Kızlar, eşinize jartiyer giydiniz mi?

ben her gün giyiyorum erkekler sever böyle seyleri sevmiyorum doyen erkege inanma kesin başka kadinlarla gideriyordur kendini
Benim kocam da iç çamaşırda kırmızıdan neffret eder, kesin beni matadorun salladığı kumaş gibi gezen bir kadınla aldatıyordur.🤣 Ben de bu durumda onu kaslarını göstermek için spor atlet üzerine xxxxxs beyaz tişört giyen bir tiple aldatıyorumdur belki hııım olabilir.

Biz 2 aylık evliyiz. Hiç böle eşim için giyinmedim açıkcası. Ve utanıyorum böyle şeyler giymeye? Siz yapıyor musunuz? Deneyimlerinizi merak ediyorumm
Erkekler genelde kendileri için giyinilmesinden ziyade soyunulmasini ister..
2 aylık evlisin,şimdiye kadar cozmen gerekiyordu.

Gercekren sacma sapan bir yorum . Herkes gelinliğin altına jartiyer giyinmek zorunda mı anlamadım. Jartiyer bir secenekse diger seçeneklerde sadece paçalı don mu var
Nerede gelinligin altina ille de jartiyer ille de jartiyer giyilmeli yazmisim? Ya da ic giyim ya pacali dondur ya da jartiyer yazmisim?

2 aylik evli, evlilik oncesinden beri adamla iliskisi var dunyadan bihaber gibi davranip “Etraftan soylediler bana da” diyen birinin elbette baslangic noktasini sorarim.

Simdi evire cevire okuyun ve okudugunuzu anlayip oyle yorum yapin. Tereciye tere satilmaz.

Nerede gelinligin altina ille de jartiyer ille de jartiyer giyilmeli yazmisim? Ya da ic giyim ya pacali dondur ya da jartiyer yazmisim?

2 aylik evli, evlilik oncesinden beri adamla iliskisi var dunyadan bihaber gibi davranip “Etraftan soylediler bana da” diyen birinin elbette baslangic noktasini sorarim.

Simdi evire cevire okuyun ve okudugunuzu anlayip oyle yorum yapin. Tereciye tere satilmaz.
"Gelinliğin altına paçalı don mu giyindiniz yoksa"
Bu mesaj size ait. Bunun ne anlama geldiğini siz yazarken anlamadıysanız ben anlatmak için uğraşamam. Tereciye tere satılmaz hahahahahsh gerçekten komiksiniz. İnsanlar size bir şey soruyor. Asagılamaya yer arıyorsunuz insanları. Biliyor veya bilmiyor bizi ilgilendirmez

"Gelinliğin altına paçalı don mu giyindiniz yoksa"
Bu mesaj size ait. Bunun ne anlama geldiğini siz yazarken anlamadıysanız ben anlatmak için uğraşamam. Tereciye tere satılmaz hahahahahsh gerçekten komiksiniz. İnsanlar size bir şey soruyor. Asagılamaya yer arıyorsunuz insanları. Biliyor veya bilmiyor bizi ilgilendirmez
Ben gelinliğin altına jartiyer giyememiş bir zavallıyım 🤣🤣🤣 biz evlenirken böyle her aradığını trendyoldan bulamıyordun çünkü. Şu an da herkesin jartiyer giydiğini sanmıyorum

Ben gelinliğin altına jartiyer giyememiş bir zavallıyım 🤣🤣🤣 biz evlenirken böyle her aradığını trendyoldan bulamıyordun çünkü. Şu an da herkesin jartiyer giydiğini sanmıyorum
Ben de jartiyer giymedim valla 🤣 kimse de jartiyer giy demedi çok büyük kayıp yaşamışım yıkıldım şuan

Ben külot hariç bişey giymedim kırmızı beyaz ve siyah kilotlarim var onları giyiyorum

Evet 1 yıldır var aslında. Ama şöyle bir korkum var şimdi ben jartiyer giyersem. Sonra o ilişki istemezse felan. Yada çok ilgilenmezse. O şekilde bozulurum. Aklıma bu tarz şeyler geliyor. Yada beğenmezse bunu niye giydin derse felan diye
denemeden bilemezsin ki. giyicen, bakıcan, istediğin tepkiyi almazsa "skerim seni de jartiyerini de, sen kadından ne anlarsın" deyip trip yapıcan. ama bunca zaman böyle şeyleri sevip sevmediği hakkında fikrini alabilirdin bence ya. sohbet sırasında ağzını mı arasan... ters etki yapmayı düşünebilirsin bak, jartiyer resmi gösterip amaaan bu da hiç yakışmıyor giyene baksana çok saçma falan desen... acaba ne der? bence güzel falan derse yaparsın sürprizi. evet aşkım güzel değil derse elersin kafandan bu fikri. yani eşin bu tarz şeyler giysen yeşilçam filmlerindeki tutucu erkekler gibi "kötü kadınlar giyer bunu, hiç yakışmamış!!" diyecek zihniyette bir adam mı mesela?

Evlilikten öncede cinsel yasantimiz vardi demissiniz utanmanız garipsemeniz ilginc geldi açıkcası ilk defa bu islere girisiyorum deseniz anlayacagimda boyleside komik yani adam cıplak gorunce sorun yok jartiyer olunca utanc 🙄

X