- 28 Kasım 2024
- 165
- 315
- 20
-
- Konu Sahibi sharkliertyu
Sevgili iken ayrılıp 7 ay sonra barışıp nişanlanıp sonra nişanı atıp sonra evlenen kişinin huyu suyu nasıl güzel olabiliyor? Demek ki bir yerlerde sorun varmış ki üst üste ayrılık yaşamışsın.İşte sorun şu adamın normalde huyu suyu bu değil
Arkadaşında bahane buluyorsun da seninkide az değil kaçabilirsem ne demek koştur koştur hamile kalmışsın düzeltebilirim mi diyosun vay beArkadaşlar 6 aydır evliyim ve nerdeyse 4 aylık hamileyim. Eşimle 3 yıl görüştük nişan yaptık nişan attık 7 ay sonra barışıp evlendik eşim sevgili olduğumuz dönem asla alkol içmedizaten babası vefatından önce çok içen eden bir insanmış yemin etmiş biz sevgiliyken ben hiç şahit olmadım duymadım.. Nişan attıktan sonra duydum kendi söylemişti ama içmem ne derdim var vs demişti. Şimdi evliyiz ve atıyorum haftada 1 ya da 2 haftada 1 alkol ortamı oluyor bazen çağırıyorlar gitmiyor istemiyorum falan diyor ama hep aynı kişilerle ve biriyle ortak iş yapıyorlar 4 5 aydır o kişide evli ama hiç koca olacak vasıfta değil, mesela dün mesajını yakaladım annemlerdeydik ARKADAŞI DİYORKİ ARABA BOZULDU DİYE ADEME ARATTIR GEL, EŞİMDE MİSAFİRLERİ VAR KAÇABİLİRSEM YAZMIŞ…en basit örnek türlü bahane ve yalanlarla 7 24 içen biri. Eşim her içtikten sonra ben kavga çıkarıyorum tabi ve olaylar bambaşka yere gidiyor. Yani bunu düzeltebilirsem düzelticem düzeltemezsem zaten boşanmaya kadar gidicem
Evet o adam kaka sizin eşiniz sütten çıkmış ak kaşık, öyle anlatmışsınız yani. Adam ne derdim varda içiçem derken size içeceğini söylemiş zaten ve siz bu kadar toksik bir adamla evlenmiş üstüne bir de alel acele çocuk yapmışsınız. Ne denir ki şimdi size bilemedim. Çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alın.Arkadaşlar 6 aydır evliyim ve nerdeyse 4 aylık hamileyim. Eşimle 3 yıl görüştük nişan yaptık nişan attık 7 ay sonra barışıp evlendik eşim sevgili olduğumuz dönem asla alkol içmedizaten babası vefatından önce çok içen eden bir insanmış yemin etmiş biz sevgiliyken ben hiç şahit olmadım duymadım.. Nişan attıktan sonra duydum kendi söylemişti ama içmem ne derdim var vs demişti. Şimdi evliyiz ve atıyorum haftada 1 ya da 2 haftada 1 alkol ortamı oluyor bazen çağırıyorlar gitmiyor istemiyorum falan diyor ama hep aynı kişilerle ve biriyle ortak iş yapıyorlar 4 5 aydır o kişide evli ama hiç koca olacak vasıfta değil, mesela dün mesajını yakaladım annemlerdeydik ARKADAŞI DİYORKİ ARABA BOZULDU DİYE ADEME ARATTIR GEL, EŞİMDE MİSAFİRLERİ VAR KAÇABİLİRSEM YAZMIŞ…en basit örnek türlü bahane ve yalanlarla 7 24 içen biri. Eşim her içtikten sonra ben kavga çıkarıyorum tabi ve olaylar bambaşka yere gidiyor. Yani bunu düzeltebilirsem düzelticem düzeltemezsem zaten boşanmaya kadar gidicem
Yani konu nasıl adamın alkolik gibi algılanmasına sebep oldu anlamadım,arkadaşı alkolikmiş eşinizde arkadaşlarıyla arada bir içiyormuş bu neden bu kadar sorun oldu,şiddetmi uyguluyor size,bilinci kapanana kadar içip hakaret küfürmü ediyor,her gecemi içiyor neden bu kadar sert tepki verdiniz anlamak için soruyorum,yoksa arada bir iki kadeh bişeyler içip normal bir şekilde devammı ediyor,benim arkadaşlarım,ailem vs yemekte arada şarap içeriz,eşim viski çok sever hergün içer bir kadeh bunda sorun olan nedir ben cidden konuyu anlamadım.Arkadaşlar 6 aydır evliyim ve nerdeyse 4 aylık hamileyim. Eşimle 3 yıl görüştük nişan yaptık nişan attık 7 ay sonra barışıp evlendik eşim sevgili olduğumuz dönem asla alkol içmedizaten babası vefatından önce çok içen eden bir insanmış yemin etmiş biz sevgiliyken ben hiç şahit olmadım duymadım.. Nişan attıktan sonra duydum kendi söylemişti ama içmem ne derdim var vs demişti. Şimdi evliyiz ve atıyorum haftada 1 ya da 2 haftada 1 alkol ortamı oluyor bazen çağırıyorlar gitmiyor istemiyorum falan diyor ama hep aynı kişilerle ve biriyle ortak iş yapıyorlar 4 5 aydır o kişide evli ama hiç koca olacak vasıfta değil, mesela dün mesajını yakaladım annemlerdeydik ARKADAŞI DİYORKİ ARABA BOZULDU DİYE ADEME ARATTIR GEL, EŞİMDE MİSAFİRLERİ VAR KAÇABİLİRSEM YAZMIŞ…en basit örnek türlü bahane ve yalanlarla 7 24 içen biri. Eşim her içtikten sonra ben kavga çıkarıyorum tabi ve olaylar bambaşka yere gidiyor. Yani bunu düzeltebilirsem düzelticem düzeltemezsem zaten boşanmaya kadar gidicem
İnanın bende bu tepkiyi sorguladım herkeste destek vermiş ama bende konuyu anlamadım arada bir iki kadeh yüzünden neden boşanacam denirki,kendimide kötü hissettim bende arada içerim ne olacakki bilemedim,çokmu kötü birşey bu anlayamadım.İki haftada bir alkol alması sorun olmamalı. Zil zurna olup ne yaptığını hatırlamayacak kadar kendini kaybediyor mu? Size ya da başkalarına zarar veriyor mu?
EEğer bu şekilde değilse bırakın içsin. Karışmayın. Normalde yalan söylemiyorsa, sadece bu durumda yalan söylemesi ya da türlü bahaneler uydurması sizden kaynaklı olabilir.
Benim eşimde iki haftada bir bazen daha sık, arkadaşlarıyla alkol alır. Kısıtlamam çünkü kontrollü içer. Kısıtlasam belki eşimde türlü bahanelere yalanlara başvurur.
KKarşınıza alıp konuşun. Sizi rahatsız eden eşinizin alkol alması mı? Eşinizin yalan söylemesi mi? Arkadaşları mı ? Her neyse eşinize rahatsız olduğunuz kısımları söyleyin.
Yoo gayet de huyu buİşte sorun şu adamın normalde huyu suyu bu değil
İçki içmek tabi bireysel bir şey ama kriteriniz bu olduğu İçin başta söylemişsiniz ve istememe konusunda da hakkınız var. Benim eşimin de öyle bir iş ortamı var. Eşimde yok siz gidin der bazen. içki içmeyeceksen gidebilirsin arkadaşlarınla diyorum. Oda içmiyor ve onlarla eğlenmeye müzikli alkollu bir yere gidiyor. Bizim yetiştirildiğimiz aile ortamımız da böyle şeylere pek müsade etmiyor ama adam arkadaşlarıyla gitmek istiyor bende kendi şartlarımızda izin veriyorum. Bence sizde konuşup böyle yapabilirsinizArkadaşlar 6 aydır evliyim ve nerdeyse 4 aylık hamileyim. Eşimle 3 yıl görüştük nişan yaptık nişan attık 7 ay sonra barışıp evlendik eşim sevgili olduğumuz dönem asla alkol içmedizaten babası vefatından önce çok içen eden bir insanmış yemin etmiş biz sevgiliyken ben hiç şahit olmadım duymadım.. Nişan attıktan sonra duydum kendi söylemişti ama içmem ne derdim var vs demişti. Şimdi evliyiz ve atıyorum haftada 1 ya da 2 haftada 1 alkol ortamı oluyor bazen çağırıyorlar gitmiyor istemiyorum falan diyor ama hep aynı kişilerle ve biriyle ortak iş yapıyorlar 4 5 aydır o kişide evli ama hiç koca olacak vasıfta değil, mesela dün mesajını yakaladım annemlerdeydik ARKADAŞI DİYORKİ ARABA BOZULDU DİYE ADEME ARATTIR GEL, EŞİMDE MİSAFİRLERİ VAR KAÇABİLİRSEM YAZMIŞ…en basit örnek türlü bahane ve yalanlarla 7 24 içen biri. Eşim her içtikten sonra ben kavga çıkarıyorum tabi ve olaylar bambaşka yere gidiyor. Yani bunu düzeltebilirsem düzelticem düzeltemezsem zaten boşanmaya kadar gidicem
Valla tatlım yetişkin adam kendisi istemedikçe engelleyemezsin. Ama çok sinir bozucu gerçekten arkadaşının attığı mesaj. Keşke eşiniz görüşmese böyle insanlarla. Araya yalan girince zaten güven sarsılıyor. Bende eşimin alkol kullanmasını istemem hak veriyorum bunu kabullenmek zorunda da değilsin. Eşiniz ısrarcıysa bu konuda orta yol bulmaya çalışın olmuyorsa ikiniz farklı hayatlar yaşamak istiyorsanızda ona göre bir yol çizersiniz.Arkadaşlar 6 aydır evliyim ve nerdeyse 4 aylık hamileyim. Eşimle 3 yıl görüştük nişan yaptık nişan attık 7 ay sonra barışıp evlendik eşim sevgili olduğumuz dönem asla alkol içmedizaten babası vefatından önce çok içen eden bir insanmış yemin etmiş biz sevgiliyken ben hiç şahit olmadım duymadım.. Nişan attıktan sonra duydum kendi söylemişti ama içmem ne derdim var vs demişti. Şimdi evliyiz ve atıyorum haftada 1 ya da 2 haftada 1 alkol ortamı oluyor bazen çağırıyorlar gitmiyor istemiyorum falan diyor ama hep aynı kişilerle ve biriyle ortak iş yapıyorlar 4 5 aydır o kişide evli ama hiç koca olacak vasıfta değil, mesela dün mesajını yakaladım annemlerdeydik ARKADAŞI DİYORKİ ARABA BOZULDU DİYE ADEME ARATTIR GEL, EŞİMDE MİSAFİRLERİ VAR KAÇABİLİRSEM YAZMIŞ…en basit örnek türlü bahane ve yalanlarla 7 24 içen biri. Eşim her içtikten sonra ben kavga çıkarıyorum tabi ve olaylar bambaşka yere gidiyor. Yani bunu düzeltebilirsem düzelticem düzeltemezsem zaten boşanmaya kadar gidicem
Yani çocuk mu bu kaldıki cocuğu bile uzaklastıramazsınYa arada bir oda o arkadaşları çağırınca yoksa içmez o insanlardan uzaklaştırmam lazım
Arkadaşım yapma ya gebelik bölümünde bir sürü konun varBende istemiyordum doğum kontrol hapı kullanmama rağmen oldu