- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.801
Allah kabul etsin canım. Nefesine yüreğine sağlıkBen yadigar ablanınkinide okudum rabbim kabul etsin inşallah
Allah razı olsun canım. Dualarınız hürmetine dileğimizi kabul etsin inşallahSupurgesizcadiii35 canım 310 tane okudum bitirdim
Canım senin niyetine okudum (310) . Rabbim yüzünü güldürsün Tedavin olumlu sonuç versin inşallah (amin)Canım ben namazımı kıldım ve 100 tane okudum. Tüp bebek tedavisine başladım yeniden. Tedavimin en kısa zamanda pozitif bir şekilde neticelenmesi niyeti ile okur musunuz rica etsem ?
Allah razı olsun canım. Nefesine sağlık. Rabbim sana ve tüm isteyenlere de tez vakitte sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin inşallahCanım senin niyetine okudum (310) . Rabbim yüzünü güldürsün Tedavin olumlu sonuç versin inşallah (amin)
Sağol ablam allah tez wakitte hayırlısıyla yüzümüzü güldürsün inşallahAllah kabul etsin canım. Nefesine yüreğine sağlık
Amin amin aminnSağol ablam allah tez wakitte hayırlısıyla yüzümüzü güldürsün inşallah
2 sene önce 300e çektirmiştimKızlar rahim filmi fiyatları hakkında bilginiz var mı
Canım ocak ayında özel bir hastanede anestezili 500 TL’ye çektirdimKızlar rahim filmi fiyatları hakkında bilginiz var mı
Ben anestezisiz oldum. Çok basit bir işlem gerek yok benceDevlet hastaneleri anestezili yapmıyor ya ne saçma. Bugün yine doktora gittim yine değerlerim için çok iyi dedi önceki dr rezerv az demişti bu amh ye baktı iyi çıktı ama olmuyor olmuyor olmuyor offff
Bugün doktor beni korkuttu çok ağrılı bir işlem dediBen anestezisiz oldum. Çok basit bir işlem gerek yok bence
Yok ya ilaç verilirken adet sancısı gibi bir sancı geliyor. O kadarcık. Sonradan sancım olmadı benim hiç. Zaten 2 3 dk sürüyor. Her ihtimale karşı ağrı kesici hap veriyorlar işlem sonrasıBugün doktor beni korkuttu çok ağrılı bir işlem dedi
Canım benim ki çok ağrılı bir işlemdi şimdiki aklım olsa kesinlikle anestezili yaptırırdım o an aklıma geliyorda doğum bile yapamam diye düşünmüştüm risk alma derimBugün doktor beni korkuttu çok ağrılı bir işlem dedi