Kızlar eşimi bu ortamdan nasıl uzak tutabilirim

Kısıtlamak, yalan için bir bahane değildir. Anası tarafından kısıtlanan ergen bir çocuk değil, kocaman adam. Rezillik işte yaptığı, arkadaşlarının organize yalancılığı da rezalet.

Doğum kontrol kullandığınız halde hamile kaldığınıza inanmıyorum. Ya düzenli kullanmadınız ya da bilinçli bir şekilde kullanmayıp bile isteye hamile kaldınız.
Daha karı-koca olamadan bir de anne baba olmaya kalktınız. Gerçekten hep böyle zihniyetler çoluğa çocuğa karışıyorlar seneye de kocam şunu bunu yaptı ama çocuğum babasız büyümesin diye boşanamam napıcam diye konu açarsınız. Arada bi gidip içmesinde sorun yok fakat arkadaşları da belli ki tekin değil. Sizin istemediğiniz kişilerle sizi umursamadan görüşüyor üstelik yalancı da.
Çocuğunuzun arkadaş ortamı kötüymüş gibi konu açmışsınız kocanızı nasıl o ortamdan uzaklaştırırsınız bilemem ama kaç yaşına gelmiş insan kimlerle arkadaşlık edineceğini daha bilemiyorsa sorun arkadaşları değil bence.
Doğmamış çocuğunuza üzüldüm.

İşte sorun şu adamın normalde huyu suyu bu değil
Sevgili iken ayrılıp 7 ay sonra barışıp nişanlanıp sonra nişanı atıp sonra evlenen kişinin huyu suyu nasıl güzel olabiliyor? Demek ki bir yerlerde sorun varmış ki üst üste ayrılık yaşamışsın.
Kocan transformers değilse huyu suyu bu

Arkadaşında bahane buluyorsun da seninkide az değil kaçabilirsem ne demek koştur koştur hamile kalmışsın düzeltebilirim mi diyosun vay be

İki haftada bir alkol alması sorun olmamalı. Zil zurna olup ne yaptığını hatırlamayacak kadar kendini kaybediyor mu? Size ya da başkalarına zarar veriyor mu?
EEğer bu şekilde değilse bırakın içsin. Karışmayın. Normalde yalan söylemiyorsa, sadece bu durumda yalan söylemesi ya da türlü bahaneler uydurması sizden kaynaklı olabilir.
Benim eşimde iki haftada bir bazen daha sık, arkadaşlarıyla alkol alır. Kısıtlamam çünkü kontrollü içer. Kısıtlasam belki eşimde türlü bahanelere yalanlara başvurur.
KKarşınıza alıp konuşun. Sizi rahatsız eden eşinizin alkol alması mı? Eşinizin yalan söylemesi mi? Arkadaşları mı ? Her neyse eşinize rahatsız olduğunuz kısımları söyleyin.

Evet o adam kaka sizin eşiniz sütten çıkmış ak kaşık, öyle anlatmışsınız yani. Adam ne derdim varda içiçem derken size içeceğini söylemiş zaten ve siz bu kadar toksik bir adamla evlenmiş üstüne bir de alel acele çocuk yapmışsınız. Ne denir ki şimdi size bilemedim. Çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alın.

Konya’da mı yaşıyorsunuz nişanlımın arkadaşının eşi de böyle bir durumdan muzdarip ve o da daha yeni hamile sayılır
Siz misiniz merak ettim
Konu da en kilit nokta yalan
Diğer konu ise evlenmeden önce bu tür konular konuşulup çözülmeliydi içmeye meyilli ise hiç evlilik olmamalıydı . Sizin durumunuzda diyorum yani

Yani konu nasıl adamın alkolik gibi algılanmasına sebep oldu anlamadım,arkadaşı alkolikmiş eşinizde arkadaşlarıyla arada bir içiyormuş bu neden bu kadar sorun oldu,şiddetmi uyguluyor size,bilinci kapanana kadar içip hakaret küfürmü ediyor,her gecemi içiyor neden bu kadar sert tepki verdiniz anlamak için soruyorum,yoksa arada bir iki kadeh bişeyler içip normal bir şekilde devammı ediyor,benim arkadaşlarım,ailem vs yemekte arada şarap içeriz,eşim viski çok sever hergün içer bir kadeh bunda sorun olan nedir ben cidden konuyu anlamadım.

İnanın bende bu tepkiyi sorguladım herkeste destek vermiş ama bende konuyu anlamadım arada bir iki kadeh yüzünden neden boşanacam denirki,kendimide kötü hissettim bende arada içerim ne olacakki bilemedim,çokmu kötü birşey bu anlayamadım.

Keşke hamile kalmasaydın alkolü zaten hergün içmiyormuş ki haftada bi normal geldi bana buna bağımlılık denmez bence.Ama yine de çok rahatsızsanız ayda bire çıkarsın.Siz hiç içmesini istemiyorsanız bu ayrı bir problem.Bence ayda bire çıkarın en mantıklısı bu.

İçki içmek tabi bireysel bir şey ama kriteriniz bu olduğu İçin başta söylemişsiniz ve istememe konusunda da hakkınız var. Benim eşimin de öyle bir iş ortamı var. Eşimde yok siz gidin der bazen. içki içmeyeceksen gidebilirsin arkadaşlarınla diyorum. Oda içmiyor ve onlarla eğlenmeye müzikli alkollu bir yere gidiyor. Bizim yetiştirildiğimiz aile ortamımız da böyle şeylere pek müsade etmiyor ama adam arkadaşlarıyla gitmek istiyor bende kendi şartlarımızda izin veriyorum. Bence sizde konuşup böyle yapabilirsiniz

Valla tatlım yetişkin adam kendisi istemedikçe engelleyemezsin. Ama çok sinir bozucu gerçekten arkadaşının attığı mesaj. Keşke eşiniz görüşmese böyle insanlarla. Araya yalan girince zaten güven sarsılıyor. Bende eşimin alkol kullanmasını istemem hak veriyorum bunu kabullenmek zorunda da değilsin. Eşiniz ısrarcıysa bu konuda orta yol bulmaya çalışın olmuyorsa ikiniz farklı hayatlar yaşamak istiyorsanızda ona göre bir yol çizersiniz.

Alkoliklmi içip içip dağıtan cinstenmi.Yoksa arada bir kacanak tarzda yada keyif ile içmek uzerinemi.Alkol sizin kırmızı cizginiz ise tabiki bosanabilirsiniz Birine bu hayat tarzını bırak dediğinizde belli bir süre sonra sizden vazgeçer bu böyle..Hayat tarzı uymayan insanların evliliği yürümez.Bosanmak istiyorsanız boşanin.Ben açıkça evin parasını alkole yatirmayan yada dağitmayan kimseye zarar vermeyen insanlara anormal diyemem.Nisanli iken ayrılınca barisio evlenmek de pek doğru gelmez bana . Kızarak ancak bosanırsan boşan olayına gider bu iş.

Alkol almak cok goreceli olmus yani mesela dozunu bildikten sonra benim icin haftada 1 alkol almis problem degil ama kuzenim mesela kokusuna bile tahammulu yok evlenirken de tek sarti buydu cunku bazi kotu yasanmisliklari var sizde de boyle bi durum olabilir ama bence burdaki en onemli sorun esinizin yalana basvurmasi bi de sizin esinizi arkadas cevresindem uzaklastirirsaniz esinizi “duzelteceginizi” sanmaniz esiniz bi yetiskin kendi istedigi icin yapiyor bunlari arkadas cevresi icin degil arkadas ortamina ozenip sigara baslama yasini gectik hepimiz mesela ben istemesem arkadasim beni kahve icmeye bile cikaramaz 50 tane bahane sayarim esinizin huyu bu… bi de hakikaten nisan atip sikintili bi nisanlilik gecirip evlenip 2 ay sonra cocuk yapmak nedir bi bekleseydiniz ni gidisata baksaydiniz keske

Valla benim bir arkadaşıminda eşinin senin eşin gibi arkadaşlari vardı,yanına güvendiği birlni alip adamların iş yerine gidip ağzına geleni saymış,bir daha aramayacaksiniz sizin yüzünuzden huzurum kaçıyor diye o gün bugündür adamlar aramıyormus.Hamilesin en azından doğuma kadar belki seni huzura erdirir.Cok belalı tipler değilse bir göz dağı vermede fayda var.
Normalde çocuk gibi hoş bir durum değil,eşin karakterli olup hayır demeyi bilmesi lazım ama uydum akıllı demek ki.

Bende istemiyordum doğum kontrol hapı kullanmama rağmen oldu
Arkadaşım yapma ya gebelik bölümünde bir sürü konun var kimi kandırıyorsun

Bu arada konuna gelince eşin gönüllü olduktan sonra hiçbişey yapamazsın. Yalanları sıralar yine gider yakaladığın mesajda olduğu gibi. Kimbilir kaç defa daha oldu mesajda yazdıkları dümenden

Huyu suyu bu değil dediğiniz adam babası ölmeden önce baya bildiğiniz alkolikmiş işte, nasıl huyu bu değil? Ara vermiş sadece, şimdi de yavaştan başlamış. Yeminlere inanılmaz anlamlar yüklemeyi ne zaman bırakacağız acaba? Yemin etti, zinhar bidaha içmez falan diye düşündünüz sanırım. Arkadaş falan hikâye, eşiniz istemezse hiç birşey yapamazsınız.

Söylemeden geçemeyeceğim bir akrabamızın eşi bildiğin alkolik, pisliğin teki, kendi anne, baba, kardeşi dahil çocukları bile sevmiyor, öyle biri diyim siz anlayın. Bir tek bu ablamız seviyor işte. Senelerdir kontrol hapı ile korunur, başına bir iş gelmedi, sizin ilaçlar efsunlu sanırım

Siz bu adamla niye ısrarla evlendiniz? Annesinin yatak odasından başka yerde saçını başını taramayan, kadın giyinip soyunurken bile odadan çıkmayan arsızın teki resmen. Yanlış hatırlamıyorsam itip kakıyordu da sizi. Evet aynen korunurken olmuştur bebek. O hapları gününde düzenli aldınız mı? Gebelik forumundaki mesajlarınız duruyor.

Bugün dışarı çıkabilmek için arkadaşlarına yalan söyleten yarın başka işler için de söyletir. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Kimseye zorla bir şey yaptıramazsınız. Yapıyor gibi görünür ama yalan söyler. Aklı fikri dışarıda arkadaşlarında olan adamla evlilik yürümez. Oturur beklersiniz evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…