- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Nasıl bir çözüm buldun peki canım. Nolur bana da yardım et. Eşimle aram bozulmasın diye ayda bir gitmek zorunda kalıyom oraya, ayrıca kayınbabam kendide çat kapı geliyor çok bunaldım, bu kadar torun düşkünlüğü fazla geliyor banaseni okadar iyi anlıyorumki benim kayınvbaba da ahh sen büyü sana yemek yedireyim deyip durrdu.
emzirmeye götürecegim nereye derdi sap gibi her hareketi sorardı. hemek yerken sanki kendi annesi puseti kendine cevirmek isterdi.
simdi aramız bozuk cok rahatm
Ben de sizin gibi olcam bundan sonra kavga çıkarsa çıksın bundan sonra. Oğlumun doğum günü mahvolmasın diye sustum ama susmucam artık, eşimde babasıyla kavga ettim diye boşarsa boşasınAma kavga cikmasin diye cocuk balkona uzatilmaz ki, cikarsa ciksin yani, benim cocugum dusse daha mi iyi?
Yanlis anlamayin belli ki rahat bir tip degilsiniz siz de pimpiriklisiniz, o zaman cocugunuzu her seyin onune koyacaksiniz, ben de bu tarz konularda evhamliyimdir anliyorum, ama ben öyle durumlarda kiyamet kopsa çocuğumu riske atmiyorum, cok elestiriliyorum, kirilan oluyor alinan, tersleyen, hicbiri umrumda degilm sizin de olmamali.
Adam çok gaddar anında dediği olmayınca bağırıp azarlıyor. O bana bağırınca ben ona bağırcam evliliğim bitecek. Biterse de bitsin umrumda deği artık. Oğlumun doğum günü mahvolmasın diye sustum susmucam artıkHala burada ne yapayım diye soruyorsunuz. Yapmanız gereken açık ve net. Kb dediklerini yapmayıp kendi bildiğinizi okuyacaksınız. Kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz. O çocuğun annesi sizsiniz ve bunu eşinizde dahil herkese göstereceksiniz.
Ya ozaman suyuna gidin. Kucağınızdan alınca bişey olmuyor. Balkon meselesi hariç sadece aşırı düşkün bu adam torununa. Ne var bi kaç saat idare etseniz.Çocuk ağlamıyordu yalan söyleme diye 1 saat kavga eder çünkü o sırada ağlamıyordu. Doğumgünü mahvolmasın oğlumun diye sustum bin pişmanım. Eşim pısırık ödü kopuyor babasından
Canım oğlumu uzatmasam kavga çıkcaktı. Oğlumun doğum gününde kavga çıkmasın diye sustum.Çocuğu sevmesine takmadım. O kadar sevdiği halde ben oğlumu babasının kucağından alır almaz 1 saniye bile geçmeden kayınbabamın çocuğu benden almaya çalışmasına taktım. Benim aldığımı görür görmez istiyor bunu hep yapıyor, kendi oğlundayken istemedi çünkü benden kıskanıyorO istediyse sen niye uzatıyorsun,
Tamam baba içeri geliyoruz burdan uzatamam desene.
Artı bütün gün dedesinde olmasına niye taktın,
Belki tesadüf senin kucagındayken sevmek istiyor ne bileyim herşeyi çok kafana takıyorsun,
Çocugunu çok seviyorsun anlıyorum ama hastalık derecesinde galiba.
Doğum günü mahvolmasın diye sustum. Kayınbabam tatlı dilden anlamıyor dediği olmayınca 1 saat kavga uzuyor. Acıtasyon dediğiniz şey oğlumun can tehlikesiŞimdi içeri geliyorum baba orda vereyim çocuğu demeniz çok mu zor ? Böyle derseniz kavga çıkmaz. Siz fazla pasifsiniz ve bunu kaldıramıyorsunuz. Bide fazla acıtasyon seviyorsunuz. Sizdede sıkıntı var.
Huyu öyleyse o anlık dişini sık hep olan bişey degil napıcaksın bunun için kendini huzursuz etmene gerek yokki takma..Canım oğlumu uzatmasam kavga çıkcaktı. Oğlumun doğum gününde kavga çıkmasın diye sustum.Çocuğu sevmesine takmadım. O kadar sevdiği halde ben oğlumu babasının kucağından alır almaz 1 saniye bile geçmeden kayınbabamın çocuğu benden almaya çalışmasına taktım. Benim aldığımı görür görmez istiyor bunu hep yapıyor, kendi oğlundayken istemedi çünkü benden kıskanıyor
Benim boyum 174. Balkon benden yüksek. Sevmesine takmadım. Ben gecenin sonunda 1 saniye alır almaz çocuğu kucağımdan almaya uğramasına taktımBalkonun yüksekliğini bilmiyorum ama kp bu kadar çok sevdiği torununu tehlikeye atar mı. Hadi orda siz haklısınız diyelim. Ne olur ki çocuğunuz bütün gece dedesinin kucağında durduysa. Bütün gün sizinle değil mi. Buna neden takıldınız anlamadım. Olaylara hep negatif bakıyorsunuz sanki.
Adam bana neler çektirdi, korkumdan acaba bugün yine napcak diye düşünmekten titriyorum oraya gidince. Ne yapcamı bilmediğim için konu açmıştım zatenBence sizin sorununuz ne yapacaginizi bilmemek. Kp cok buyutmussunuz gozunuzde. Arabadan inmeden dizlerin titremesi falan normal degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?