Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Arkadaşlar tefriciye okudum dileğim yerine geldi diyen var mı acaba merak ediyorum tabiki önemli olan dua etmek samimi bir kalp ile salavatlarla da duaya destek olmak çok önemli ama gercekten okudum dileğim gerçekleşti diyen var mı

merhaba, grubumuz çok yeni burda okumaya yeni başladık ama benim daha önce bir çok dileğim için okuyup kabul olduğu vardır. zaten burdada o yüzden başladım. ister tefriciye ister diğer dua ve sureler bunlar bir vesile biz Allahtan istiyoruz. ona sesimizi duyuruyoruz.

Canım bende okumuştum ama yazmamışsın unuttun sanırım

Ay canım benim çok mutlu oldum çok şükür :)) etmezmi canım rabbim birgün hepimizin duasını kabul edicek. Hayırlı uğurlu olsun kuzum:)

Ay canım benim çok mutlu oldum çok şükür :)) etmezmi canım rabbim birgün hepimizin duasını kabul edicek. Hayırlı uğurlu olsun kuzum:)
Canım benim çok saol bu arada keçiboynuzunu mutlaka devam edin ilk aydan işe yaradı 18 milyon du rabbimin mucizesi inşallah hepimizin mutlu haberini duyucam burdan dualarım hep sizinle

Supurgesizcadiii35 cancanım bitirdim yazmaya gelmiştim mutlu haberini gördüm çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah hadi hayırlısı çok sevindim içim bir tuhaf oldu :)
canım benim hele beni görsen yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum:))))) inşallah hepimiz için gün gün sevinicez inanıyorum sonra bebeklerimizi konuşucaz

Ayyyy çok sevindim canım inşallah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

İnşallah canım dualarını eksik etme hamilelerin ki kabul olurmuş
etmemmi hiç canım benim inşallah rabbim kabul etsin dularımda benle beraber isteyen herkese diye ediyorum.bundan sonrada devam edicem. hepinizi hamileyim diye yazdığınızı görücem. bakalım benim içimde şimdide korkular oluşmaya başladı bir sürü risk var kalp atışı duyulacakmı dış gebelik tehlikesi vs vs vs rabbim korusun inşallah kimsenin sevincini kursağında bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…