Kızlar eşimi bu ortamdan nasıl uzak tutabilirim

Aynen evimizde de her daim alkol çeşitleri bulunur, dediğiniz gibi arada bende içerim. Ne bugüne kadar eşimin kendini kaybettiğini gördüm ne de kendim aşırıya kaçarım.
Herşeyin bir adabı var.
Abartılı tepkiler verilmiş. Adama alkolik muamelesi yapılmış resmen.

İlk olarak başkasının kocası sizi ilgilendirmiyor.
İkincisi ve belki de en önemlisi eşiniz istemedikçe o ortamdan uzak tutamazsınız. Koca kaç yaşına gelmiş adam...

Adam sadece arkadas ortaminda anormal degil ki size karsi da kaba..
Adamin huyu suyu bu siz gormek istememissiniz

Denginiz ile evlenmeniz lazımdı. Eğer alkol kullanmaması önemliyse öyle biri ile evlilik lazım. Yeminler etti kullanmam vs, velevki yediniz, birkaç türlü korunmanız lazımdı. Huylu huyundan vazgeçmez.

Bırakın alkolü, sigara içmemesi de benim için önemliydi. Sigara kullanmıyorum dedi. Evlendikten sonra tekrar başladı. Koştur koştur çocuk yapmadım. Paketi görünce, ya ben ya o dedim böylelikle bıraktı ben ona inanana kadar 4 yıl geçti kişisel bir şey olarak bakmıyorum, beni etkiliyorsa içemez.

kimseyi düzeltmeye çalışmayın ya ben bunun için evliliğimde çok çabaladım sonu hüsran oluyor. bozuk olanı düzeltemezsin kestirip atmak en sağlıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…