- 20 Ağustos 2017
- 1.202
- 2.166
- 36
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.841
Yazdım mı hatırlamıyorum canım ama yazmadıysam kusuruma bakmayın bulantılarım oluyo biraz geç okuyorum yazmasam bile mutlaka tamamlıyorum Rabbim hacetini kabul etsin inşallahCanımS267 benim için okumuş muydu?Kusura bakmayın göremedim de.
Rabbim bebeğini sana bağışlasınSupurgesizcadiii35 ben namazı kıldım arkadaşlar istediği zaman baslayabilir
ilk bebegimi hamileliğin ortasında kaybettim,çok zor bi dönemdi,bunu sağ salim kucağıma alabilmem için okursunuz arkadaslardualarimiz kabul olsun inş
Allah kabul etsin canım, sağolasınYazdım mı hatırlamıyorum canım ama yazmadıysam kusuruma bakmayın bulantılarım oluyo biraz geç okuyorum yazmasam bile mutlaka tamamlıyorum Rabbim hacetini kabul etsin inşallah
Canım ben başlıyorum inşallah bebeğini sağ sağlim kucağına almak nasip olsun...Supurgesizcadiii35 ben namazı kıldım arkadaşlar istediği zaman baslayabilir
ilk bebegimi hamileliğin ortasında kaybettim,çok zor bi dönemdi,bunu sağ salim kucağıma alabilmem için okursunuz arkadaslardualarimiz kabul olsun inş
Rabbim inşallah dileğini kabul eder canım yapıcam şimdi ona göre dua edelimSupurgesizcadiii35 ben namazı kıldım arkadaşlar istediği zaman baslayabilir
Canım 296 oldu sayımızCanım ben başlıyorum inşallah bebeğini sağ sağlim kucağına almak nasip olsun...Supurgesizcadiii35 canım 310 tane idi değil mi??
Sanada geçmiş olsun canım gebelikte vücüt çok değişiyor her yaşadığımız şeyde endişe başlıyor bebeklerimize zor kavuştuk kaybetmekten korkuyoruz inşallah sağlıkla gelsin kuzularcanım benim arkadaşıminda öyle olmuştu yürümekte zorlaniyodu 2 hafta sürdü geçti inş seninkide tez vakitte geçer,herkes ayrı ayrı şeyler yaşiyor hamilelikte ,bende sabah sabah mide yanmasiyla uyandımsağ salim dogsunlarda bunlara katlaniriz
Canım eğer okuyamıcam bunu derse bizimkiler bitince okuruz arkadan listeden çıkarmadım yinede belki okumak ister diye saydım onudacnmevanescence10 devam etcek mi acaba ara vermeyi düşünüyordu ya
Canım duanın son günü ne zamandı unuttumda kusura bakmaTamam canım aramıza dönmene çok sevindim
Evet canım genel anestezi oldum tamamen bayılttılar doktorum bu azda olsa acı veren bir işlem eğer ben işlemi yaparken kendini kasarsan daha çok acır ve ben işlemi yapmakta güçlük çekerim dedi ama anestezi altında tüm kaslarını serbest bırakıyorsun ve ilaç içinde rahat akıp gidiyor sende uyandığında hiç bir acı çekmiyorsun ki ben ağrı kesici bile içmedim sonrasında hiç ağrım olmadı sadece biraz kan geliyor onuda tek pet taktım 1 günde geçti gittiSupurgesizcadiii35 canım sen rahim filmi çektirirken genel anestezi mi oldun lokal anestezi mi
Perşembe günü öğlene kadar bitirmeye çalışalım canım yine herkesin bitirme durumuna göre günü ayarlarızCanım duanın son günü ne zamandı unuttumda kusura bakma
Tamamdir canım çok sağolPerşembe günü öğlene kadar bitirmeye çalışalım canım yine herkesin bitirme durumuna göre günü ayarlarız