Erkekler baba olmayı ortalama 4 yılda ogreniyormus o da kesin öğrenir diye birsey yok...çocuk gerçekten aslında sadece annenin ama siz lohusasiniz hersey olabilir ondan gitmemeli ...yoksa çocuktan daha birsey anlamasını bekleyip gereksiz üzülmeyin...eger giderse de siz de evladinizla hijyenik ortamın tadini çıkarın...ınsallah size hastalik tasimasinIster kabul edin ister etmeyin doğalari bu ...erkekler babaligi ancak ogrenebir ...annelik oksitosin hormonu yüzünden bizde doğamizda var...yadsimaniz kabul etmemeniz bu gerçeği degistirmez...konu sahibine değişik bakış açısı sağlayıp lohusa bir kadına daha da üzüntü vermek yerine olayın doğası ile cevap verdim ...bu benim zihniyetim değil aldığım eğitimin de sonucu bildiğim bir gerçek...
Şaka mı bu?? Bu süper fikirleriniz için kaynak belirtir misiniz? Erkekler resmen sperm verir ötesine karışmaz der gibi bi şi bu damızlık mı bu adamlar sizin gördükleriniz bu şekilde ÖKÜZ olabilir ama lütfen normalleştirmeyin bunu!! Hayır bi de hangi bilimsel verilerle yazdınız 4 yaşı??