• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar eşimin ailesiyle oğlum konusunda anlaşamıyorum

seni okadar iyi anlıyorumki benim kayınvbaba da ahh sen büyü sana yemek yedireyim deyip durrdu.

emzirmeye götürecegim nereye derdi sap gibi her hareketi sorardı. hemek yerken sanki kendi annesi puseti kendine cevirmek isterdi.

simdi aramız bozuk cok rahatm
Nasıl bir çözüm buldun peki canım. Nolur bana da yardım et. Eşimle aram bozulmasın diye ayda bir gitmek zorunda kalıyom oraya, ayrıca kayınbabam kendide çat kapı geliyor çok bunaldım, bu kadar torun düşkünlüğü fazla geliyor bana

Hala burada ne yapayım diye soruyorsunuz. Yapmanız gereken açık ve net. Kb dediklerini yapmayıp kendi bildiğinizi okuyacaksınız. Kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz. O çocuğun annesi sizsiniz ve bunu eşinizde dahil herkese göstereceksiniz.

önceki konuları bilmiyorum bu yazdıklarınıza göre yorum yapacağım.
balkon konusunda haklısınız.
merhaba babacığım belli ki çok özlemişsin hemen içeri geleyim de öyle vereyim ben burdan kaldıramam düşmesin çocuk.
böyle döyleyin bir dahakine. başkondan vermeyin tabii.
Anneler size sesleniyorum, ailenizden veya eşinizin ailesinden birinin çocuğunuzu sevmesine kızmayın bozulmayın lütfen. tabi ki sizin sevdiğinizden çok kimse sevemez ama sizi sevdiklerinden çok sevebilirler.
götürdüğünüzde kısıtlı bir süre orda oluyorsunuz ve onlarda onunla olabildiğince çok zaman geçirmek istiyor. bunu çocuğu sizden uzaklaştırmak için yapmıyorlar yani bu mümkün olabilir mi Allah aşkına? misafirlikte birinin kucağına giden çocuk anneden uzaklaşır mı ya. kimse annenin yerini tutamaz.
benim yeğenim var geldiklerinde hep onunla ilgileneyim istiyorum.anne babası 24 saat onunla zaten. özlüyorum oynuyorum besliyorum altını alıyorum uyutuyorum. ama bunları annesinin yerine geçmek için yapmıyorum. neden geçeyim manyak mıyım? ayda bir bile görmüyorum vakit geçirmek istemeyeyim mi?
diyorsanız ki biz istemiyoruz ellemeyin bebeklerinizi o zaman söyleyin biz de kendimizi paralamayalım.

Ama kavga cikmasin diye cocuk balkona uzatilmaz ki, cikarsa ciksin yani, benim cocugum dusse daha mi iyi?
Yanlis anlamayin belli ki rahat bir tip degilsiniz siz de pimpiriklisiniz, o zaman cocugunuzu her seyin onune koyacaksiniz, ben de bu tarz konularda evhamliyimdir anliyorum, ama ben öyle durumlarda kiyamet kopsa çocuğumu riske atmiyorum, cok elestiriliyorum, kirilan oluyor alinan, tersleyen, hicbiri umrumda degilm sizin de olmamali.
Ben de sizin gibi olcam bundan sonra kavga çıkarsa çıksın bundan sonra. Oğlumun doğum günü mahvolmasın diye sustum ama susmucam artık, eşimde babasıyla kavga ettim diye boşarsa boşasın

Ben sende tutarsizlik goruyorum gecen ki konun da mune yi davet edip konumu kapatirmisin yaziyorsun konu aciyorum pisman oluyorum yaziyorsun sonra tekrar konu aciyorsun senin kisisel anlamda kendinle ilgili problemlerin oldugunu dusunuyorum. cocukla ilgili proplem lerdede kimse sana birseyleri zorla yaptiramaz...bunu hem isteyip hemde protesto etmek te neyin nesi...

Suc sizde, neden uzatiyosunuz cocugu balkona? Kusurabakmayinda herseyde cok sorun yaratiyosunuz ya. Butun konularda bir dramaa bir abarti bir panik. Sizin kp bebeginizi sizden kiskaniyor ayni sekilde sizde onlardan kiskaniyorsunuz. Siz esinizin ailesinden okadar nefret ediyorsunuzki herseyleri sizin gozunuzde problem olmus.

O istediyse sen niye uzatıyorsun,
Tamam baba içeri geliyoruz burdan uzatamam desene.
Artı bütün gün dedesinde olmasına niye taktın,
Belki tesadüf senin kucagındayken sevmek istiyor ne bileyim herşeyi çok kafana takıyorsun,
Çocugunu çok seviyorsun anlıyorum ama hastalık derecesinde galiba.

Hala burada ne yapayım diye soruyorsunuz. Yapmanız gereken açık ve net. Kb dediklerini yapmayıp kendi bildiğinizi okuyacaksınız. Kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz. O çocuğun annesi sizsiniz ve bunu eşinizde dahil herkese göstereceksiniz.
Adam çok gaddar anında dediği olmayınca bağırıp azarlıyor. O bana bağırınca ben ona bağırcam evliliğim bitecek. Biterse de bitsin umrumda deği artık. Oğlumun doğum günü mahvolmasın diye sustum susmucam artık

Çocuk ağlamıyordu yalan söyleme diye 1 saat kavga eder çünkü o sırada ağlamıyordu. Doğumgünü mahvolmasın oğlumun diye sustum bin pişmanım. Eşim pısırık ödü kopuyor babasından
Ya ozaman suyuna gidin. Kucağınızdan alınca bişey olmuyor. Balkon meselesi hariç sadece aşırı düşkün bu adam torununa. Ne var bi kaç saat idare etseniz.
Benim babam Yok, kayınbabamda bazı konularda aksidir. herkesin bi huyu var gülüyorum geçiyorum ki gerçekten yaşlı insanlara hoşgörülü olmak lazım. İnatlaşma ne zararı var bu adamın.

Doğum gününü kutlamak istiyo, sürekli kucağında tutmak sevmek istiyo bazen soğuk espriler yapıyo. Ne zarar veriyo bu adam sana gerçekten merak ediyorum?

Balkonun yüksekliğini bilmiyorum ama kp bu kadar çok sevdiği torununu tehlikeye atar mı. Hadi orda siz haklısınız diyelim. Ne olur ki çocuğunuz bütün gece dedesinin kucağında durduysa. Bütün gün sizinle değil mi. Buna neden takıldınız anlamadım. Olaylara hep negatif bakıyorsunuz sanki.

Şimdi içeri geliyorum baba orda vereyim çocuğu demeniz çok mu zor ? Böyle derseniz kavga çıkmaz. Siz fazla pasifsiniz ve bunu kaldıramıyorsunuz. Bide fazla acıtasyon seviyorsunuz. Sizdede sıkıntı var.

O istediyse sen niye uzatıyorsun,
Tamam baba içeri geliyoruz burdan uzatamam desene.
Artı bütün gün dedesinde olmasına niye taktın,
Belki tesadüf senin kucagındayken sevmek istiyor ne bileyim herşeyi çok kafana takıyorsun,
Çocugunu çok seviyorsun anlıyorum ama hastalık derecesinde galiba.
Canım oğlumu uzatmasam kavga çıkcaktı. Oğlumun doğum gününde kavga çıkmasın diye sustum.Çocuğu sevmesine takmadım. O kadar sevdiği halde ben oğlumu babasının kucağından alır almaz 1 saniye bile geçmeden kayınbabamın çocuğu benden almaya çalışmasına taktım. Benim aldığımı görür görmez istiyor bunu hep yapıyor, kendi oğlundayken istemedi çünkü benden kıskanıyor

Şimdi içeri geliyorum baba orda vereyim çocuğu demeniz çok mu zor ? Böyle derseniz kavga çıkmaz. Siz fazla pasifsiniz ve bunu kaldıramıyorsunuz. Bide fazla acıtasyon seviyorsunuz. Sizdede sıkıntı var.
Doğum günü mahvolmasın diye sustum. Kayınbabam tatlı dilden anlamıyor dediği olmayınca 1 saat kavga uzuyor. Acıtasyon dediğiniz şey oğlumun can tehlikesi

Evin içinde bile çocuk sürekli birilerinin kucağında mı ya yazık daralıyodur bence deseniz kucağa alıştırmayın pusetine koyun yere battaniye serip üstüne koyun kendi kendine bakınsın yani bana zor oluyo kucağa alışıyo vs diyebilirsiniz

Canım oğlumu uzatmasam kavga çıkcaktı. Oğlumun doğum gününde kavga çıkmasın diye sustum.Çocuğu sevmesine takmadım. O kadar sevdiği halde ben oğlumu babasının kucağından alır almaz 1 saniye bile geçmeden kayınbabamın çocuğu benden almaya çalışmasına taktım. Benim aldığımı görür görmez istiyor bunu hep yapıyor, kendi oğlundayken istemedi çünkü benden kıskanıyor
Huyu öyleyse o anlık dişini sık hep olan bişey degil napıcaksın bunun için kendini huzursuz etmene gerek yokki takma..
Kavgada cıkarsa cıksın sürekli diken üstünde durmaktansa.

Balkonun yüksekliğini bilmiyorum ama kp bu kadar çok sevdiği torununu tehlikeye atar mı. Hadi orda siz haklısınız diyelim. Ne olur ki çocuğunuz bütün gece dedesinin kucağında durduysa. Bütün gün sizinle değil mi. Buna neden takıldınız anlamadım. Olaylara hep negatif bakıyorsunuz sanki.
Benim boyum 174. Balkon benden yüksek. Sevmesine takmadım. Ben gecenin sonunda 1 saniye alır almaz çocuğu kucağımdan almaya uğramasına taktım

Bu kadar dramatize etmeye ne gerek var?

Ben de yaninda fosur fosur sigara iciyorlar yasina ayina uygun olmayan yiyecekleri agzina tikiyorlar siz bir seyle mesgulken havuz veya merdiven basinda korumasiz birakiyor gelip gecerken carpip hirpaliyorlar dusme yuvarlanma riski oluyor falan sandim.

Uzatsin kollarini. Siz de vermeyin. Bir kez kapidan girip normal gitseniz ikinciye kosarak kapida karsilar. Kalbim carpti elim titredi falan. Sanki elinde silahla kapiya dikildi adam

Bence sizin sorununuz ne yapacaginizi bilmemek. Kp cok buyutmussunuz gozunuzde. Arabadan inmeden dizlerin titremesi falan normal degil.
Adam bana neler çektirdi, korkumdan acaba bugün yine napcak diye düşünmekten titriyorum oraya gidince. Ne yapcamı bilmediğim için konu açmıştım zaten

Back