- 18 Eylül 2024
- 657
- 195
- 26
-
- Konu Sahibi sharkliertyu
Eşin de onun arkadaşı ve aynı kafada,yalan söylemeye /soyletmeye hazır.keske baba yapmadan önce biraz bekleseydiniz. Böyle bir yalancılık durumu olmasa hafta 1-2 kimseye zararı dokunmuyorsa karışma derdim de bu yalanları şimdi arkadaşı için söyleyen sana ne yalanlar soylemistir...Arkadaşlar 6 aydır evliyim ve nerdeyse 4 aylık hamileyim. Eşimle 3 yıl görüştük nişan yaptık nişan attık 7 ay sonra barışıp evlendik eşim sevgili olduğumuz dönem asla alkol içmedizaten babası vefatından önce çok içen eden bir insanmış yemin etmiş biz sevgiliyken ben hiç şahit olmadım duymadım.. Nişan attıktan sonra duydum kendi söylemişti ama içmem ne derdim var vs demişti. Şimdi evliyiz ve atıyorum haftada 1 ya da 2 haftada 1 alkol ortamı oluyor bazen çağırıyorlar gitmiyor istemiyorum falan diyor ama hep aynı kişilerle ve biriyle ortak iş yapıyorlar 4 5 aydır o kişide evli ama hiç koca olacak vasıfta değil, mesela dün mesajını yakaladım annemlerdeydik ARKADAŞI DİYORKİ ARABA BOZULDU DİYE ADEME ARATTIR GEL, EŞİMDE MİSAFİRLERİ VAR KAÇABİLİRSEM YAZMIŞ…en basit örnek türlü bahane ve yalanlarla 7 24 içen biri. Eşim her içtikten sonra ben kavga çıkarıyorum tabi ve olaylar bambaşka yere gidiyor. Yani bunu düzeltebilirsem düzelticem düzeltemezsem zaten boşanmaya kadar gidicem
İşte sorun şu adamın normalde huyu suyu bu değilYapacak bir şey yok, adamın huyunu suyunu tanımadan cocuk yapmışsınız. huylu huyundan vazgeçmez. cocuk olmasa ayrılın derdim neden kahır çekesiniz?
İşte ne yapayım bilmiyorumEşin de onun arkadaşı ve aynı kafada,yalan söylemeye /soyletmeye hazır.keske baba yapmadan önce biraz bekleseydiniz. Böyle bir yalancılık durumu olmasa hafta 1-2 kimseye zararı dokunmuyorsa karışma derdim de bu yalanları şimdi arkadaşı için söyleyen sana ne yalanlar soylemistir...
Alkolik mı yoksa arada bir içiyor mu eve alkollü mü geliyorArkadaşlar 6 aydır evliyim ve nerdeyse 4 aylık hamileyim. Eşimle 3 yıl görüştük nişan yaptık nişan attık 7 ay sonra barışıp evlendik eşim sevgili olduğumuz dönem asla alkol içmedizaten babası vefatından önce çok içen eden bir insanmış yemin etmiş biz sevgiliyken ben hiç şahit olmadım duymadım.. Nişan attıktan sonra duydum kendi söylemişti ama içmem ne derdim var vs demişti. Şimdi evliyiz ve atıyorum haftada 1 ya da 2 haftada 1 alkol ortamı oluyor bazen çağırıyorlar gitmiyor istemiyorum falan diyor ama hep aynı kişilerle ve biriyle ortak iş yapıyorlar 4 5 aydır o kişide evli ama hiç koca olacak vasıfta değil, mesela dün mesajını yakaladım annemlerdeydik ARKADAŞI DİYORKİ ARABA BOZULDU DİYE ADEME ARATTIR GEL, EŞİMDE MİSAFİRLERİ VAR KAÇABİLİRSEM YAZMIŞ…en basit örnek türlü bahane ve yalanlarla 7 24 içen biri. Eşim her içtikten sonra ben kavga çıkarıyorum tabi ve olaylar bambaşka yere gidiyor. Yani bunu düzeltebilirsem düzelticem düzeltemezsem zaten boşanmaya kadar gidicem
Yoo gayette huyu bu. Kocanın aklı yokmu ? Kendine göre birini bulmuş takılıyor işte sorun arkadaşımda değil senin kocanda. Bana kalsa 1-2haftada 1gün alkol almak çok normal. Ama sen kaldıramayacak birisin anladığım kadarıyla. Evlenmeden öncede ayrıl barış yapmışsınız adamı daha tanımadan evlenip koştur koştur üstüne çocuk yapmışsınız. Başka insanlarda aramayın suçu birazda aynaya bakın derim.İşte sorun şu adamın normalde huyu suyu bu değil
Neden hemen çocuk?Arkadaşlar 6 aydır evliyim ve nerdeyse 4 aylık hamileyim. Eşimle 3 yıl görüştük nişan yaptık nişan attık 7 ay sonra barışıp evlendik eşim sevgili olduğumuz dönem asla alkol içmedizaten babası vefatından önce çok içen eden bir insanmış yemin etmiş biz sevgiliyken ben hiç şahit olmadım duymadım.. Nişan attıktan sonra duydum kendi söylemişti ama içmem ne derdim var vs demişti. Şimdi evliyiz ve atıyorum haftada 1 ya da 2 haftada 1 alkol ortamı oluyor bazen çağırıyorlar gitmiyor istemiyorum falan diyor ama hep aynı kişilerle ve biriyle ortak iş yapıyorlar 4 5 aydır o kişide evli ama hiç koca olacak vasıfta değil, mesela dün mesajını yakaladım annemlerdeydik ARKADAŞI DİYORKİ ARABA BOZULDU DİYE ADEME ARATTIR GEL, EŞİMDE MİSAFİRLERİ VAR KAÇABİLİRSEM YAZMIŞ…en basit örnek türlü bahane ve yalanlarla 7 24 içen biri. Eşim her içtikten sonra ben kavga çıkarıyorum tabi ve olaylar bambaşka yere gidiyor. Yani bunu düzeltebilirsem düzelticem düzeltemezsem zaten boşanmaya kadar gidicem
Bence arada sırada alkol alması sorun olmamalı. Alkol alıp kendini kaybediyorsa sorun vardır. Birde bahane uydurup gitmesi birazda sizden kaylanır. Erkeklerin arada dışarı gitmeleri gerekir, arkadaşlarıyla görüşmesi gerekir. Tabiki burda evliliğine yakışır, kendine yakışır davranması önemli. Kısıtlarsanız ya da bununlu ilgili kavga çıkarırsanız olaylar daha da uzar daha çok yalan söyler daha çok giderArkadaşlar 6 aydır evliyim ve nerdeyse 4 aylık hamileyim. Eşimle 3 yıl görüştük nişan yaptık nişan attık 7 ay sonra barışıp evlendik eşim sevgili olduğumuz dönem asla alkol içmedizaten babası vefatından önce çok içen eden bir insanmış yemin etmiş biz sevgiliyken ben hiç şahit olmadım duymadım.. Nişan attıktan sonra duydum kendi söylemişti ama içmem ne derdim var vs demişti. Şimdi evliyiz ve atıyorum haftada 1 ya da 2 haftada 1 alkol ortamı oluyor bazen çağırıyorlar gitmiyor istemiyorum falan diyor ama hep aynı kişilerle ve biriyle ortak iş yapıyorlar 4 5 aydır o kişide evli ama hiç koca olacak vasıfta değil, mesela dün mesajını yakaladım annemlerdeydik ARKADAŞI DİYORKİ ARABA BOZULDU DİYE ADEME ARATTIR GEL, EŞİMDE MİSAFİRLERİ VAR KAÇABİLİRSEM YAZMIŞ…en basit örnek türlü bahane ve yalanlarla 7 24 içen biri. Eşim her içtikten sonra ben kavga çıkarıyorum tabi ve olaylar bambaşka yere gidiyor. Yani bunu düzeltebilirsem düzelticem düzeltemezsem zaten boşanmaya kadar gidicem
Nasıl huyu suyu değil bacımİşte sorun şu adamın normalde huyu suyu bu değil
Ya arada bir oda o arkadaşları çağırınca yoksa içmez o insanlardan uzaklaştırmam lazımAlkolik mı yoksa arada bir içiyor mu eve alkollü mü geliyor
Bende istemiyordum doğum kontrol hapı kullanmama rağmen olduNeden hemen çocuk?
Hem çok yeni Evlisiniz hemde daha önce nişan atmışsınız. Çocuk bu kadar çabuk olmamalıydı.
İnşallah düzelir
Sakın, sakın, sakın...Ya arada bir oda o arkadaşları çağırınca yoksa içmez o insanlardan uzaklaştırmam lazım
İçen insanlar kendileri olur, içlerinde ne varsa dışarı o çıkar, alkol bozuyor o öyle biri değil diye bı şey yok. Kendimden biliyor. Sizde kendinizi kandırmayın. Ayrıca haftada 2 içiyorsa zamanla yetmeyecek her gün içmeye başlayacak. Arıza çıkarmayıp haftada 1-2 içmesini sorun etmezseniz daha iyi olur aslında.İşte sorun şu adamın normalde huyu suyu bu değil
Yanılıyorsunuz, normal huyu suyu bu. Köprüyü geçti gerçek yüzü ortaya çıktı.İşte sorun şu adamın normalde huyu suyu bu değil
Ee? O zaman suyuna ilaç mı kattılar? Kim bilir kaç yaşındadır, çocuk değil ki arkadaşlarına özenmiş olsun.İşte sorun şu adamın normalde huyu suyu bu değil
Ablacım, eşiniz o insanlardan biri. Erkeklerin çoğu, kendilerine benzemeyenlerden gıcık kaparlar, onlarla arkadaş ise eşiniz de aynen öyle. Özür dilerim. Arkadaşları organize yalan söylemeye bayağı açık, yarın öbür gün başka şeylerde çıkar. İnsanlar "dışarı çıkmak ve alkol normal" kafası ile yaklaşmış ama mevzu utanmadan size söylenecek yalan hakkında konuşmaları.Ya arada bir oda o arkadaşları çağırınca yoksa içmez o insanlardan uzaklaştırmam lazım