-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.821
Canım bende 50 tane okudum inşallah rabbim hayırlı evlat versinAllah razı olsun canım. Nefesine sağlık. Rabbim sana ve tüm isteyenlere de tez vakitte sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah
Rabbim kabul etsin. Seni bebeğine, bebeğini de sana bağışlasın inşallahCanım bende 50 tane okudum inşallah rabbim hayırlı evlat versin
Bittimi şimdi bitmediyse bizde okuyalım eksiklere ablaSupurgesizcadiii35
50tane daha alıyorum beniki prensesin annesi için 310 adet var cnm
CanımAğzınıza sağlık kızlar rabbim duaları kabul etsin tez zamanda niyetleri versin inşallah
Ben bu ara çok kötüyüm kızlar çok fazla sancılanıyorum attan batmalar oluyor bebek kasıkta devamlı hareket ettikçe çatı kemiklerim ağrıyor evde bile yürümekte çok zorluk çekiyorum. Doktor randevumada daha var 10 gün daha dayanabilecekmiyim bilmiyorumrabnim hayırlı hamilelikler nasip etsin İnan’ın bu kadar zorlanacağımı tahmin etmiyordum
Sıradaki arkadaşımız @meva888 yarına namazını kıl canım sana başlayalım hayırlısıyla
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7-S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8-Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9-iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )(Yadigar)
10-meva888 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
11- P Pisces3507 (evlat sahibi olmak için)
12-evanescence10 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
13- L Limonagacii06 (evlat sahibi olmak için )
canım benim arkadaşıminda öyle olmuştu yürümekte zorlaniyodu 2 hafta sürdü geçti inş seninkide tez vakitte geçer,herkes ayrı ayrı şeyler yaşiyor hamilelikte ,bende sabah sabah mide yanmasiyla uyandımAğzınıza sağlık kızlar rabbim duaları kabul etsin tez zamanda niyetleri versin inşallah
Ben bu ara çok kötüyüm kızlar çok fazla sancılanıyorum attan batmalar oluyor bebek kasıkta devamlı hareket ettikçe çatı kemiklerim ağrıyor evde bile yürümekte çok zorluk çekiyorum. Doktor randevumada daha var 10 gün daha dayanabilecekmiyim bilmiyorumrabnim hayırlı hamilelikler nasip etsin İnan’ın bu kadar zorlanacağımı tahmin etmiyordum
Sıradaki arkadaşımız @meva888 yarına namazını kıl canım sana başlayalım hayırlısıyla
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7-S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8-Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9-iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )(Yadigar)
10-meva888 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
11- P Pisces3507 (evlat sahibi olmak için)
12-evanescence10 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
13- L Limonagacii06 (evlat sahibi olmak için )