Kızlar eşimin ailesiyle oğlum konusunda anlaşamıyorum

Çaresiz kaldım derdimi anlatacak kimsem yok burda o yüzden konu açtım. Yine de sağolun

Eşinize söylediniz mi seni unutacak dediğini. Sizi anlıyorum tepkileri çok abartılı ama ufaktan güzelce kendi istediklerinizi kırmadan yapın bişey derse duymayın

Oğlum 2 yaşında canım, bir büyüse de oğluma hevesleri geçse, çok aşırı çünkü. Ben bedenen varım ama yinede görülmüyorum çoğunlukla yok sayılıyorum, adam yerine koyulmuyorum:) özellikle eşimin ailesi tarafından, sanki oğlum onlarınmışta ben sadece karnımda taşımışım gibi davranıyorlar

Eşinize söylediniz mi seni unutacak dediğini. Sizi anlıyorum tepkileri çok abartılı ama ufaktan güzelce kendi istediklerinizi kırmadan yapın bişey derse duymayın
Eşime dedim babama bakma sen öyle dedi diye öyle mi olacak diyor. Ama duyduğum laflar içimden çıkmıyor bir türlü. Çocukları çok sevdiğim halde 2.çocuk sahibi olamıcam kayınbabam yaşadığı sürece çünkü yine sorun yaşıcaz eşimde böyle diyor

Kıyamam ya. Canım bak sen duymazdan gel. Balkondan mı ver dedi. Duymamış gibi yap geliyoruz baba de gülümseyerek. Kucağına mı aldı hadi bebeğim bak dede seni çok seviyor canım oğlum gibisinden onun yanında gözük

Ya maşallah o kadar güçlü bir kadınsın ki imrendim sana. Bende bir zamanlar güçlüydüm eşimin ailesi beni bu hale getirdi. Eşim bana hakverse nolcak, babasının yanında sesi çıkmıyor beni savunmuyor çok pısırık, anca babasının arkasından benim yüzüme ben konuşunca haklısın diyor o kadar. Beni savunan bir kocam yok, dul kalcam diye ödü kopan bir ailem var, boşanırsam 7 yaşında çocuğu alırız kanunlar böyle diye beni tehdit eden bir kayımbabam var, evliliğimi zehir eden oğlumu benden aşırı kıskanan oğlumun bana anne demesini bile istemeyen bir insan ayrıca kayınbabam. Bütün bunlardan eskisi kadar kendimi savunamaz hale geldim ama güçlenmem lazım

Evet cnm sinirlenme sakin ..tepkiler olacaktir..ne dandik konu acip ta ayy mesafeli ol diyen uyeler senin uzerine gelecektir...burada da guclu olacaksin diger konuda yaptigin gibi kacmayacaksin..sana guveniyorum ben..basaracaksin.

Tamam canım birde bu şekilde deneyeyim. Oğlumun bir kardeşi olmasını beraber oyun oynamalarını ne çok isterdim. Ama eşim babası yaşadığı sürece çocuk istemiyor haklı da babası hep sorun çıkarıyor. Kayınbabam daha 65 yaşında, bir 20 sene sonra benim çocuğum zaten olmaz 45 olcam. Oğlum tek çocuk olarak kalcak. Kayınbabam benim 2. çocuk sahibi olma hayallerimi elimden aldı, aklıma geldikçe ağlıyorum

Lohusayken aç bıraktı kaynanam beni çok üzüldüm, oğlum belkide o yüzden gitmiyor kaynanama durum bu canım
Evet kesin bu yüzden gitmiyordur. Çocuk senden başka kimseyi görmüyorki yabancılaması normal. Adamın elleri titriyor diye vermiyorsun ama seninde dizlerin titriyor ya sen düşürseydin. Okudukça hatırladım seni. Çocuğu BEN dogurdum. BENIM doğurduğum gün BENIMLE kutlayacak. BEN eşimle çocuğumla kutlamak istiyorum diyen kişisin. Ben görümce gözüyle yazicam simdi. Abimle yengem gelirler. Yengemde senin aynısından. Tek onun çocuğu var ve benim ailemin tek hedefi onun cocuguna zarar vermek ben yegenimi görünce değil yengemi, canımdan cok sevdigim abimi bile gormuyorum. Çocukla yerlerde yuvarlaniyorum deli gibi. Bi saniye gözümden ayirmiyorum. Anasida gözünü bizim üzerimizden ayirmiyo yemek vermemize karışır içeceğine karışır ama bezini değiştirmeye Sira gelince halana git ninene git olur. Cocugu KB değil SEN kiskaniyorsun. Bu arada anladık boyun 1.74 100 kez yazmissin

Bana çok abartı geldi tepkiniz.Ben de annemlere gittiyimde,bazen balkondan veririm oğlumu.Bir şeyi de merak ettim,bunu kendi babanız yapsa,çatkapı evinize gelse,çocuğa aşırı düşkün olsa ve bütün bunlardan eşiniz şikayey etse,nasış davranırdınız?Kesin boşanma sebebi olurdu.Fazla evhamlısınız...Her dede aşırı sever torununu...

Evet cnm sinirlenme sakin ..tepkiler olacaktir..ne dandik konu acip ta ayy mesafeli ol diyen uyeler senin uzerine gelecektir...burada da guclu olacaksin diger konuda yaptigin gibi kacmayacaksin..sana guveniyorum ben..basaracaksin.
Diğer konudan kaçmak zorunda kaldım ağladım, Allahım neden herkes beni suçluyor halbuki beni tanısalar yüzümü görseler yaşadıklarımı görseler pişman olurlar dedim kendi kendime. Benim yıllardır yüzüm doğru dürüst gülmedi. 3 buçuk senedir eşimin ailesinden çok çektim. Ben onlara annecim babacım diyordum onlar bana neler yaptı. Ama güçlü olcam, kendimi oğlumu hep savuncam sana çok teşekkür ederim

Öncelikle oyle bi kanun yok seni bununla tehdit etmelerine izin verme.
Ayrıca bu kp in olayı ne belinde silahla falan mı gezer mafya falan mı bu adam hepiniz niye bu kadar korkuyorsunuz anlamadım?
Nihayetinde o da bir insan yahu bu kadar korkmayın verin ağzının payını.
Cevresindekileri korkuttugunu fark etmis o yüzden bu kadar üstüne gidiyor herkesin korkmadiginizi gösterin.
Fazla sallama bence bu adamı.
Ayrıca evet torununu görmek isteyebilir bu hakkı o zaman gelsin evine görsün defolsun gitsin .
Madem sana o evde yok gibi davranıyorlar gitme sende.
Ayda bir bile gitme mesela napicak kafana silah mı dayayacak kp en fazla laf sokar sen de ver ağzının payını geç.
Bir de 2.cocuk konusunda eşin haklı bence yapmayın çocuk falan böyle aileye.

Diğer konudan kaçmak zorunda kaldım ağladım, Allahım neden herkes beni suçluyor halbuki beni tanısalar yüzümü görseler yaşadıklarımı görseler pişman olurlar dedim kendi kendime. Benim yıllardır yüzüm doğru dürüst gülmedi. 3 buçuk senedir eşimin ailesinden çok çektim. Ben onlara annecim babacım diyordum onlar bana neler yaptı. Ama güçlü olcam, kendimi oğlumu hep savuncam sana çok teşekkür ederim

Yıllar önce kayınbabam kaynanamla evlendiği ilk yıllarda kayınbabam elinde tüfekle mahallede dolaşır herkese ahkam keser, elinde tüfekle kovalarmış insanları mahallede, herkes korkup kaçarmış, halada sinirlenince tüfekle tehdit eder, mafya gibi. Elimde olsa kayınbabamla hiç görüşmücem eşimle aram bozulmasın diye ayda bir gidiyom o kendiside çat kapı geliyor zaten, eşim 2.çocuk konusunda çok haklı 2. Çocuk olunca oğlumda yaptıkları aynı şeyleri o çocuğuma da yapacaklar bu kesin, yine çok sorun yaşıcaz ve boşanırız o zaman kayınbabam yüzünden kesin, bunu eşimde söyledi. Doğan çocuk benim değil kaynanamla kayınbabamın oluyor onların kafaları öyle

Sanki ben oğlumu onlara doğurmuşum gibi birsey oluyor onlar için. İkinci çocuk olsa yine kendileri doğurmuş gibi sahiplenirler. 2. Çocuk asla yapmiyim ben onlar yaşadığı sürece olmasın

Bence önce nickini değiştir sen yok değilsin bu hayatta varsın.
Sonuçta bu çocuğu sen doğurdun sen tasidin ee sana anne diyor değil mi gerisi hikaye .
Ciddiye bile alma bunları.Sen daha çok oğlum oğlum de yanlarında bol bol kahkaha at sallama bu tipleri.
Zaten 1 2 yila hevesleri geçer.
Çat kapı geldiğinde de iyi davranma kp e fazla muhatap olma.
Ayda bir fazla boyle tiplere eşinle aran neden bozulacakmis bilmiyor mu ailesini gitmiyorum de diret.
Sen önce kendine inan güven güçlü ol kimse bir şey yapamaz sana.
Ayrıca öyle kolay değil tüfek çekmek falan ara polisi ihbar et hiç korkma kp derden ciddiyim.

Şu durumu kendi yaşadığımı hayal ettim de çok haklısın ne demek çocuk sana anne demeyecek hep bana gelecek böyle bi laf duysam oğlumu bir daha onlarla görüştürmek istemezdim elbette torun sevilir ama bu derece olamaz hasta ruhlu sanırım eşinle konuş mesafe koy bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…