniz.

Eşinizle olan tüm ilişkilerinizi belli bir düzene oturtana kadar ; hamilelik planınızı ertelemeniz daha sağlıklı olmaz mı ?

Açıkcası o gün öyle bir durumumuz oldu. Ama eşim normalde sürekli alkol alan biri değil. Yani kısa süreli bir krizdi. Sağlam bir ilişkimiz var zaten Uzun süredir birlikteyiz. Ama arada sorunlarımızda oluyor. Yaşımızda ilerlediği için biran önce Çocuk istiyoruz. Tabi nasip Allah bilir

Eşinize bağlı aslında. Benim eşim böyle şeylerden etkilenmiyo mesela. Daha önce hiç muhabbeti geçmedi mi aranızda

Eşinize bağlı aslında. Benim eşim böyle şeylerden etkilenmiyo mesela. Daha önce hiç muhabbeti geçmedi mi aranızda
Yani aslında böle tv de falan komedi filmlerinde çıkınca eşim dalga geçiyor, düğün alışverişindede kız kardeşi aldı geceliklerimi, eşim jartiyer aldırmamış, ama etraftan duyuyorum. Giysem hoşuna gider mi bilmiyorum

İleri dediğiniz yaşınız 27 ve sadece 2 aydır evlisiniz. Ve siz 2 aydır ovulasyon testi takibine başlamışsınız.

Biraz kendinize zaman tanıyın. Daha birbirinizin karşısında giyeceğiniz kıyafet ve aksesuarlar konusunda çekimsersiniz. Yarın hamile kalsanız değişen hormon dengeniz , eşinizle iletişiminizdeki bir aksaklık sorun yaratmayacak mı sanıyorsunuz ?

Zannetmiyorum. Evliliğimizde önemli bir sorun yok. Benim için 27 ileri bi yaş. Hamile kalması çocuğun doğması vs. Zaten şuan hamile kalmakta kolay değil, 3. Ayımıza girdik olmadı mesela. Belkide tedavi ile olacak bilemeyiz. 30 yıllık evlilerde bile bazı sorunlar olabilir. Bunlar doğal bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…