Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Aa hamile misin hayırlı olsun sağlıkla gelsin canım❤

Tek basima baska birsey icin okusam acaba 4444 hepsini bi kerede mu okumak gerekiyor

Yok canım çektirmedim henüz tatil dönüşü ancak tatildeyim şuna. Samsun'da yaşıyorum ben hala araştırıyorum

canım nerde yaptırdın devlette mi ? çünkü ben bi özel yerde yaptırdım hiç acı çekmedim 5 dklık bir işlemdi. muhtemelen kullandıkları cihaz farklıdır o yüzden anestezi yapmıştır.
Özelde yaptırdım canım İnan bayıldığım için nasıl bir işlem oldu hiç bilmiyorum aletleri göstermediler bana ama onu yaptırdığım ertesi ay hamile kaldım işe yarar bir işlem olduğu kesin ama yöntem farklımı bilmiyorum

Tek basima baska birsey icin okusam acaba 4444 hepsini bi kerede mu okumak gerekiyor
Canım niyetin hayırlı olduktan sonra hangi Dilek için okusan Rabbim kabul eder süresi için her yorumcu farklı söylüyor ama araştırmalarıma göre önemli olan gün ve sayı değil önemli olan kalben okumak istediğini içten ve gönülden istemek tabi çok uzatmadan okumakta fayda var uzadıkça şûhû da kaybolur

Hayırlı haftasonları kızlar ben yine hastanelerdeydim Rabbim beterinden korusun ama bu seferde nefes almakta zorlandığım ve hırıltılı öksürüğüm olduğu için doktora gittim astımdan şüphelendi nefes testi yapıldı çok şükür başlangıcı sanırım hamilelik nedeniyle fazla araştırma yapılamıyor ilaç verdi yine miniğime şimdiden kaç kere ilaç gitti çok üzülüyorum ama tedavi olmasam o zaman daha kötü diye kendimi avutmaya çalışıyorum artık

Bugün okuyup okumayanlara bakıcam bitirilme durumuna göre yeni arkadaşa başlarız hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…