- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.504
- 31
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
merhaba, grubumuz çok yeni burda okumaya yeni başladık ama benim daha önce bir çok dileğim için okuyup kabul olduğu vardır. zaten burdada o yüzden başladım. ister tefriciye ister diğer dua ve sureler bunlar bir vesile biz Allahtan istiyoruz. ona sesimizi duyuruyoruz.Arkadaşlar tefriciye okudum dileğim yerine geldi diyen var mı acaba merak ediyorum tabiki önemli olan dua etmek samimi bir kalp ile salavatlarla da duaya destek olmak çok önemli ama gercekten okudum dileğim gerçekleşti diyen var mı
Canım bende okumuştum ama yazmamışsın unuttun sanırımkızlar son durumumuz bu şekilde... birde yeni batınız belliyse adeti geçenler bana bilgi versin lütfen :)
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart 370 OKUDU
3- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart
4- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart
5- @Supurgesizcadiii35 (evlat sahibi olmak için ) bat: 16 mart
6- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart 370 OKUDU
7- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart
8- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan
9- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan
10- @ikraberraol (evlat sahibi olmak için ) bat:
11- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat:
12- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıkla kucağına almak için)370 OKUDU
kusura bakma canım arada atladım sanırım yeni bitirenlerle senide yazarımCanım bende okumuştum ama yazmamışsın unuttun sanırım
Tamam canımkusura bakma canım arada atladım sanırım yeni bitirenlerle senide yazarım
amin canım rabbim kabul etsin inşallah :)Supurgesizcadiii35 yeni bitti 370 okudum canım okuyan herkese teşekkürler Allah razı olsun
amin canım :)370 okudum Allah kabul etsin kızlar
Ay canım benim çok mutlu oldum çok şükür :)) etmezmi canım rabbim birgün hepimizin duasını kabul edicek. Hayırlı uğurlu olsun kuzum:)Kızlarsanırım hamileyim test yaptım çizgi baya belirgin çıktı yarına doktora gidicem dua edin nolur. 10 aydır bekliyorum bugün için rabbim dualarımızı kabul ediyor dualarınızı sakın bırakmayın :)))) rabbim hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar versin inşallah
Canım benim çok saolAy canım benim çok mutlu oldum çok şükür :)) etmezmi canım rabbim birgün hepimizin duasını kabul edicek. Hayırlı uğurlu olsun kuzum:)
canım benim hele beni görsen yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum:))))) inşallah hepimiz için gün gün sevinicez inanıyorum sonra bebeklerimizi konuşucazSupurgesizcadiii35 cancanım bitirdim yazmaya gelmiştim mutlu haberini gördüm çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah hadi hayırlısı çok sevindim içim bir tuhaf oldu :)
Insallah canım bu Topigimize başlangıcı yaptın inşallah biz de yazarız buraya :)canım benim hele beni görsen yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum:))))) inşallah hepimiz için gün gün sevinicez inanıyorum sonra bebeklerimizi konuşucaz
amin canım inşallahhh teker teker hanımköylününhanımının altına sıraya giricez:)Insallah canım bu Topigimize başlangıcı yaptın inşallah biz de yazarız buraya :)
Ayyyy çok sevindim canım inşallah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin RabbimKızlarsanırım hamileyim test yaptım çizgi baya belirgin çıktı yarına doktora gidicem dua edin nolur. 10 aydır bekliyorum bugün için rabbim dualarımızı kabul ediyor dualarınızı sakın bırakmayın :)))) rabbim hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar versin inşallah
amin canım benim inşallah rabbim hepinize nasip etsin inşallahAyyyy çok sevindim canım inşallah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
İnşallah canım dualarını eksik etme hamilelerin ki kabul olurmuşamin canım benim inşallah rabbim hepinize nasip etsin inşallah
etmemmi hiç canım benim inşallah rabbim kabul etsin dularımda benle beraber isteyen herkese diye ediyorum.bundan sonrada devam edicem. hepinizi hamileyim diye yazdığınızı görücem. bakalım benim içimde şimdide korkular oluşmaya başladı bir sürü risk var kalp atışı duyulacakmı dış gebelik tehlikesi vs vs vsİnşallah canım dualarını eksik etme hamilelerin ki kabul olurmuş